okilicli kullanıcısının son içeriği

1. O

Öneri En iyi Ücretsiz IPTV Player uygulaması

IPTV Alexander sofronov var. Playstore da mevcut. Arka planda oynatma, kaldığın yerden devam etme gibi özellikler ücretsiz versiyonda var. Bu özellikler televizo da ücretli. Mobil de kullanıyorum box da çalışıyor mu bilmiyorum kontrol etmedim hiç.
  2. O

Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

pc de deniyorum
  3. O

Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

Patron link sorgulama çalışmıyor olabilir mi? tek tek veya topluca yapıştırsamda bilgi alınamadı diyor.
  4. O

286 Kişilik İptv M3U

Prog dvb
  5. O

Öneri IPTVSevenler M3u

Alman magenta sport, Portekiz sport tv, Sırp sport klub seri olarak bu kanalları ekleyebilir misin?
  6. O

Öneri IPTVSevenler M3u

VPN kullanınca YouTube ta sorun çıkıyor bu sefer videolar engelleniyor. Tesadüf mü bilmiyorum. bu yüzden mi anlamadım. Proton free sadece Hollanda yi açıyor. Ücretli VPN alırsam sadece mullvad alırım ama 5₺ vermek yerine abonelik almak daha mantıklı gibi.
  7. O

14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Senin kalbin güzel kardeşim. Allah yolunu açık etsin. En kısa zamanda senden güzel haberler bekliyoruz müsait olunca.
  8. O

Öneri IPTVSevenler M3u

Maç esnasında bütün listeler drop yiyor, hiç zevki kalmıyor. Mecburen linklere dönuyorum. Bence bu noktada çözüm araştırmak lazım. Sizin için demiyorum genel olarak belirtiyorum.
  9. O

Patron sende o yetenek ve bilgi var gibi sanki. Şöyle güzel bir editör programı yazsan da kullansak süper olur valla. Free ve Pro diye ayırır ücretli yaparsın mesela. Tutmaz mı ne dersin?
  10. O

Editör. Grup olarak silme yapabiliyor. Taşıma silme yeniden isimlendirme vs. Herşey yapıyor.
  11. O

Tamam sağolasın işime yaradı. bana Rimassoft un benzeri bir program lazım uygun birşey bulamadım. Bildiğin program var mı?
  12. O

Hocam sağol ama link değil de file haline getirmek sonra da içeriği düzenlemek istiyorum.
  13. O

Elimde Xtream kod var bunu m3u dosya haline nasıl getirebilirim?
  14. O

Arka planda çalışan uygulama

IPTV (Alexander Sofronov) playstore dan indirebilirsin. İndirdikten sonra Video oynatıcı ayarlarında arka plan oynatmayı aktif edeceksin. Güvenlik nedeniyle vanced gibi APK ları kurmamalisin. YouTube için Green Tuber var playstore da yine.

Geri