Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Amacım sadece maçlara göz atmaktı sonra cs keşfettim kekikdevam ardından nikstream ve Latte derken yabancı repolar iptv derken şimdi bu ultima reposundan haberdar oldum .Biraz vakit bulsam kurcalıyacağım o zamana kadar bilen arkadaşlar güzel bir rehber hazırlarsa süper olur :)
aslında tam randımanlı çalışan sürüm yok gibi ,tam çalışıyor derken bir yerden patlak veriyorlar .İnatbox çalışıyor fakat Ultima kullanıyorsanız kararsız çalışyığı belirtilmiş .Bir arkadaş upload etmişti deneyin isterseniz (yükledikten sonra güncelleme uyarısı geldiğinde güncellemeyin)...
Tesadüf sadece bugün kırmızıya güncelleme gelmişti google içinde aratınca farkettim ben yüklediğimde 10 dakika önce siteye atmışlardı .Keşke düzgün çalışsaydı :(
tam bir hayal kırıklığı oldu :( ben LDplayer ile kullanıyorum .Bu yeni versiyonu yükler yüklemez ilk işim 2 altyazı sitesinden oturum açmaya çalıştım ve ikisinde de oturum açılınca sevindim.Sonrasında kekikdevam ve nikstream repolarını ekledim .Ardından daha önce mavi cs içinde sorun yaşadığım...
[/CODE]
Eklenti Vietnamese içinde bulunuyor ismi IPTV .Çoklu liste olayını bilmiyorum ,ben sadece denemelik bir liste eklemiştim ve kullanışlı gelmişti