koprulu kullanıcısının son içeriği

1. K

Göztepe Galatasaray maçı

https://koprulu3.global.ssl.fastly.net/rectv3.m3u8/?id=bs11
  2. K

Rec TV film bölümü m3u (ilk mesajı oku)

Bilemiyorum proxy ile çalışıyorlar iki tane var ikiside proxy ile çalışıyorlar
  3. K

Var ama engelli fastly e bağlı olduğu için bazı projeler de engele takılmadan çalıştırıyor bazılarında serv00 engelli bildirimi veriyor usta
  4. K

Farklı bir şey yapmadım ki ama kullanıcının tek tek kategori ismi girerek çağırdığı kategori isimlerine aynı taktiği kullanarak aynı adrese toplu olarak istek yapmasını sağladım kategorilere ama bende incelemedim film sayılarını
  5. K

Sakultah usta github repo nu inceleme den kategori listesini sormuştum özür dilerim inceledikten sonra bir php yazdım php hem sizin bu konunun başında belirttiğiniz gibi girilen kategori isimlerini çağırıyor hemde tüm kategorileri de kategori girilecek kısma All yazınca tüm kategorileri...
  6. K

Bu yapmış olduğun sistem de kullanılabilir kategori isimleri sadece filmler için mi usta ve kullanılabilir kategori isimleri nasıldır bir isim listesi olursa belki ona göre php yazılabilir usta
  7. K

Birlikte site yapalım

Bende bir ara sizin gibi düşünüp sürekli şu sitenin içeriğini çek şunu yap bunu yap hep içeriklere yönelik birşeyler yapıyorum bu sefer de farklı bir şey yapmaya çalışayım yapay zeka ile diye düşünmüştüm ne yapabilirim ne yapsam derken aklıma akvaryum yapmak geldi bir kaç deneme ile belli bir...
  8. K

Yardım WEB SAYFASI PLAYER YARDIMI

En kolay çözüm aslında ts yada mpegts olan formatları destekleyen bir playere yönlendirmek ama ayrıca iptv sağlayıcısı sadece ts olarak değil hls olarak ta destek veriyorsa html kodlarında kullanıcılar tarafından girilen içeriklerin yani oynatılmak istenen içeriklerin m3u8 uzantılı girilmemesi...
  9. K

Youtube da Canlı Kanalların M3U8 Nasıl Alınır?

Kardeşim bu verdiğim bağlantı parametresin de youtube canlı video id sini parametre devamına ekle yine id devamına .m3u8 uzantı ekle bir dene istersen bu fastly hesabım aslında engelli ama nasıl okuduğunu bende bilemiyorum bu youtube canlı video düzenlemem de şimdilik sorunsuz çalışıyor...
  10. K

Rectv m3u

Liste otomatik kendisini güncelliyor normalde kardeşim fakat hem fastly hesabım hem serv00 hesabım engel yemiş fastly hiç çalışmıyor serv00 hesabım ise şu proxy ile çalışabiliyor h ttps://cors-anywhere.yidianzhishi.cn/ Hesaplarım daki sıkıntıları düzeltmek için zaman ayıramadım yoğunluktan en...
  11. K

Rectv m3u

Kardeşim inat uygulaması için her hangi bir inceleme yapmadım açıkçası fakat inat tv ismiyle maç yayını veren bir siteye ilişkin php hazırlamıştım ve onunda genelde sadece malum 1 aktif gözüküyor diğerleri zaman zaman aktif oluyor Kanal bağlantısı malum için bu h...
  12. K

Rectv m3u

Yaşadığınız sorun tam olarak nedir bilemiyorum ama desteklemeyen uygulamalar olabilir onlarda da user agent girebiliyorsaniz googleusercontent yazmanız yeterli olur ama zaten canlı lar çalışıyorsa filmler de çalışıyor olmalı kanal bağlantılarını m3u dan çıkartıp oynatmaya çalışırsınız yine User...
  13. K

Rectv m3u

Ayrıca apk olarak ta düzenlemiştim fakat wuffy player ile birlikte kullanabilirsiniz apk uygulamayı buyrun onuda ekleyeyim arkadaşlar https://cors-anywhere.yidianzhishi.cn/https://kopruluu55.github.io/main/rec.apk
  14. K

Rectv m3u

Merhaba arkadaşlar sizler ile rec tv canlı kanal içeriklerini ve filmler kategorilerini çekmeye yönelik yaptığım m3u listesini paylaşmak istiyorum m3u bağlantı protokolünde bir boşluk bırakıyorum boşluğu kaldırmayı unutmayın arkadaşlar h...
  15. K

Yardım Ekotürk ve Sözcütv Kaynak Arayışı.

Rica ederim evet benim tabiki sorabilirsin kardeşim

Geri