Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güncel yerli içeriklerin olduğu repo kısayolları için bkz
Konu 'CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)' CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)
Aynı şekilde, bazı yanıtlar dün yazılmış gibi görünüyor. Ben de bağlanamadım ara sıra... Sanıyorum sunucu ile ilgili sorun halen giderilmeye çalışılıyor.
Burada verilen dosyanın m3u linki. Ne kadar ömürlü olur bilemem
https://www.dropbox.com/scl/fi/01sg88l975esw4ylqmjtm/tv_channels_036115917226_plus-live.m3u?rlkey=exiid2b6v4gbc5c9lgiqr6um9&st=cebgwggh&dl=1
Başlatıcıyı değiştirmeniz lazım, Google TV arayüzü özelleştirme seçenekleri kısıtlı.
Bu konuya göz atabilirsiniz
Konu 'Projectivy Launcher 4.63 Premium güncelleme' Projectivy Launcher 4.63 Premium güncelleme
Güncel ve stabil çalışan ve uzun süreli m3u listeleri kullanmak bir çoğumuzun isteği, bu nedenle kullandığım ve sürekli takip ettiğim ve forumun kıymetli üyelerince hazırlanan ve sahiplerince güncel tutulmaya çalışılan m3u listelerinin olduğu konuları sizlerle paylaşmak istiyorum.
Kendilerine...
Evet bir sorun görünmüyor. Yapımcıları da aynı zaten.Bu uygulama ile proya yükseltip, kullanıcının ( cihaz) ekle/çıkar yapabilirsiniz diyor. Ben cihaz ekle çıkarı da televizo uygulaması üzerinden yapıyorum.
Hatırladığım kadarıyla ben telefon üzerinden uygulama içinden almıştım. Bu uygulama televizo hesap yönetimi ile ilgili görünüyor. Yani bu uygulama da pro sürüme yükseltebilir açıklamasına göre gama dediğim gibi ben uygulama içinden aldım.