M3u editor program buldum modlarmısınız ?

Bunun yapımcısı yanlış bilmiyorsam forumdan birisi
O yüzden şahsen modlasamda paylaşacağımı düşünmüyorum etik olmaz :)

Fatich'in uygulaması.
Reklam çıkmaması için Adguard dns yetiyor. Şahsen hiçbir seferinde reklam görmüyorum ben bu sayede.
Kendisiyle de yukarıdaki verilen konu adresinden konuşmuştuk bunu. Modlamak yerine bu şekilde kullanırsanız uğraşmaya gerek bile kalmaz.

fsa.m3utestandcheck
Fatich'in uygulaması.
Reklam çıkmaması için Adguard dns yetiyor. Şahsen hiçbir seferinde reklam görmüyorum ben bu sayede.
Kendisiyle de yukarıdaki verilen konu adresinden konuşmuştuk bunu. Modlamak yerine bu şekilde kullanırsanız uğraşmaya gerek bile kalmaz.
abi ben pythone dosyası buldum efso çalışıyor

İki mesajı birleştirisek Ahmetli için:

@patr0n
O uygulamanın geliştiricisi forumda da bulunan @fsa3web adlı kullanıcı.

@Sezer16
Forumda bu uygulama için açtığı konu ise
https://forum.sinetech.tr/konu/android-iptv-tool-m3utest-uygulamasi.902/
Yani @Ahmetli Play Store bağlantı adresini verdiğiniz uygulamanın geliştiricisi forumdayken ilgili konuya yazıp kendisine söylerseniz mod vs isteklerinizi en azından bir yöntem veya sitemini kabul etmiş olursunuz.
Ben Vazgeçtim pythone kodları ile daha kolay oluyor fakat mobilde baya iyi editör yapmış

Bunun yapımcısı yanlış bilmiyorsam forumdan birisi
O yüzden şahsen modlasamda paylaşacağımı düşünmüyorum etik olmaz :)
Teşekkürler @patr0n teşekkürler @Latte uygulamaya birkaç gün içinde güncelleme geliyor reklamları minimuma indirdim. Fakat tamamen reklamları kaldırmam imkansız gibi genellikle kullanıcılar hiç reklam istemiyor ama biz günlerce aylarca emek harcıyoruz karşılığında birşeyler almamız gerekiyor ki daha da geliştirebilelim. Anlayışınız için etiketlediğiniz teşekkür ederim.

Geri