ByChilavert kullanıcısının son içeriği

1. B

tp link td w9970v3 Fiber destek

Kullanamazsın. Türk telekomun vereceği kullanıcı bilgilerini bu tip cihazlarda girebileceğin bir ekran yok
  2. B

Türk Net ile 100 mbps ile aldığım hız
  3. B

Sabit telefon kullanıyorsanız Türk Telekom'un verdiği cihaza ihtiyacınız olabilir.
  4. B

Windows 10 | Tüm Sürümler | 22H2 | Türkçe 18 in 1

Windows 10 AIO 22H2 | Türkçe 18 in 1 | MAYIS 2025 Windows 10 AIO 22H2 (((Alternatif))) Windows 10 AIO 22H2 (((Alternatif))) Windows 10 AIO 22H2
  5. B

Windows 11 | Tüm Sürümler Güncel | x64 | TR | TPM Fix

Windows 11 AİO | x64 | TR | TPM Fix MAYIS 2025 Türkçe 24H2 Windows 11 İndir Fix (((Alternatif))) Windows 11 İndir Fix (((Alternatif))) Windows 11 İndir Fix Türkçe 23H2 Windows 11 İndir Fix (((Alternatif))) Windows 11 İndir Fix
  6. B

Merhaba Tarifen bitiyorsa Türk Net'e geç onlar çayma bedeli olarak 2000 tl'ye kadar olanı karşılıyor. Modem ücreti talep etmiyor. Ben VDSL'den Fiber 100 mbps'ye geçtim hem ücret olarak hem de fiyat olarak daha avantajlı
  7. B

İnternet Hattı Çekme Sorunu - Yardım

Merhaba Binaya gelen kablo ile hız ölçümünde kaç mb çıkıyor. Eve giden kablo ile ölçtüğünde kaç mb çıkıyor. Arada çok uçuk bir kayıp yoksa bende buna benzer sorun olduğunda Türk Telekom yetkilileri Adsl Splitter değişimi yaparak sorunun çözümüne ulaştılar bu cihazlar çok kolay bozulabiliyormuş...
  8. B

İndirim🔥 👟 FLO 1 Alana 1 Bedava 👍

Merhaba 1 alana 1 bedava olayını bir türlü başaramadım hangi aşamada oluyor. :)
  9. B

SEZON İPTV'DEN ÜYELİK ALAN VAR MI?

Merhaba Yıllarca (2016-2023) Atlas İPTV kullandım. Ciddi sorunlarla karşılaşmadım. Karşılaştığım sorunları kısa süre içerisinde çözüme kavuşturdular. Eğer araştırma içerisindeyse düşünebilirsin. Sinetech ile tanıştıktan sonra üyeliğim bitince yenilemedim. :)
  10. B

🇹🇷 Türkiye'nin En İyi İnternet Servis Sağlayıcıları (2025)

Merhaba Mahalleme fiber internet altyapısı yeni geldi 1000 Mbps desteği olmasına rağmen TürkNet ve bir çok sağlayıcı 100 Mbps üzeri veremiyor.
  11. B

Adobe Acrobat Pro DC

Merhaba En güncel versiyon olan Adobe Acrobat Pro DC 2025.001.20467 x64 - Adobe Acrobat Pro DC 2025.001.20467 x86 Password:taiwebs.com
  12. B

🖥 macOS Sequoia 15.1 Türkçe VMware iso 🌀

Bir türlü kuramadım. VmWare ile eski sürümde yeni sürümde bir yerlerde bir hatalar yada eksiklikler yapıyorum ama nerde bulamadım. :)
  13. B

IDMan Full

Merhaba Alternatif olması açısından; Internet Download Manager IDM Online Installer, fazlaca güncellendiği için artık çevrimiçi bir yükleyici yapmaya karar verdim. IDM'nin son sürümünü kendi sitesinden "Retail" paket olarak indirir, kurmadan önce önceki sürümlere ait kayıt defteri temizliğiin...
  14. B

Benim bilgisayarımda TPM desteği yok eski bilgisayar sizin mesajınıza istinaden indirip VmWare ile sanal makineye kurdum herhangi bir sorun yaşamadım. Almış olduğunuz hata genelde Windows Update yapılırken alınan hatalara benziyor.
  15. B

Etkinleştirme işleminin TPM ile alakası yok. Windows kurulumu için TPM ve Microsoft'un getirmiş olduğu bütün kısıtlamalar devre dışı bırakılmıştır. Kurulum yaparak kullanabilirsiniz. Aktivasyon için Kms/2038 & Dijital & Online Aktivasyon Suite V10 kullanabilirsiniz.

Geri