CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Tüm repolarda hdfilmcehennemi kaynağında eğer bir filmde altyazi filme gömülü değilse ve altyazi seçmek gerekiyor ise seçiyoruz fakat Türkçe altyazi artık gelmiyor. @feroxxcs3 ve @nikyokki , @patr0n hocalarım müsait zamanınızda bakabilir misiniz
bendeki @nikyokki deposundan hdfilmcehennemi kaynağından The Assessment adlı filmi seçtim ve kayanakta alt yoktu ve içine gömülü değildi ilk kullanabiliri yükle dedim ve yüklendi sorun seninin uygulamandaki ayarlarından kaynaklı sanırım

bendeki @nikyokki deposundan hdfilmcehennemi kaynağından The Assessment adlı filmi seçtim ve kayanakta alt yoktu ve içine gömülü değildi ilk kullanabiliri yükle dedim ve yüklendi sorun seninin uygulamandaki ayarlarından kaynaklı sanırım
Daha dün çalışıyordu bugün olmuyor. Ama ben ilk kullanilabilirden değil altyazi seç bölümünden Türkçe altyazi seçiyorum olmuyor. Teşekkürler bilgi için

Yok yıne olmadı. Denedim şimdi. İlk kullanılabilir yükle seçeneği internetten opensubtitles den yüklüyor hdfilmcehennemi deki altyaziyi almıyor. Her zaman rastlamaz yani. Önceki siteden seçme olayı çok sağlamdı. Dün bozuldu bu özellik

Sen çok iyi biliyorsun hangi repolarda olduğunu da sırf soru sormak için sormuşsun ben yine yazayım
makoto nikstream kekikan kekikdevam sakultahcs3 Latte feroxxcs3 sarapcanagii
Oldu mu şimdi rahatladın mı konu başlığında mevcut diye yazma gereği duymadım
senin neden yaptığını zaten belli bu soruyu sormandaki amacın neyse o da bende kalsın... !)
Yok kardeşim bilmişlik taslamıyorum. Anlaşılır olması açısından dedim. Forumda sürekli hangi repodan çalışanı indirelim diyor kullanıcılar. Emeğine saygım var

Yok yıne olmadı. Denedim şimdi. İlk kullanılabilir yükle seçeneği internetten opensubtitles den yüklüyor hdfilmcehennemi deki altyaziyi almıyor. Her zaman rastlamaz yani. Önceki siteden seçme olayı çok sağlamdı. Dün bozuldu bu özellik
alt yazı ayarları bazen bozuluyor bende ilk bakarken ingilizce alt yazı olmuş düzeltim arayınca çıktı bazende altyazı üyelikleri kapalı oluyor yeniden giriş yapıyorum
ama anladığım kadarıyla siz sitenin kendi alt yazıların dan bahsediyorsunuz önceden vardı şimdi yok gibisinden

Selam arkadaşlar bütün repoları kursak bir flim arattığımızda tüm repolarımı kullanıyor yoksa en üstte birinci repoyumu kullanıyor teşekkürler.

alt yazı ayarları bazen bozuluyor bende ilk bakarken ingilizce alt yazı olmuş düzeltim arayınca çıktı bazende altyazı üyelikleri kapalı oluyor yeniden giriş yapıyorum
ama anladığım kadarıyla siz sitenin kendi alt yazıların dan bahsediyorsunuz önceden vardı şimdi yok gibisinden
Evet sitenin kendi alt yazısından bahsediyorum. Bak yukarda sağolsun @feroxxcs3 düzeltecegini yazdı.

Selam arkadaşlar bütün repoları kursak bir flim arattığımızda tüm repolarımı kullanıyor yoksa en üstte birinci repoyumu kullanıyor teşekkürler.
soldaki büyüteç ile arama yaparsan (arama ayarlarını filtrelemişsen hepsinde) en üst sağdaki büyüteçte yaparsan sadece bulundun eklenti içersinden yapar üçüncü arama şeklide eklentide bir film veya dizi benzeri bir şeye girdiginde bir büyüteç sağda çıkar oda tüm eklen tilerde arar bu aramada filtreleme yok eklentilerin hepsinde arar(tv box düzenine göre anlatım)

Genel arama yaparsan Tüm repoları kullanır ama yabancı film ise orijinal isim ve varsa türkçe ismi ayrı ayrı aratınca farklı sonuçlar çıkabiliyor
Yabancı film izlediğim için bunu iyi biliyorum

Konuyu görüntüleyenler

Geri