Arama sonuçlarınız

1. AgresifB

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Şimdilik yaşanılan sorunların çok büyük olduğunu düşünmüyorum umarım bu şekilde uzun süre idare eder (y)
  2. AgresifB

Amacım sadece maçlara göz atmaktı sonra cs keşfettim kekikdevam ardından nikstream ve Latte derken yabancı repolar iptv derken şimdi bu ultima reposundan haberdar oldum .Biraz vakit bulsam kurcalıyacağım o zamana kadar bilen arkadaşlar güzel bir rehber hazırlarsa süper olur :)
  3. AgresifB

Allah yardımcınız olsun hocam işiniz zor .Umarım kolayca halledebilirsiniz
  4. AgresifB

umarım çözülür :( Gerçi benim ihtiyaçlarıma şuan için cevap veriyor fakatyarın belki benim kullandıklarım da sorun çıkartacak
  5. AgresifB

aslında tam randımanlı çalışan sürüm yok gibi ,tam çalışıyor derken bir yerden patlak veriyorlar .İnatbox çalışıyor fakat Ultima kullanıyorsanız kararsız çalışyığı belirtilmiş .Bir arkadaş upload etmişti deneyin isterseniz (yükledikten sonra güncelleme uyarısı geldiğinde güncellemeyin)...
  6. AgresifB

Latte - Sinetech Cloudstream Deposu

sağlık olsun hocam dediğiniz gibi inşAllah ilerleyen zamanlarda bir çözüm bulunur .Tekrardan emeğinize sağlık
  7. AgresifB

tam kafayı yemelik oldu bir eklenti çalışıyor diğeri çalışmıyor farklı sürüm yüklüyorsun tam oldu derken bir yerden patlıyor :(
  8. AgresifB

Aklımda bulunsun bunu düşünmemiştim (y)
  9. AgresifB

🎬 ⚡78xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

Hayır ss iptv değil , benim bahsettiğim cloudstream için ,kullanıcısı fazla olduğu için faydası olur diye düşündüm .
  10. AgresifB

İnat çalışmayınca canlitv de aynı olur diye düşünüp bakmamış olabilirim yada problem benim sistemle alakalıdır :(
  11. AgresifB

🎬 ⚡78xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

Fikir olması açısından yazmak istedim Url olan linki CloudStream içine eklenebiliyor ve denediğim bir çok film açıldı (y) Teşekkürler
  12. AgresifB

aynen canlitv de çalışmıyordiğerlerine bakmadım bile direkkaldırdım :( Ufak tefek sorunlar olsa da şuan en düzgün çalışan kırmızı 29009894 sürümü
  13. AgresifB

Tesadüf sadece bugün kırmızıya güncelleme gelmişti google içinde aratınca farkettim ben yüklediğimde 10 dakika önce siteye atmışlardı .Keşke düzgün çalışsaydı :(
  14. AgresifB

tam bir hayal kırıklığı oldu :( ben LDplayer ile kullanıyorum .Bu yeni versiyonu yükler yüklemez ilk işim 2 altyazı sitesinden oturum açmaya çalıştım ve ikisinde de oturum açılınca sevindim.Sonrasında kekikdevam ve nikstream repolarını ekledim .Ardından daha önce mavi cs içinde sorun yaşadığım...
  15. AgresifB

Cloudstream 4.5.2 çıkmış birazdan teste başlıyorum :)
  16. AgresifB

Düşük sistem için hangi emülatörü kullanmalıyım?

LDplayer 3 farklı versiyonu var düşük donanımlı bilgisayarlar için olan LDplayer 3 seçebilirsiniz https://www.ldplayer.net/versions
  17. AgresifB

Aynen öyle hocam kendimiz liste ekliyebiliyorduk ve eklenen liste direk diğer eklenti listesinin içinde görünüyordu
  18. AgresifB

[/CODE] Eklenti Vietnamese içinde bulunuyor ismi IPTV .Çoklu liste olayını bilmiyorum ,ben sadece denemelik bir liste eklemiştim ve kullanışlı gelmişti
  19. AgresifB

Dizibox çalışıyor mu ?
  20. AgresifB

Nikstream ek olarak warp ile denedim .Bence vpn ile deneyin olmazsa silip tekrar yükleyin

Geri