IPTVSevenler M3u

@Memetcandal elinize emeğinize yüreğinize sağlık reis
Habitat Tv ve Bein H&eE ekleyebilir misiniz?
Teşekkür ederim
Habitat TV eklendi @Berat55 senin listenden aldım haberin olsun

Diğerini şimdilik maalesef bulamadım dediğim gibi eve gidince bilgisayar dan bir kaç yere bakayım

Ve çalışmayan birkaç Kanal düzeltildi

BBC FIRST tr altyazılı, Epic Drama, FX, Dizismart premium ve B series1 ve 2 ekleme şansı var mı?

Slm kardeş öncelikle tşkler sorunumu sizin sayenizde çözdüm resimlerde böyle bi cihaz var bende ne yaptıysam olmadı ama sayende oldu durum şu senin m3u dosyası oluyoda diğer leri niye açmıyo televizoda acıyo bu çigazda açmıyo bi fikrin varmı yada senin paşlaştıgın m3u nereden bulurum sorun olunca

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-08-07-03-27-03-964_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-08-07-03-27-03-964_com.android.chrome.jpg
    479.7 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG-20250805-WA0003.jpeg
    IMG-20250805-WA0003.jpeg
    302.6 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG-20250805-WA0005.jpeg
    IMG-20250805-WA0005.jpeg
    401.6 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG-20250805-WA0008.jpeg
    IMG-20250805-WA0008.jpeg
    218.9 KB · Görüntüleme: 21
Slm kardeş öncelikle tşkler sorunumu sizin sayenizde çözdüm resimlerde böyle bi cihaz var bende ne yaptıysam olmadı ama sayende oldu durum şu senin m3u dosyası oluyoda diğer leri niye açmıyo televizoda acıyo bu çigazda açmıyo bi fikrin varmı yada senin paşlaştıgın m3u nereden bulurum sorun olunca
malesef bilmiyorum nedeneni ni tuhaf olan benimkini acip baskasini acmamasi normalde tam tersi oluyor

Merhaba arkadaslar :)

bazilariniz beni eski IPTVSevenler M3u adli konudan taniyor olabilir 👀

IPTVSevenler M3u yu yeniden aktif etim. Ister URL yi bir IPTV uygulamasına yazın isterseniz de aşağıda paylaştığım uygulama üzerinden izleyin

IPTVSevenler uygulaması:
Öneri - IPTVSevenler Uygulamasi

M3u uzun URL:

M3u kısaltılmış URL:

bu konuyu istek kanallarinizi yazin diye actim, buraya lutfen sadece istediginiz Kanallari yaziniz veya calismayan kanallari

Saygilarimla
Memetcandal
Merhabalar Arkadaslar Uygulamayi silebilirsiniz artik devam etirmeyecegim uygulamayi

birde benim Dropbox hesabim cokdu daha dogrusu eski hesabima giremiyorum o yuzden kendime yeni bir hesap olusturdum birazdan yeni Dropbox Url sini yani Yeni M3u Listesinin adresini mesaja ekleyecegim

iyi gunler dilerim

Merhabalar Arkadaslar Uygulamayi silebilirsiniz artik devam etirmeyecegim uygulamayi

birde benim Dropbox hesabim cokdu daha dogrusu eski hesabima giremiyorum o yuzden kendime yeni bir hesap olusturdum birazdan yeni Dropbox Url sini yani Yeni M3u Listesinin adresini mesaja ekleyecegim

iyi gunler dilerim
Guncel Adresler

Geri