Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazınız lisanlı mı. Lisansız cihazlara yüklenmiyor. İki lisansız cihazım var biri eski bir tvbox cihazı diğeri projeksiyon cihazım. İkisinede yüklenmiyor. Lisanlı cihazlarımda sorun yok. Bu iki cihaz için denemediğim kalmadı. Projeksiyon cihazını aldığım firmayı aradım (Wanbo) ama bana çalışan...
Paylaşım için teşekkürler. Kullanan biri olarak diyebilirim ki tv box ta en güzel uygulamadan biri. Özelliklerini şu şekilde kullanabilirsiniz.
TV OUİCK ACTİONS
İlk önce USB hata ayıklamasını açmak için cihazınızda Ayarlar - Sistem - Hakkında kısmına girip Android TV OS derlemesi birden fazla...
İnternetten fake telefon
Ssportta sorun tabii de sorun yok. Zaten çok önce almıştım tabiiyi, bedava iken üyeliğim vardı. Ssportta tel istedi. Ama yazılanlara göre deneyeceğim. Sağolun. Aslında bende tivibu var. Ama merak sadece.
Ücretsiz üyelik demişsiniz. Orada deneme kısmı var üyelikten ama telefon vb. İstiyor. Sadece mail ile üye olunmuyor mu. Yada göstermelik bir üyelik var mı. Yapabileceğimiz.
Ben maç izemiyorum ama denedim Süperonline vpn uygulasanda engelliyor. İnternet sağlayıcın hangisi. Şehirde süperonline var bende engelliyor. Köyde ise sorun yok Türktelekom.
Cloudstreamda arama bölümüne aradığın filmi yaz çıkıyor. Sadece arayüz sınırlı, ama aradığına ulaşıyorsun. Evet bazı açılmayan filmler olabiliyor ama stremioda da oluyor. Stremioda Türkçe dublaj hemem hemen hiç yok. Torrent mantığı ile çalıştığı için kaç kişinin olduğu videoları seçmek...