Türk Telekom Mobil Uygulaması Sil Süpür Hakkında

narsil

Üye
Konular
4
Android sisteme sahip telefon kullanıyorum. Türk Telekom mobil uygulamasında birkaç haftadan beri sil süpür seçeneği aktif olmuyor. Uygulamayı silip tekrar yükledim ama değişen bir şey olmadı.

Bu sorunu yaşayan ve çözüm bulabilen varsa bilgilendirirse çok sevinirim.

kullandiginiz telefon modelden olabilir .ama su an benim uygulamaya girdigimde sil supur bendede yoktu.

Android sisteme sahip telefon kullanıyorum. Türk Telekom mobil uygulamasında birkaç haftadan beri sil süpür seçeneği aktif olmuyor. Uygulamayı silip tekrar yükledim ama değişen bir şey olmadı.

Bende de yoktu ön belleği temizledim sonra geldi

Eski mesajlara bakarken sizinkini de gördüm.
Uygulama bende hiç açılmıyormuş onu fark ettim böylece.

Play Store üzerinde uygulama ana sayfasındaki son yorumlar ya benimki gibi hiç açılmayanlar ya da sizin gibi sil süpür sorunu olanlardan oluşuyordu.

Maalesef geliştirici cevapları destek için iletişime geçin tarzında yani klasik uzun yoldan yorma/bezdirme.

@alikoo 'nun söylediği gibi uygulama önbelleğini silip yeniden giriş yapabildim.
Sil süpür de sorunsuz çalıştı.

Screenshot 2025 02 03 02 34 29 93 e82f30e287e98a347e36a7afcbd8a5f9

Konuyu görüntüleyenler

Geri