Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben @feroxxcs3, @nikyokki makoto ve @Latte kurulu. Çünkü bu arkadaşlar mevcut olan kekikdevam daki eklentilerde güzellikler yapmışlar. Örneğin dizilla da "yeni çıkanlar bölümü eklenmiş. Örneğin hdfilmcehennemi de kategoriler artık eski filmlere kadar gidiyor. Diziboxa da yeni çıkan bölümler...
Şimdi böyle bir kaynakta sorun olunca repo sahibi düzeltirse diğer repo sahipleri anında o düzelten arkadaşın kopyası olarak mı düzeltiyor yoksa onlarda ayriyetten mi düzeltiyorlar?
Yok yıne olmadı. Denedim şimdi. İlk kullanılabilir yükle seçeneği internetten opensubtitles den yüklüyor hdfilmcehennemi deki altyaziyi almıyor. Her zaman rastlamaz yani. Önceki siteden seçme olayı çok sağlamdı. Dün bozuldu bu özellik
Daha dün çalışıyordu bugün olmuyor. Ama ben ilk kullanilabilirden değil altyazi seç bölümünden Türkçe altyazi seçiyorum olmuyor. Teşekkürler bilgi için
Tüm repolarda hdfilmcehennemi kaynağında eğer bir filmde altyazi filme gömülü değilse ve altyazi seçmek gerekiyor ise seçiyoruz fakat Türkçe altyazi artık gelmiyor. @feroxxcs3 ve @nikyokki , @patr0n hocalarım müsait zamanınızda bakabilir misiniz
Bugün bir elektronikciden yan sanayi kumanda aldım. Şu 2.nesil boxlar için olandan. Tanıttım çalıştı. Fakat kapat butonu sadece boxu kapatıyor. Diğer her türlü çalışıyor. Tv yı kapatmıyor. Orijinalini tv yı açıp kapatacak şekilde ayarlamıştım. Tv yı de açıp kapatması benim için çok önemli bir...