neos11 kullanıcısının son içeriği

1. neos11

Fobem Vision S Hibrit Ses Komutlu Uydu Alıcılı Android 14 TV Box 4GB Ram 32GB Hafıza 1.5Ghz (Tunerli)

Cccam vs biskey oscam bir kaç başlık daha var cihazda ayrı bir app koymuşlar yükledim geniş kapsamlı güzel.
  2. neos11

Fobem Vision S Hibrit Ses Komutlu Uydu Alıcılı Android 14 TV Box 4GB Ram 32GB Hafıza 1.5Ghz (Tunerli)

Max olanı koymamışlar hiremco destekte düz matrix 4k yazılım var
  3. neos11

Kendi sitesinde destek yazılım kısmında oluyır bakmadım bak istersen. Ota olarak veriyorlar image olarak yazılım yüklemek kılayda ota zor . Aslında yazılımcılar var forumda apk ile uğraşanlar otaları image yapsalar bu yazılım yükleme konularına girseler iyi olur
  4. neos11

Hiremco matrix 4k max yeni model çıkmış işlemci aynı sadece uydu tuner yenilenmiş. Bu cihazın yazılımını bu cihaza yükleyebilsek harika olur. Android 12 yazıılımı.
  5. neos11

Klima Önerileri

Ben multi modellini almıştım çift iç ünite ses problemi yaşamadım koku konusu uzun süre kullanılmadığında sonrası çalıştırmada kısa bir süre koku oluyor sonrasında asla olmadı bende kışın kullanmıyorum yazın ilk çalıştırmada kısa süre oluyor. Panasonic modellerinede bakın classic plus...
  6. neos11

Klima Önerileri

Gree matkasını fiyat performans olarak klima üstadı oldupunu bir çok markanın üreticisi olduğunu belirterek tavsiye ederim. Midea tavaiye etmem 2 tane almıştım ikiside anajartan e kodlu hata verdi.
  7. neos11

Tabii Hakkında

Ücretli premiuum paket yükseltme yaoacaksın.
  8. neos11

Tabii Hakkında

Email doğrulama istediği için senin email adresin olacak . Çok basit email adresini yazacaksın şifre bölümüne 567349Vv₺? gibi büyük küçük harf ve singe olan şekilde düzenlemen yeterli. Tarih kısmına 12 Nisan 2001 yap geç. Email adresine link gelir onu tıkla onayla sonra email adresin kullanıcı...
  9. neos11

Aynen fake 14 denilmiş ayıp etmişler. Android 12 oturaklı versiyon yüklü. Hiremco matrix 4 k ya göre yarı fiyatına olduğu için tercih etmiştim. Ben uydusuz box sevmem herşey tek noktadan elimin altında olmalı. Aliexpreate çok güzel cihazlar var fakat 30 euro ya limite takılıyor. Artık bunlar...
  10. neos11

Aynen işlemcisinin dezavantajı çok ısınan işlemci . Fakat tunerli 4 gb ram li box olarak ideal.
  11. neos11

LG WEBOS İŞLETİM SİSTEMİ HAKKINDA

Lg store dışında uygulama yüklemek mümkün fakat yazılım bilgisi kodlama ile oluyor. Gerek varmı yok tv ram yeterli değil. Android box alıp kullanmak en mantıklısı. Tvde. Youtube, amazon netfi, exx iptv bu uygulamalar için webos kullanışlı.
  12. neos11

Kumanda hem kızıl ötesi hem bluetoth , bluetooth kumanda tanıtumınıda yapın. App storenda iptv apksı var ücretsiz ulusal tüm kanallar var.
  13. neos11

Hayırlı olsun. Live tv test yazılımı yeni versiyonda yine uyduda sea görüntü senkron sorunu var. Normal live tv olanını yükleyin. App store kısmından.
  14. neos11

⛔ BYD Türkiye fiyatlarına üçüncü kez zam! 😔

Ülkemiz de kurum ve liyakatli kadrolar olmayınca BYD yatırım yapacağım diye stratejik hareket alıyor. Fabrika montaj fabrikası olacak çalışanlar Çinli olacak önemsiz ağır işlerde bulunduğu ülke insanlarını düşük maaşlarla işr alacak. Aklımızla dalga geçililiyor. O kadar ekonomimiz kötüki sırf...
  15. neos11

CINE10 TV HAKKINDA

Ücretli iptv ne gerek var 3 yıl önceye kdar bir kaç kez almıştım hep donuyordu şu an gayet yeterli apklar ve içerikleri. Cine 10 heyecanlı daha toy bir arkadaş öyle dolandırıcı va olduğunu düşünmüyorum. Zaman verin gereğini yapar zaten rakamlar komik fakat maneviyat daha önemli.

Geri