Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Basketbolda Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en büyük kupası, Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de sahibini bulacak. EuroLeague'de ilk kez Final-Four Avrupa dışında düzenlenecek ve yarı final mücadelesinde Fenerbahçe Beko-Panathinaikos AKTOR, Olympiakos-Monaco maçları oynanacak.
S...
Haklısın , o linki önce IPTV Checker ile kontrol etmiştim , çalışıyor demişti ama senin programda çalışmadı, o linkin biraz üstündeki başka bir link ile deneyince çalıştırmayı başardım.
Şimdi başka bir sorum var çünkü masa üstüne temizlenmiş şekilde inen txt dosyasın m3u ya çevirdim ama bunu da...
mesela ;
-http://fortunaiptv.cfd:80/get.php?username=osmaniyeli&password=WLXeRYLbVG&type=m3u_plus
yukarıda söyle bir liste var , programa yapıştırdım ama "desteklenmeyen format" dedi , açmaz ise m3u.txt dosyası oluşturun yazmışsın , masa üstünde txt yaptım ama ona da "desteklenmeyen format" dedi
Üstadım ben MAC konusu açılınca başka bir şey sormak istedim.
Elimizde m3u listelerini çalışıp çalışmadığını kontrol edebileceğimiz IPTV Checker ler var.
Peki MAC 'ın çalışıp çalışmadığını kontrol edebileceğimiz bir yer var mı?
Denedikçe yaptığın işi daha çok taktir etme isteği doğdu bende.
Bir de m3u eklemeyi bir kontrol edermisin ,iki ayrı liste yüklemek istedim ama hata verdi.