Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows 11 AİO | x64 | TR | TPM Fix MAYIS 2025
Türkçe 24H2
Windows 11 İndir Fix
(((Alternatif)))
Windows 11 İndir Fix
(((Alternatif)))
Windows 11 İndir Fix
Türkçe 23H2
Windows 11 İndir Fix
(((Alternatif)))
Windows 11 İndir Fix
Merhaba
Tarifen bitiyorsa Türk Net'e geç onlar çayma bedeli olarak 2000 tl'ye kadar olanı karşılıyor. Modem ücreti talep etmiyor. Ben VDSL'den Fiber 100 mbps'ye geçtim hem ücret olarak hem de fiyat olarak daha avantajlı
Merhaba
Binaya gelen kablo ile hız ölçümünde kaç mb çıkıyor. Eve giden kablo ile ölçtüğünde kaç mb çıkıyor. Arada çok uçuk bir kayıp yoksa bende buna benzer sorun olduğunda Türk Telekom yetkilileri Adsl Splitter değişimi yaparak sorunun çözümüne ulaştılar bu cihazlar çok kolay bozulabiliyormuş...
Merhaba
Yıllarca (2016-2023) Atlas İPTV kullandım. Ciddi sorunlarla karşılaşmadım. Karşılaştığım sorunları kısa süre içerisinde çözüme kavuşturdular. Eğer araştırma içerisindeyse düşünebilirsin. Sinetech ile tanıştıktan sonra üyeliğim bitince yenilemedim. :)
Merhaba Alternatif olması açısından;
Internet Download Manager IDM Online Installer, fazlaca güncellendiği için artık çevrimiçi bir yükleyici yapmaya karar verdim. IDM'nin son sürümünü kendi sitesinden "Retail" paket olarak indirir, kurmadan önce önceki sürümlere ait kayıt defteri temizliğiin...
Benim bilgisayarımda TPM desteği yok eski bilgisayar sizin mesajınıza istinaden indirip VmWare ile sanal makineye kurdum herhangi bir sorun yaşamadım. Almış olduğunuz hata genelde Windows Update yapılırken alınan hatalara benziyor.
Etkinleştirme işleminin TPM ile alakası yok. Windows kurulumu için TPM ve Microsoft'un getirmiş olduğu bütün kısıtlamalar devre dışı bırakılmıştır. Kurulum yaparak kullanabilirsiniz. Aktivasyon için Kms/2038 & Dijital & Online Aktivasyon Suite V10 kullanabilirsiniz.