Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler @patr0n teşekkürler @Latte uygulamaya birkaç gün içinde güncelleme geliyor reklamları minimuma indirdim. Fakat tamamen reklamları kaldırmam imkansız gibi genellikle kullanıcılar hiç reklam istemiyor ama biz günlerce aylarca emek harcıyoruz karşılığında birşeyler almamız gerekiyor ki...
Uygulamayı güncelliyorum şuan reklamları ilk acılışta koymayı düşünüyorum her testte reklam çıkmıcam bir defa reklam gösterilecek sadece. Kategorileri düzenlenmesi gayet basit değil mi yukarı aşağı sürükleyerek düzenleyebiliyorsunuz.
Yorumunuz için çok teşekkürler. O boş beyaz alan reklam alanı daha yeni olduğu için tam olarak reklamlar yüklenmiyor. M3u edit sayfasına baktım bende fazla olan içerikleride sorunsuz actı başka linkler deneyebilirmisiniz? M3u creotor sayfasını dediğiniz gibi yapacağım haklısınız kayıt etmesi iyi...
Merhaba arkadaşlar yayına almış olduğum android için IPTV TOOL m3utest , m3u liste oluşturma düzenleme vs. Sizinle paylaşmak istiyorum.
Gerekli tüm aracları uygulamaya entegre etmeyi düşünüyorum başka neler eklenebilir ?
Play Store İndir
Arayüze çok fazla girmek istemedim her cihazda rahat çalışsın diye fakat yavaş yavaş güncelleme olabilir uygulamadaki amacım hızlı erişim kolay kullanım olması. Teşekkürler
Fare desteği yok kumanda ile ekleyebilirsiniz kumanda desteği var veya qrkodu okutun okutunca sizi siteye yönlendiriyor ve geçici bir şifre istiyor qrkodu altında şifre yazıyor oradaki şifreyi girip telefon ile liste ekleyebilirsiniz
Şuanlık böyle yaptım sunucum çok iyi değil malesef ama ilerleyen günlerde arttırmayı düşünüyorum duruma göre telefon versiyonunuda cıkartmayı düşünüyorum geri dönüşlerinizi bekliyorum
Yeni yayınladığım Android TV için geliştirdiğim M3U oynatıcıyı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Uygulamamı tasarlarken özellikle sadelik ve hız ön planda tuttum. Canlı yayın akışlarında kumanda ile hızlı kanal değiştirme özelliği ve telefon üzerinden kolayca liste ekleme imkanı sunuyor.
Uygulamamı...