Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Digiturk AirTV - Yepyeni bir TV Deneyimi
Kayıt Olun Daha sonra bilgileri girin ve kampanya kodu kısmına ONVOAIRTV yazın daha sonra size numara üzerinden sms olarak kupon kodu gelecektir
🟠 Microsoft Office 2024 Pro Plus VL_MAK_AE2 Key: D3VDG-FCNF9-FTV3Q-62W36-24B2Q Sub Type: X23-57849 Activation Count: 1208 🟠 Microsoft Office 2024 Pro Plus VL_MAK_AE2 Key: VHCNG-VW4DB-26GF8-D6WCY-F9GJ3 Sub Type: X23-57845 Activation Count: 30 🟠 Microsoft Office 2024 Pro Plus VL_MAK_AE2 Key...
toplama bir bilgisayrmı yoksa istediginiz marka varmı ben 2017 yılında lenova almıştım yurt dışından halen kullanmaktayım marka olarak lenova derim bende o dönemde bilgisayar bölümünde 2 ögretimde okuyordum ve işimi görüyordu fazlasıyla halende görüyor bir kac degişiklikle ookulda cok buyuk ve...
halen smarrttubenin reklamını yapıyorsunuz ben sadece youtube reklam engellemesiyle ilgili paylaşım yaptım sagol demeniz yeterliydi smarttubeniz reklamını baska yerde baska sekilde yaparsınız benndedfim dns ayarları calışmayan cloudstream programını calıştırması icin söyledim bu dns mesela...
halen ben hatalı degilim modundasınız ben sonucta bişey paylaştım forumda yapılması gerektirdigi gibi degilmi ve saygı gösterilmesi gerekirdi diye düşünüyorum baska bir program tavsiye edeceksenizde bu uslupla olmamalıydı neyse canınız sagolsun mi boxt ta youtube reklam engelleme cok kişinin...
arkadaslar niye böyle cevaplar veriyorsunuz anlamış degilim bi tesekkur eder veya bişey der yok ona gerek yok buna gerek yok ben şunu kullanıyorum falan nuzdarip olan insanlar vardır youtube konusunda işte böyle yaptınız icin insanın bişye paylaşmak istemiyor
adguard vpn android tv icin apk sitesinden indirip kuruyoruz sonra sitesinen ücretsiz üyelik yapıyoruz ve mi box tan giriş yapıyoruz ben otomatık sec dedim o finlandiya secti ve youtube reklamlarını cıkmıyor