Arama sonuçlarınız

1. tıngırmıngır

cloudstream nasıl kullanılır

kekikakademi artık çalışan bir repo değil
  2. tıngırmıngır

cloudstream nasıl kullanılır

Güncel yerli içeriklerin olduğu repo kısayolları için bkz Konu 'CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)' CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)
  3. tıngırmıngır

Merhaba dünyalı

Tekrar gördüğümüze sevindik
  4. tıngırmıngır

Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

Sizde sıkıntı olmalı, linkiniz güncel olmayabilir ilk mesaja bakın
  5. tıngırmıngır

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

İkinci sorunuza: bunlar altyazı gibi hizmet sağlayıcılar onlardaki hesabınızı bağlayıp cs de kullanmanız için
  6. tıngırmıngır

Forum Link Yönlendirme Hatası

Aynı şekilde, bazı yanıtlar dün yazılmış gibi görünüyor. Ben de bağlanamadım ara sıra... Sanıyorum sunucu ile ilgili sorun halen giderilmeye çalışılıyor.
  7. tıngırmıngır

Forum Link Yönlendirme Hatası

@Akyol , @Adnan K. dikkatinize Düzeldi 👍
  8. tıngırmıngır

Herkesin kendine ait bir iptv'si oldu...

Burada verilen dosyanın m3u linki. Ne kadar ömürlü olur bilemem https://www.dropbox.com/scl/fi/01sg88l975esw4ylqmjtm/tv_channels_036115917226_plus-live.m3u?rlkey=exiid2b6v4gbc5c9lgiqr6um9&st=cebgwggh&dl=1
  9. tıngırmıngır

Ana ekran düzeni tavsiyesi

Başlatıcıyı değiştirmeniz lazım, Google TV arayüzü özelleştirme seçenekleri kısıtlı. Bu konuya göz atabilirsiniz Konu 'Projectivy Launcher 4.63 Premium güncelleme' Projectivy Launcher 4.63 Premium güncelleme
  10. tıngırmıngır

Yardım tiktok

Tek kelimelik, açıklaması yetersiz başlıklar ile konu açmak forum kurallarına aykırıdır. Değiştirmenizi öneririm.
  11. tıngırmıngır

Öneri Güncel Tutulan m3u Listeleri

Güncel ve stabil çalışan ve uzun süreli m3u listeleri kullanmak bir çoğumuzun isteği, bu nedenle kullandığım ve sürekli takip ettiğim ve forumun kıymetli üyelerince hazırlanan ve sahiplerince güncel tutulmaya çalışılan m3u listelerinin olduğu konuları sizlerle paylaşmak istiyorum. Kendilerine...
  12. tıngırmıngır

Televizo full türkçe 1.9.6.50 apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)

Evet bir sorun görünmüyor. Yapımcıları da aynı zaten.Bu uygulama ile proya yükseltip, kullanıcının ( cihaz) ekle/çıkar yapabilirsiniz diyor. Ben cihaz ekle çıkarı da televizo uygulaması üzerinden yapıyorum.
  13. tıngırmıngır

Gönderdiğiniz linkteki uygulamayı tekrar inceledim, televizo'yu proya yükseltmek ve hesap yönetimi için diyor.
  14. tıngırmıngır

Hatırladığım kadarıyla ben telefon üzerinden uygulama içinden almıştım. Bu uygulama televizo hesap yönetimi ile ilgili görünüyor. Yani bu uygulama da pro sürüme yükseltebilir açıklamasına göre gama dediğim gibi ben uygulama içinden aldım.
  15. tıngırmıngır

Almıştım , ailecek kullanıyoruz😀
  16. tıngırmıngır

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

İlk mesaja baktınız mı
  17. tıngırmıngır

Yo önerim o değil. Elinizdeki son sürüm ama premium değil. O hali size yetiyor ise modlu eski sürüm yüklemeyin. Ayrıca Premium sürüm tek sefer ve 5 kullanıcılı fiyatıdır. Çok hesaplı.
  18. tıngırmıngır

Konu içindeki mesaj 'Televizo full türkçe 1.9.4.0 apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)' Televizo full türkçe 1.9.4.0 apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.) 5 kullanıcı , süresiz kullanım
  19. tıngırmıngır

Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

Aynı ağda olmalısınız. Telefonunuzdan Google TV yi de deneyin

Geri