Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Huawei p60 pro kullanıyorum,
P60 pro + 20 bin ile pura 70 ultra ya geçmeye değer mi? Arada 20 binlik bir fark var mı sizce.
Yardımcı olursanız sevinirim
HUAWEİ P60 PRO . muazzam bir telefon kasma takılma donma ıkınma kesinlikle yok. bir çok uygulama apk olarak kullanıyorum 200 e yakın uygulama-oyun kurulu her şeyi ile tam bir makine
Merhaba, bilgisayarımda toplamda 2 tane ssd var.
Yeni aldığım m2 ssd ye Windows yüklemek istiyorum.
Bilgisayar açıkken ssd yi görüyor ama bilgisayar açılırken Windows kurulumuna geçtiğimde yeni taktığım ssd yi görmüyor hata veriyor
Yeni taktığım m2 ssd ye Windows kurmak istiyorum.
merhaba arkadaşlar.
Asus roga 2. slota 990 pro aldım . bilgisayar açıkken ssd yi görüyor ancak biosdan format atma isterken 2. slota taktığım ssd yi görmüyor format atamıyorum
çözümünü bilen varsa yardım ederse sevinirim
legal dolandırıcılığa çıkmışlar .colombia ayakkabı konusunda vasat bir marka iken giyim konusunda iy ancak Türkiyeyi dolandırmaya çıkmışlar malesef. bu ülkede kanun ve nizamın işlememesinden dolayı kaynaklanıyor. şimdi yılbaşından sonra bakın bakalım ucuz bir şey kalacak mı. engellemek takip...
valla çok oyun oynadığım yok aslında ama zamlar falan gelecek hafızayıda ileriyi düşünerek arttırıyim diye düşünüyorum.
almışkende şu ürünü alıyim bu işi kapatıyim diyorum...
merhabalar ben yine geldim :)
laptopdan çok memnunum mükemmel bir ürün almışım. Şimdiki merak ettiğim konu şu.
ASUS G614JU-N3194W modelli olan bilgisayarımda depolama alanını yükseltmek istersem m2 512 gb olan depolamanın yanına sağına soluna ne takabilirim :) Kasayı açmadan boş olan hangi...
Evet filtreledim ki biri girerse davet olarak görsün diye onaylayınca girmesi güzel oluyor. Elini kolunu sallayarak girilmez öyle 😅 Windows 11 kurulu geldi, sürücüler kuruluydu, asusun uygulamalarını sonradan yükledim. pubg ve csgo yükledim güzel çalışıyor. Sürücülerin güncelliği için link...