CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Yeni cs sürümünde inat çalışmıyor her repo içindekileri tek tek de denedim çakışmasın diye ama açmıyor

Nikstream da HdFilmCehennemi eklentisi artık geriye dönük içerik çıkartıyor galiba sadece bu eklenti dizi film işini çözdü

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250405_141354_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250405_141354_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    839.8 KB · Görüntüleme: 23
Ultima üzerinden spor kanallarını bööyle ayırabilirsiniz

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250405_144210_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250405_144210_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    456.8 KB · Görüntüleme: 44
Sorun yaşayan arkadaşlar bir çok çözümü deneyip hata almaya devam ediyorsa diye dünden beri yaşadıklarımı yazmak istedim.Öncelikle dün format sonrası güncellediğim cloudstream içinde sorun yaşamıştım ve sonrasında bulduğum çözümü buraya yazmıştım.Ardından dün gece yüklenen bir programın sistemi çökertmesi sonucu bilgisayara tekrar format attık 😞 Sonrasında tekrar cloudstream ile problemler başladı .Datadan yedek versiyonu yüklemektense direk internetten cloudstream yükledim.

Kırmızı olan cloud ve 4.5.1 versiyonu ilk yüklediğim de hesaplar kısmında bulunan altyazı sitelerine giriş yapamadım sonrasında gittim başka versiyonu yükledim bu sefer giriş yapabildim ve direk kekikdevam ve nikstream ekleyip inattv eklentisini test ettim hata mesajı verdi .Gidip başka versiyon yükledim tekrar aynı işlemler ve bu sefer inattv açmaya çalıştığımda kategori isimleri çıkıyor ama üstüne tıkladığımda çalışmıyordu.Yine programı kaldırdım ve dün format öncesi dataya yüklediğim versiyonu yükledim.Bingo hem altyazı sitelerine giriş yapabildim hem inat çalıştı . Umarım sorun yaşayan kişilere faydası olur diye yazmak istedim .

not : ben programı bilgisayarda LDplayer ile kullanıyorum

Yüklediğim versiyon CloudStream+v4.5.1-PRE+29009894
Ultima bu sürümde kararsız çalışıyor

tam kafayı yemelik oldu bir eklenti çalışıyor diğeri çalışmıyor farklı sürüm yüklüyorsun tam oldu derken bir yerden patlıyor :(
Keşke bir tek sürüm kaynaklı eklenti sıkıntısı olsaydı... Şuan direkt repoda sorun var derleme yapılmıyor.

Çalışqn sürümün indirme linkini atabilirmisiniz,bari sileyim onu yükleyim ?

Yapımcı değişikliğe kitlemiş sanki
Öyle bir şey olsa değişiklilk yapamam değişiklik yapıyorum fakat derleme yapamıyor. Hem kekikdevam hemde nikstream içinde aynı sorun var kotlin kaynaklı sorun olabilir ya da cs library kaynaklı sorun olabilir.

Yavaş yavaş tüm yerli eklentiler gidecek gibi gözüküyor. Streamplay ve cinestreame her gün güncelleme geliyor. Film ve dizi açısından heralde bundan sonra onlara kalacağız. İyiki altyazı destekleri var

Konuyu görüntüleyenler

Geri