dehakan7 kullanıcısının son içeriği

1. dehakan7

⚡🚙 Elektrikli araç gündemi ;)

Neyse biz devam edelim paylaşımlara, geriye çekenlere meydan bırakmıyoruz :)
  2. dehakan7

Togg ile sorun mu var dostum @almora
  3. dehakan7

Konuya göre haberleri paylaşıyorum yanlış olan nedir anlamadım ?
  4. dehakan7

Kesinlikle katılıyorum , batarya kiralama sistemi gelecek, araçları bataryasız alacağız hem daha uygun olacak hem batarya riskinden kurtulmuş olacağız ;)
  5. dehakan7

📱2025 en iyi cep telefonu hangisi?📱

Dijital detoks yapıyorsun yani @tekkan ;)
  6. dehakan7

Togg T10X’lilere bayram enerjisi ⚡ 1000 TL’ye Bayram Şarj Paketi alın, 2000 TL ödül para kazanın! Üstelik seçeceğiniz bir tişört de hediye! ⏳ Son gün: 9 Haziran saat 23.59! 🛍️ Trumore Mağaza’da sizi bekliyor. ❗️Ödül paraları yalnızca Trumore üzerinden yapılacak Trugo şarjlarında geçerlidir ve...
  7. dehakan7

*** 50 yaşında bildiğim ama keşke 20 yaşında bilseydim dediğim hayata dair hile kodları ;)

Rica ederim , bilgi paylaştıkça çoğalır , paylaştığın için ben teşekkür ederim @cyberrx ;)
  8. dehakan7

📱2025 en iyi cep telefonu hangisi?📱

Model ne @tekkan merak ettim 1 ay deyince :)
  9. dehakan7

*** 50 yaşında bildiğim ama keşke 20 yaşında bilseydim dediğim hayata dair hile kodları ;)

1. Başkalarının ne düşündüğünü ne kadar az umursarsanız, o kadar güçlüsünüz. 2. Kumar, uyuşturucu ve alkolün hiçbir avantajı yoktur. Sonuç olarak daha fakir, daha aptal ve daha sağlıksız oluyorsunuz. 3. İyi vakit geçirmek için hala vaktiniz var, ancak önce finansal, fiziksel ve duygusal...
  10. dehakan7

Mcaffe lisnas key lazım

Ben bir kaç yere baktım da göremedim ;)
  11. dehakan7

Mcaffe lisnas key lazım

Bulunursa bende faydalanmak isterim :)
  12. dehakan7

Öneri HIZLI FİLM İNDİRME SİTESİ

4k indireceğimiz bir yer var mı?
  13. dehakan7

Yaza Togg T10X ile merhaba deyin. <☀️> <🩵> Sınırlı sayıda T10X’te geçerli Haziran ayı finansman desteğiyle siparişinizi oluşturmak ve 60.000’i aşkın kullanıcımızla birlikte T10X ailesine katılmak için Trumore’u indirin.

Geri