narsil kullanıcısının son içeriği

1. N

PHILIPS Android TV Kanal Düzenleme Programı

Merhaba, Philips Android TV'ler (2021 model) için bilgisayardan kanal listesini düzenlemenin bir yolu var mı?
  2. N

Türk Telekom Mobil Uygulaması Sil Süpür Hakkında

Cevaplarınız için teşekkür ederim. az önce denediğimde çıktı.
  3. N

Türk Telekom Mobil Uygulaması Sil Süpür Hakkında

Android sisteme sahip telefon kullanıyorum. Türk Telekom mobil uygulamasında birkaç haftadan beri sil süpür seçeneği aktif olmuyor. Uygulamayı silip tekrar yükledim ama değişen bir şey olmadı. Bu sorunu yaşayan ve çözüm bulabilen varsa bilgilendirirse çok sevinirim.
  4. N

Android telefonda WhatsApp metin tarama özelliği nasıl kullanılır?

Geçen karşılaştığım bir video üzerine bu konuyu açmak istedim. Videoda Whatsapp uygulamasındaki kamerayı kullanarak metin tarama yapılıyordu. Sorun şu ki örnek olarak yapılan tüm cihazlar iPhone. Android sisteme sahip bir telefon için bu işlemi gerçekleştirme imkanı var mı? Eğer var ise nasıl...
  5. N

Kodi omega nasıl kullanılır videosu geldi herşey bu konuda !

merhaba, konu için teşekkür ederim. UKTURK eklentisi eskiden çalışıyordu fakat uzun süreden beri bende çalışmıyor. Bu sorun Kodinin yeni sürümüyle alakalı bir şey mi? ya da çalıştırmanın bir yolu var mı?
  6. N

Öneri IPTVSevenler M3u

Cevap için teşekkür ederim. Bahsetmiş olduğum sorun masaüstü uygulaması için değil, bahsettiğim gibi VLC ile açılıyor. Fakat forumda da konusu açılmış olan, tarayıcı üzerinden IPTVnator sitesi ile izlemek isteğimde kanal listesi yüklendiği halde kanallar açılmıyor. Ayarlar kısmından hem...
  7. N

Öneri IPTVSevenler M3u

VLC player ile kanallar açılıyor. Fakat iptvnator üzerinden izleyemiyorum kanal listesi çıkıyor fakat yayın açılmıyor.
  8. N

Öneri ChatGPT M3U Listenizi 1dk.da Düzenlesin (Beleş)

sağol dostum :)
  9. N

Android TV İçin Ücretsiz VPN Önerisi

cevabınız için teşekkür ederim fakat proton vpn ile yayınları izlerken takılmalar oluyor.
  10. N

Android TV İçin Ücretsiz VPN Önerisi

Merhaba, Android TV de kullanmak için hangi ücretsiz bir VPN uygulamasını önerirsiniz?
  11. N

TOP 10 FİLMİNİZ-DİZİNİZ....Yok mu şöyle güzel bir film?

Inception, Ölü Ozanlar Derneği, Jumanji, Indiana Jones serisi Yüzüklerin Efendisi üçlemesi, Geleceğe Dönüş üçlemesi Müzede Bir gece üçlemesi.

Geri