Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android sisteme sahip telefon kullanıyorum. Türk Telekom mobil uygulamasında birkaç haftadan beri sil süpür seçeneği aktif olmuyor. Uygulamayı silip tekrar yükledim ama değişen bir şey olmadı.
Bu sorunu yaşayan ve çözüm bulabilen varsa bilgilendirirse çok sevinirim.
Geçen karşılaştığım bir video üzerine bu konuyu açmak istedim. Videoda Whatsapp uygulamasındaki kamerayı kullanarak metin tarama yapılıyordu. Sorun şu ki örnek olarak yapılan tüm cihazlar iPhone.
Android sisteme sahip bir telefon için bu işlemi gerçekleştirme imkanı var mı? Eğer var ise nasıl...
merhaba, konu için teşekkür ederim. UKTURK eklentisi eskiden çalışıyordu fakat uzun süreden beri bende çalışmıyor. Bu sorun Kodinin yeni sürümüyle alakalı bir şey mi? ya da çalıştırmanın bir yolu var mı?
Cevap için teşekkür ederim.
Bahsetmiş olduğum sorun masaüstü uygulaması için değil, bahsettiğim gibi VLC ile açılıyor. Fakat forumda da konusu açılmış olan, tarayıcı üzerinden IPTVnator sitesi ile izlemek isteğimde kanal listesi yüklendiği halde kanallar açılmıyor. Ayarlar kısmından hem...