Ahmetli
Paylaşımcı
- Konular
- 25
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Konu 'Android IPTV Tool & m3utest Uygulaması' Android IPTV Tool & m3utest UygulamasıBunun yapımcısı yanlış bilmiyorsam forumdan birisi
O yüzden şahsen modlasamda paylaşacağımı düşünmüyorum etik olmaz![]()
Fatich'in uygulaması.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
abi ben pythone dosyası buldum efso çalışıyorFatich'in uygulaması.
Reklam çıkmaması için Adguard dns yetiyor. Şahsen hiçbir seferinde reklam görmüyorum ben bu sayede.
Kendisiyle de yukarıdaki verilen konu adresinden konuşmuştuk bunu. Modlamak yerine bu şekilde kullanırsanız uğraşmaya gerek bile kalmaz.
Ee farklı bir şey mi dedim ?Konu 'Android IPTV Tool & m3utest Uygulaması' Android IPTV Tool & m3utest Uygulaması
Hayır konu bu demek istedim.Ee farklı bir şey mi dedim ?
Ben Vazgeçtim pythone kodları ile daha kolay oluyor fakat mobilde baya iyi editör yapmışİki mesajı birleştirisek Ahmetli için:
@patr0n
O uygulamanın geliştiricisi forumda da bulunan @fsa3web adlı kullanıcı.
@Sezer16
Forumda bu uygulama için açtığı konu ise
https://forum.sinetech.tr/konu/android-iptv-tool-m3utest-uygulamasi.902/
Yani @Ahmetli Play Store bağlantı adresini verdiğiniz uygulamanın geliştiricisi forumdayken ilgili konuya yazıp kendisine söylerseniz mod vs isteklerinizi en azından bir yöntem veya sitemini kabul etmiş olursunuz.
Haa tamam hocam ben yanlış anladım pardonHayır konu bu demek istedim.
Teşekkürler @patr0n teşekkürler @Latte uygulamaya birkaç gün içinde güncelleme geliyor reklamları minimuma indirdim. Fakat tamamen reklamları kaldırmam imkansız gibi genellikle kullanıcılar hiç reklam istemiyor ama biz günlerce aylarca emek harcıyoruz karşılığında birşeyler almamız gerekiyor ki daha da geliştirebilelim. Anlayışınız için etiketlediğiniz teşekkür ederim.Bunun yapımcısı yanlış bilmiyorsam forumdan birisi
O yüzden şahsen modlasamda paylaşacağımı düşünmüyorum etik olmaz![]()