Serverinde bi sıkıntı var galiba çekemiyo urlyiBu şekilde kaldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Serverinde bi sıkıntı var galiba çekemiyo urlyiBu şekilde kaldı
Telefonda "Sıkıntısız çalışıyor. Televizo 'ya ekledim
Hayır liste zaten şuan çalışmıyor ekstra birşeyler eklemenize gerek yokTelefonda "Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol." linkini direkt ekleyerek ben izleyemedim, liste gelmiyor. Farklı birşey mi yapmak gerekiyor? Siz televizoda nasıl çalıştırabildiniz?
TeşekkürlerHayır liste zaten şuan çalışmıyor ekstra birşeyler eklemenize gerek yok
Liste otomatik kendisini güncelliyor normalde kardeşim fakat hem fastly hesabım hem serv00 hesabım engel yemiş fastly hiç çalışmıyor serv00 hesabım ise şu proxy ile çalışabiliyorKaynak Yayın Domainleri Değişti Sayın Köprülü Abi/Kardeş isterseniz sizde değişin
h ttps://cors-anywhere.yidianzhishi.cn/https://koprulu34.serv00.net/app7/rectv.m3uusta bu liste çalışmıyor
h ttps://koprulu2.global.ssl.fastly.net/app7/rectv.m3uHayır liste zaten şuan çalışmıyor ekstra birşeyler eklemenize gerek yok
Doğrudur olabilirh ttps://koprulu2.global.ssl.fastly.net/app7/rectv.m3u
Yukarıdaki eski link ile ilgili birşey farkettim.
Vpn aktif iken listeler iniyor ve kalıyor. Vpn kapatıldıktan sonra izlemede sorun yok. Yani listeyi uygulamaya indirmek için vpn gerekiyor, izleyebilmek için de vpn kapalı olması gerekiyor. Televizo ve express vpn kullanıyorum.