Arama sonuçlarınız

1. Koko Kome

Final four

Basketbolda Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en büyük kupası, Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de sahibini bulacak. EuroLeague'de ilk kez Final-Four Avrupa dışında düzenlenecek ve yarı final mücadelesinde Fenerbahçe Beko-Panathinaikos AKTOR, Olympiakos-Monaco maçları oynanacak. S...
  2. Koko Kome

Öneri Yan panel tarama istekleriniz.

Limitsiz, süresiz olunca tarih 1970 olarak gözüküyor
  3. Koko Kome

Süper lig Tüm sezonlar maç özetleri m3u

Daha neler göreceğiz bakalım. Umulmadık yerden paylaşıyorsun.
  4. Koko Kome

Maksimum bağlantı 200 Boşta olan bağlantı 105
  5. Koko Kome

Kanal listelerinin gelmesi ama görüntü olmaması ne demek?
  6. Koko Kome

-http://squid-game.season4.private.pmscloud.ir:8080 bunun yerine ne kullanabilirim?
  7. Koko Kome

Rec TV film bölümü m3u (ilk mesajı oku)

Önümüzdeki ayda da ayın paylaşımcısı seçilmek istiyorsun yani. ;)
  8. Koko Kome

Atmaca M3U Linkleri

Haklısın , o linki önce IPTV Checker ile kontrol etmiştim , çalışıyor demişti ama senin programda çalışmadı, o linkin biraz üstündeki başka bir link ile deneyince çalıştırmayı başardım. Şimdi başka bir sorum var çünkü masa üstüne temizlenmiş şekilde inen txt dosyasın m3u ya çevirdim ama bunu da...
  9. Koko Kome

Atmaca M3U Linkleri

mesela ; -http://fortunaiptv.cfd:80/get.php?username=osmaniyeli&password=WLXeRYLbVG&type=m3u_plus yukarıda söyle bir liste var , programa yapıştırdım ama "desteklenmeyen format" dedi , açmaz ise m3u.txt dosyası oluşturun yazmışsın , masa üstünde txt yaptım ama ona da "desteklenmeyen format" dedi
  10. Koko Kome

Rec TV film bölümü m3u (ilk mesajı oku)

Seni kendimce Sinetech Forum'da ayın paylaşımcısı seçtim. ;)
  11. Koko Kome

Merhaba dünyalı

Bu hafta iki kere bizim zaman yolculuğu yapmamızı sağlayan , saatleri ve günleri sorgulatan problem ile mi uğraştınız.?
  12. Koko Kome

Öneri 🎲🎁Baron66 "Mac To M3U List" İndir 🎁🎲

Üstadım ben MAC konusu açılınca başka bir şey sormak istedim. Elimizde m3u listelerini çalışıp çalışmadığını kontrol edebileceğimiz IPTV Checker ler var. Peki MAC 'ın çalışıp çalışmadığını kontrol edebileceğimiz bir yer var mı?
  13. Koko Kome

Web'den iptv izle

Denedikçe yaptığın işi daha çok taktir etme isteği doğdu bende. Bir de m3u eklemeyi bir kontrol edermisin ,iki ayrı liste yüklemek istedim ama hata verdi.
  14. Koko Kome

Web'den iptv izle

Yandex ile açtı Dedikten sonra bir denedim ki Crome da düzelmiş :)
  15. Koko Kome

Öneri Türk Ulusal +Türk Müzik+Yabancı Müzik+Spor+Lifestyle +Auto =m3u listem

Şu anda kaç kanal var , bendeki ile karşılaştırayım, güncelleyip güncellemediğini kontrol edeyim. ;)
  16. Koko Kome

Web'den iptv izle

Telefondaki Crome 'da görüntü bu. Sol alttaki ses tuşu ve sol üsteki menüye gidilmiyor.
  17. Koko Kome

Atmaca M3U Linkleri

Bu proğramın adı nedir ? , linkini ya da kendisini paylaşırmısın lütfen
  18. Koko Kome

YENİ MAC VE M3U URL LİNKLER

IPTV EXTREME PLAYER İÇİN DOĞRUDAN BİR LİNK VEREBİLİRMİSİN. Bir çok çeşit var hangisi çözemedim senin dediğin.
  19. Koko Kome

tp link td w9970v3 Fiber destek

Aynı konuda beni de arayıp durdular ve en sonunda ben de fibere geçtim ama benden modemi değiştirdikleri halde para istemediler. Böyle bir muhabbet olmadı. Bu konuda bir konuş istersen. Ben modem için extra para vermem de bakalım ne diyecekler.
  20. Koko Kome

Herkesin kendine ait bir iptv'si oldu...

Şu anda yaşıyor.

Geri