tp link td w9970v3 Fiber destek

Lapsetur

Paylaşımcı
Konular
34
Ttnet arayıp duruyor başımın etini yediler. Yakında Hiper desteği kalkacakmış hepsi Fiber olacakmış vs. Benimde taahhüdüm 26 haziranda bitiyor. Fibere geçmek ücretsizmiş. Eğer modemi onlar verirse aylık 75 TL modem kirası verecekmişim. Saçmalık 75 TL modem kirası ne demek. Bende istemiyorum Fiber dedim. Biraz araştırdım bendeki tp link td w9970v3 300mbps cihaz fiberi destekliyor fakat wifi 4. Yeni cihazlar wifi 6. Wifi 4 ile devam etsem ne gibi sakınca olur ki. Zaten şuanki Hiper 75mbps bana yetiyor. Online oyun oynamıyorum. Sadece 2 tane android box'dan tv ve film seyrediyoruz arada. TV için uydu kullanıyorum zaten.

Sizce yeni modem almaya değer mi ? Benim cihaz gerçekten fiber destekler mi ?

1br9qfwlseovukd18rp

Merhaba
Tarifen bitiyorsa Türk Net'e geç onlar çayma bedeli olarak 2000 tl'ye kadar olanı karşılıyor. Modem ücreti talep etmiyor. Ben VDSL'den Fiber 100 mbps'ye geçtim hem ücret olarak hem de fiyat olarak daha avantajlı

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    9.4 KB · Görüntüleme: 10
Ttnet arayıp duruyor başımın etini yediler. Yakında Hiper desteği kalkacakmış hepsi Fiber olacakmış vs. Benimde taahhüdüm 26 haziranda bitiyor. Fibere geçmek ücretsizmiş. Eğer modemi onlar verirse aylık 75 TL modem kirası verecekmişim. Saçmalık 75 TL modem kirası ne demek. Bende istemiyorum Fiber dedim. Biraz araştırdım bendeki tp link td w9970v3 300mbps cihaz fiberi destekliyor fakat wifi 4. Yeni cihazlar wifi 6. Wifi 4 ile devam etsem ne gibi sakınca olur ki. Zaten şuanki Hiper 75mbps bana yetiyor. Online oyun oynamıyorum. Sadece 2 tane android box'dan tv ve film seyrediyoruz arada. TV için uydu kullanıyorum zaten.

Ekli dosyayı görüntüle 7987
Aynı konuda beni de arayıp durdular ve en sonunda ben de fibere geçtim ama benden modemi değiştirdikleri halde para istemediler. Böyle bir muhabbet olmadı. Bu konuda bir konuş istersen. Ben modem için extra para vermem de bakalım ne diyecekler.

Aynı konuda beni de arayıp durdular ve en sonunda ben de fibere geçtim ama benden modemi değiştirdikleri halde para istemediler. Böyle bir muhabbet olmadı. Bu konuda bir konuş istersen. Ben modem için extra para vermem de bakalım ne diyecekler.

Taahhüdünüzün bitene kadar modem ücreti yok. Yeni Taahhüt yaptığınız anda ayda 75 TL modem kirası var (Müşteri temsilcisi söyledi ). İsterseniz bi arayıp sorun. Ben ayda 75 TL kira vereceğime 12 ay taksitle yeni modem alacağım yada eski modem ile devam edeceğim

Sizinle ayni donanim ve bağlantıya sahibim. Taahhüdüm Ağustos'da bitiyor umarım 1000mb internet gelir, yoksa ben de turknet'e geçeceğim😎

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250522_132806_com.gbox.android.jpg
    Screenshot_20250522_132806_com.gbox.android.jpg
    498 KB · Görüntüleme: 9
Sizinle ayni donanim ve bağlantıya sahibim. Taahhüdüm Ağustos'da bitiyor umarım 1000mb internet gelir, yoksa ben de turknet'e geçeceğim😎

Kitapcığında şöyle bir ayardan bahsediyor.

Ara yüz: bu bölümde modeminizin internet çıkış portunu belirtmelisiniz, default ayarda ADSL-VDSL portunu ifade eden dsl_internet seçili gelir. Eğer bağlantınız fiber (WAN ETH) ise bu durumda ewan_internet seçeneğini seçmelisiniz. Bağlantı türünüzden emin değilseniz modeminizin ara yüz ekranında sol sütunda Durum bölümüne girerek bu ekrandaki WAN bölümünde bağlı olduğunuz bağlantının türünü görebilirsiniz.

Artık tamamen eminim fiber destekliyor modem. Hiç gerek yok yenisini almaya wifi 4 yetiyor banaEkran grnts 2025 05 22 205755

Ekli dosyayı görüntüle 7987
Fiberi zaten ONT uzerinden veriyorlar. WAN portuna ethernet girip kullanabilirsin modemi. Dezsavantaj olarak 100 mbps+ hızlara çıkamazsın wifi 4 ile. Ethernet portlari da sanirim 10/100 idi bu modemin. 100 mbps uzeri hızlara çıkamazsın yani.

Fiberi zaten ONT uzerinden veriyorlar. WAN portuna ethernet girip kullanabilirsin modemi. Dezsavantaj olarak 100 mbps+ hızlara çıkamazsın wifi 4 ile. Ethernet portlari da sanirim 10/100 idi bu modemin. 100 mbps uzeri hızlara çıkamazsın yani.

100 mbps olanından alacağım. Zaten servis sağlayıcılar sattıkları hız değerine ne zaman ulaşıyor ki. 100'lük alırız 75'lik hizmet verirler

Linkteki modemlerden hangisini tavsiye edersiniz

Bu iyimidir.

Birde Mesh modemler var o nedir anlamadım

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri