emrxxxx kullanıcısının son içeriği

1. E

Öneri Web'den iptv izle

Hocam varsayılan listeyi silip sayfayı yenileyin faydası olabilir, yukarıda dediğim gibi varsayılan listede ben de dün sıkıntı yaşadım ama sorunu tam olarak anlayamadım.
  2. E

Öneri Web'den iptv izle

Hocam kanal listesini silip sayfayı yenileyin bir bakalım o zaman düzelebilir. Dün ben de öyle bir durumu fark ettim dediğim gibi yaptım düzeldi ama sorunu tam olarak anlayamadım o yüzden ilgilenemedim. Beinspor kanallarının çoğu user-agent ve proxy kullandığı için çalışmayabiliyor hocam, onun...
  3. E

AI sayfa özetleyici

Merhaba, Kişisel kullanım için geliştirdiğim bir Tampermonkey scriptini sizinle paylaşmak istiyorum. Scripti kullanabilmeniz için öncelikle Firefox veya Chrome tarayıcınıza Tampermonkey eklentisini yüklemeniz ve Mistral üzerinden bir API anahtarı almanız gerekiyor. Şu an için API anahtarı...
  4. E

Öneri Web'den iptv izle

Olabilir, geçen yaptığım güncellemede sizden onay isteyip tarayıcı çerezlerini siliyor güncellemede sıkıntı olmaması için. Sizde hiç böyle bir onay istedi mi hocam? Mesela girdiniz, uygulama güncellendi tamam'a tıklayın diye bir uyarı geldi mi?
  5. E

Öneri Web'den iptv izle

TV de kullanırken zor oluyor mu? kumanda desteği de ekleyebilirim kolaylık olması açısından.
  6. E

Öneri Web'den iptv izle

Tamamdır, ben de teşekkür ederim. :)
  7. E

Öneri Web'den iptv izle

http://www.onlineiptv.42web.io/ deneyebilir misin hocam. Bu bağlantı güvenli değil derse http olduğu için öyle diyor, devam et deyip siteye girebilirsin.
  8. E

Öneri Web'den iptv izle

Ben ücretsiz bir host servisi bakayım, yedek bir bağlantı eklerim hocam bilgin olsun. Birazdan bakarım hatta, belki faydası olur.
  9. E

Öneri Web'den iptv izle

Çok garip hocam valla şu an tüm çözümleri söyledim size. Benim elimden başka bir şey gelmez maalesef.
  10. E

Öneri Web'den iptv izle

Özel mesaj atmayı denedim ama dm başlatılamıyor uyarısı aldım. Peki farklı bir tarayıcı da indiriilebilir aslında? Mağazadan bir bakabilir misiniz? Bir de site güncelleme geldiğinde sayfayı yenileyin uyarısı verdi mi size?
  11. E

Öneri Web'den iptv izle

Farklı tarayıcı denediniz mi? Bir de öyle deneseniz, hatta ben size özel mesaj atayım.
  12. E

Öneri Vpnsiz vavoo yayınları m3u

Başkasının emeği üzerinden para kazanmaya çalışan kalkıpta haber vermez ya 😁 Çok uyanık insanlar var maalesef.
  13. E

Öneri Web'den iptv izle

Sende sadece pc de öyle bir sorun var değil mi hocam mobilde sıkıntı yok?
  14. E

Öneri Web'den iptv izle

Teşekkür ederim, tabii. onlineiptv
  15. E

(Sunucu bakımı dolayısıyla bir süre kapalı )Vavoo Vpn Gerektirmeyen Tüm Dünya Kanalları

Gayet güzel çalışıyor hocam. Ellerine sağlık, teşekkürler.

Geri