oztur kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Dreamstar TV Box’ta TV+ Ve Tivibu Go Root Sorunu

Marketten iniyor ama açmıyor. Eğer lisansız ise cihaz, sadece sorunun root değil. Rootu halletsen bile lisans yoksa yine yükleyemiyorsun.
  2. O

Yardım Dreamstar TV Box’ta TV+ Ve Tivibu Go Root Sorunu

Cihazınız lisanlı mı. Lisansız cihazlara yüklenmiyor. İki lisansız cihazım var biri eski bir tvbox cihazı diğeri projeksiyon cihazım. İkisinede yüklenmiyor. Lisanlı cihazlarımda sorun yok. Bu iki cihaz için denemediğim kalmadı. Projeksiyon cihazını aldığım firmayı aradım (Wanbo) ama bana çalışan...
  3. O

Öneri tvQuickActions Pro v3.5.5 Full

Sağol arkadaşım daha iyi olur. Amaç insanlar faydalansın. 🙏
  4. O

Öneri tvQuickActions Pro v3.5.5 Full

Paylaşım için teşekkürler. Kullanan biri olarak diyebilirim ki tv box ta en güzel uygulamadan biri. Özelliklerini şu şekilde kullanabilirsiniz. TV OUİCK ACTİONS İlk önce USB hata ayıklamasını açmak için cihazınızda Ayarlar - Sistem - Hakkında kısmına girip Android TV OS derlemesi birden fazla...
  5. O

Öneri Tr goals cloudstream eklenti

Url kısmına yazdım ama çalışmadı
  6. O

Yardım Button mapper ile onay tuşunu yanlışlıkla kaldırdım.mi box kullanılmaz hale geldi.

Hard reset ile temiznirse herşey düzelir. Ama mouse ile uygulamalar girip uygulamayı temizle dersen sıfırlamış olursun uygulamayı
  7. O

GOODBYI DPI

Tam tersi Bydpi süperonline da çalışmıyor bende. Şehirde kullanıyorum süperonline'nı. Köyde turktelekom var orada bydpi çalışıyor.
  8. O

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Fake telefon yazdım mail altivasyon kodu ile deneme üyelik aldım. Sağolun
  9. O

İnternetten fake telefon Ssportta sorun tabii de sorun yok. Zaten çok önce almıştım tabiiyi, bedava iken üyeliğim vardı. Ssportta tel istedi. Ama yazılanlara göre deneyeceğim. Sağolun. Aslında bende tivibu var. Ama merak sadece.
  10. O

Benden istedi, sen nerden girdin
  11. O

Ücretsiz üyelik demişsiniz. Orada deneme kısmı var üyelikten ama telefon vb. İstiyor. Sadece mail ile üye olunmuyor mu. Yada göstermelik bir üyelik var mı. Yapabileceğimiz.
  12. O

Teşekkür ederim
  13. O

Ne yaptıysam olmadı. Vpn, byedpi vb. Aile koruması da açık modemin. Ama olmuyor. Sen hangi vpn ve hangi ülkeyi kullanıyorsun

Geri