Arama sonuçlarınız

1. dehakan7

Süper lig Tüm sezonlar maç özetleri m3u

Hakemlerin VAR daha doğrusu yok :) konuşmaları da olsa dinler güleriz arada ...
  2. dehakan7

Sorunlu Hosting Firmasını Değiştirdik (Nihayet)

Yeni sunucumuz hayırlı olsun, ellerinize sağlık ;)
  3. dehakan7

AnduinOS Türkçe

Kendimi windows kullanır gibi hissettim, windows kullanıcıları yabancılık çekmeden linux deneyimlemek isterlerse harika bir çözüm, teşkkürler @ero35 ;)
  4. dehakan7

'' Bilgi Sepeti '' İçinde Kalmasın Bize de Söyle.

Seninkilerde çok iyi sağol @tekkan ;)
  5. dehakan7

'' Bilgi Sepeti '' İçinde Kalmasın Bize de Söyle.

Doğanın Şaşırtıcı Yönleri: Bir salyangozun üç yıla kadar uyuyabildiğini biliyor muydunuz? Bir devekuşunun gözü, beyninden daha büyüktür. Kelebekler tat alma duyularını ayaklarıyla gerçekleştirir. Bir karidesin kalbi başındadır. Dünyadaki ağaç sayısının, Samanyolu Galaksisi'ndeki yıldız...
  6. dehakan7

Lc tv ye ıp tv nasıl yüklenir?

Android işletim sistemli bir tv alırsanız bu uygulamaları yükleyebilirsiniz, yada android tv box alıp önceki televizyonu da kullanabilirsiniz.
  7. dehakan7

Yardım Bu konudaki kurulumu mutlaka uygulayın (Taşınabilir Google TV 😱) sabit diske kurulum.

Merhaba bahsettiğim video geliyor , takip edin lütfen istediğiniz gibi windows ve android beraber oluyor işte herkesin sabırsızlıkla beklediği video geliyor ;) teşekkürler @Sinetech
  8. dehakan7

Teco TV (ilk mobil apk denemem)

Eline sağlık @tecoman , gelişebilir tabi ama bence bu uygulamalarda en önemli şey sürekli güncel kalabilmesi, kısaca uzun ömürlü olabilmesi , haydi kolay gelsin ;)
  9. dehakan7

Yeni teknoloji hakkında

Fiyatı güzelmiş :) https://www.hepsiburada.com/msi-modern-am273qp-ai-1um-075xtr-intel-core-ultra-7-155h-32gb-1tb-ssd-freedos-27-wqhd-all-in-one-bilgisayar-am273qp-pm-HBC00007UMSHE
  10. dehakan7

Yeni teknoloji hakkında

Güzelmiş, ofisler için çok kullanışlı olabilir ;)
  11. dehakan7

Taşınabilir Google TV 😱 Kurulum Yok, Format Yok 🥸 Mi Box'tan Kat Kat Hızlı..

Ek dosyayı anlamadım , diğer iso lar gibi kuruluyor sadece yeni sürüm hatalar azaltılmış yani başka fark yok ;)
  12. dehakan7

Rec Tv Uygulama Tanıtımı&Kullanımı

Hele şükür, onsuz da olmuyor ki, sağlam alternatiflerden biri ;)
  13. dehakan7

Kurbanlık Baktınız mı ? İllere Göre Kurban Fiyatları

Allah herkesin hayrını kabul etsin .
  14. dehakan7

Taşınabilir Google TV 😱 Kurulum Yok, Format Yok 🥸 Mi Box'tan Kat Kat Hızlı..

Arkadaşlar android tv 11 ve google tv 11 geliştirici tarafıdan güncellendi, linkleri reklamları temizleyerek aşağıya bırakıyorum deneyebilirsiniz, kolay gelsin ;) Android TV 11 BRTDTV (18.05.2025) Base: BlissOS 14.10.3 Kernel: 6.1.69, 6.1.74, 6.1.112, 6.7.10, 6.9.9 Houdini: 11.0.1b Mesa...
  15. dehakan7

Yardım Nexus Player 9 Renk Sorunu

Evet ücretsiz iyi olurdu ama bende çok sistemde denedim bu android x86 yazılımlarını ve en stabil intel işlemci ve onboard ekran kartlarındaki sistemlerde oldu. :)
  16. dehakan7

Sinetech Forum Mobil APK

Eline sağlık @Latte çok güzel olmuş ;)
  17. dehakan7

Öneri Çok Hızlı Tv Sitesi Yayınlar fişek gibi

Açıldı teşekkürler :) eski M3U IPTV ile aynı alt yapı , alternatif olarak bulunsun ...
  18. dehakan7

😔 Vestel almanya fiyatları hk. ❓

Almanya’da 18 bin TL’ye satılan çamaşır makinası Türkiye’de aynı marka aynı ürünü neden 30 bin TL’ye satıyor? Bu doğruysa bunun nedeni nedir ?
  19. dehakan7

🇹🇷19 Mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun 🇹🇷

🇹🇷 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun 🇹🇷
  20. dehakan7

Yardım Nexus Player 9 Renk Sorunu

Ekran kartınızı çıkarıp daha basit 1 gb lık ekran kartı alıp takın, sarı sayfalarda uygun fiyata yakalanabilir, onun dışında başka çözüm aklıma gelmiyor, aslında onboard bir ekran kartı çok çok işi görüyor ama sizin sistemde yok anladığım kadarıyla

Geri