Arama sonuçlarınız

1. T

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Olsun hocam sıkıntı yok. Zahmet ediyoruz size çok teşekkür ederim
  2. T

Cricfy de kendi programında malum Türkiye kanalları artık yok maalesef. (3 gün önce kaldırılmıştı en azından)
  3. T

@feroxxcs3 hocam hdfilmcehennemi de altyazı olayına bakabildiniz mi?
  4. T

Crify den Türkiye kaldırıldı
  5. T

Ben @feroxxcs3, @nikyokki makoto ve @Latte kurulu. Çünkü bu arkadaşlar mevcut olan kekikdevam daki eklentilerde güzellikler yapmışlar. Örneğin dizilla da "yeni çıkanlar bölümü eklenmiş. Örneğin hdfilmcehennemi de kategoriler artık eski filmlere kadar gidiyor. Diziboxa da yeni çıkan bölümler...
  6. T

Şimdi böyle bir kaynakta sorun olunca repo sahibi düzeltirse diğer repo sahipleri anında o düzelten arkadaşın kopyası olarak mı düzeltiyor yoksa onlarda ayriyetten mi düzeltiyorlar?
  7. T

Evet sitenin kendi alt yazısından bahsediyorum. Bak yukarda sağolsun @feroxxcs3 düzeltecegini yazdı.
  8. T

Çok teşekkürler hocam
  9. T

Hocam bakabildiniz mi bu hdfilmcehennemi deki altyazi olayına?
  10. T

Yok yıne olmadı. Denedim şimdi. İlk kullanılabilir yükle seçeneği internetten opensubtitles den yüklüyor hdfilmcehennemi deki altyaziyi almıyor. Her zaman rastlamaz yani. Önceki siteden seçme olayı çok sağlamdı. Dün bozuldu bu özellik
  11. T

Daha dün çalışıyordu bugün olmuyor. Ama ben ilk kullanilabilirden değil altyazi seç bölümünden Türkçe altyazi seçiyorum olmuyor. Teşekkürler bilgi için
  12. T

Tüm repolarda hdfilmcehennemi kaynağında eğer bir filmde altyazi filme gömülü değilse ve altyazi seçmek gerekiyor ise seçiyoruz fakat Türkçe altyazi artık gelmiyor. @feroxxcs3 ve @nikyokki , @patr0n hocalarım müsait zamanınızda bakabilir misiniz
  13. T

Devre dışı yazıyor ve ekleyince eklentilerde gözükmüyor bende
  14. T

Eklentiye çağ atlattın :)
  15. T

Teşekkürler hocam.
  16. T

Xiaomi mi tv stick ve xiaomi box kumanda sorunu

Bugün bir elektronikciden yan sanayi kumanda aldım. Şu 2.nesil boxlar için olandan. Tanıttım çalıştı. Fakat kapat butonu sadece boxu kapatıyor. Diğer her türlü çalışıyor. Tv yı kapatmıyor. Orijinalini tv yı açıp kapatacak şekilde ayarlamıştım. Tv yı de açıp kapatması benim için çok önemli bir...
  17. T

Aynen öyle. Yalnız @Latte yı unuttunuz bu arada. Umarım usanıp bezmezler. Kuru teşekkürden başka bir şey yapamıyoruz

Geri