CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Kırmızı cloudsream Dizimom bağlantı bulunamadı -Dizimag bağlantı bulunamadı -Sezonluk dizi açılıyor-Dizipal açılıyor-Dizilla bağlantı bulunamadı-Hdfilmcehennemi açılıyor bunlar şimdilik test ettiklerim
Mavi olanı açıp sadece Dizimom denedim açılıyor
Kekikdevam mı niks mi, denediğiniz?

Dizimom haricinde diğer eklentiler açıldı
her iki palaşımcının eklenti listesi
vpnle dizimom denedim açılmadı eklentiyi silip yeniden yükledim gibi dizisi hariç çalıştı vpn ile

Dün Kekikdevam dan izlediğim diziyi bugün izleyemiyorum hata veriyor sebebi nedir acaba

Ekli dosyalar

• IMG_2991.jpeg
    IMG_2991.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 27
Dostlarım dizila eklentisi çalışmıyor

Kullandığın iss ve cs repolarının çalışıp çalışmadığını paylaşırsan seviniriz hocam..
tam bir hayal kırıklığı oldu :( ben LDplayer ile kullanıyorum .Bu yeni versiyonu yükler yüklemez ilk işim 2 altyazı sitesinden oturum açmaya çalıştım ve ikisinde de oturum açılınca sevindim.Sonrasında kekikdevam ve nikstream repolarını ekledim .Ardından daha önce mavi cs içinde sorun yaşadığım inatbox ve canlitv yükledim sonuç hüsran .Warp ile denedim açılmadı ,Thundervpn ile denedim açılmadı .Şuan benim için en düzgün çalışan cs v4.5.1 29009894 sürümü

tam bir hayal kırıklığı oldu :( ben LDplayer ile kullanıyorum .Bu yeni versiyonu yükler yüklemez ilk işim 2 altyazı sitesinden oturum açmaya çalıştım ve ikisinde de oturum açılınca sevindim.Sonrasında kekikdevam ve nikstream repolarını ekledim .Ardından daha önce mavi cs içinde sorun yaşadığım inatbox ve canlitv yükledim sonuç hüsran .Warp ile denedim açılmadı ,Thundervpn ile denedim açılmadı .Şuan benim için en düzgün çalışan cs v4.5.1 29009894 sürümü

yeni sürümü yükleyince inatbox çalışmadı

Konuyu görüntüleyenler

Geri