Hangi Marka ve Model Telefon Kullanıyorsunuz?

Vivo v40 12 256

Son düzenleme:
iPhone 11 ProMax 64.
İlk duyurusu yapıldığında bir yerden hiç beklenmedik ilk taksit (1/3) parası gelince hemen ön sipariş ile listeye yazılıp 6 ay bekledikten sonra teslim alabilmiştim! Buraya gelen toplam iki telefondan biri idi! Başka özellik seçme şansı yoktu.
Yükseltme ve güncelleme ise sadece hayal artık!
:-(

Son düzenleme:
Samsung A12

Tecno Camon 20 pro (memnun değilim)

Ahaa..Yeni admin çıkmış.Adminden moderatörden geçilmez oldu forum.
Böyle ukalaca yorumları görünce gerçekten inanamıyorum, kardeşim neye göre böyle bir laf ediyorsun? Elinde hiç bir veri var mı? Neye dayanıyorsun?

1734296002263

Forumda 4.885 tane kullanıcı kayıtlı ve aktif moderatör sayısı 5 (yazıyla beş), admin sayısı 2 (yazıyla iki) ve bu adminler aynı zamanda da o 5 moderatörün içinde. Şimdi herhalde saçmalamışım diye bir özür dilersin diye düşünüyorum.

Bahsettiğin kişi de forumun kurucularındandır.

Arkadaş hesabının kilitlenmesini istediği için de o isteği yerine getirildi, yani kendi isteğiyle banlandı.

Son düzenleme:
konunun tekrar yukarı gelmesi güzel olmuş ben de yeni telefon alıcam 14t mı alsam 13t pro mu honor 200 pro fılan vivo ve one plus biraz uzağım kullanlar değerlendirebilir realme filan tecno karmaış bir pazar 24fe

oyun oynamıyorum bu yüzden ön kamerası fılan iyi gece çekımı arka kamera filan iyi tavsiyeleriniz varsa dinlerim iyi forumlar

HUAWEİ P60 PRO . muazzam bir telefon kasma takılma donma ıkınma kesinlikle yok. bir çok uygulama apk olarak kullanıyorum 200 e yakın uygulama-oyun kurulu her şeyi ile tam bir makine

Konuyu görüntüleyenler

Geri