patr0n
Geliştirici
- Konular
- 39
Hemde mobil..Detayları bir ara dm atarım çok uzak kaldım bu ara foruma, paylaştın mı uygulamayı=? link?
patr0n - IPTV Tool & M3U Checker Mobil -
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hemde mobil..Detayları bir ara dm atarım çok uzak kaldım bu ara foruma, paylaştın mı uygulamayı=? link?
İnşallah bizde nasipleniriz.Senin için yeni combo taraması uygulaması geliştirdim senin bana dediğine bak...
Bir üst mesajda link bırakmıştım.İnşallah bizde nasipleniriz.![]()
Hocam ben aslında bu Combo Tarama programı için yazmıştım inşallah nasipleniriz demiştim sanırım yanlış yerin altına mesaj yazmışım.Senin için yeni combo taraması uygulaması geliştirdim senin bana dediğine bak...
Atmiş ilgili linlki bana cevapta mahmut!Hocam ben aslında bu Combo Tarama programı için yazmıştım inşallah nasipleniriz demiştim sanırım yanlış yerin altına mesaj yazmışım.
Bu PC içinHocam ben aslında bu Combo Tarama programı için yazmıştım inşallah nasipleniriz demiştim sanırım yanlış yerin altına mesaj yazmışım.
Telegrama baksana abi.Atmiş ilgili linlki bana cevapta mahmut!
Allah razı olsun çok teşekkür ederim Hocam programı çalıştırdım COMBO LİSTEYİ YÜKLEDİM ama Panel URL'si istedi benim elimde url yok nasıl yaparız acaba
IPTV forumlara bakmalısınız veya burada IPTV linkleri veren arkadaşların DNS URL alıp taratabilirsiniz.Tarama programının aslında fazla bir farkı yok mantık aynı comboyu yapabilirsanız en önemli yeri işin bence comboda ,buarada Patron kardeşim gayet güzel işler çıkardı bu konuda. VLC playerde bile IPTV tarayabilirsiniz VLC combo yaparak,çünkü hesap düştüğünde liste otomatik açılır.Yalnız combo listeniz iyi olsun. Bol şanslar.Allah razı olsun çok teşekkür ederim Hocam programı çalıştırdım COMBO LİSTEYİ YÜKLEDİM ama Panel URL'si istedi benim elimde url yok nasıl yaparız acabaPardon url listesi istiyor
Bu değerli izahatınız için çok teşekkür edrim. Demişsiniz ki Combo listeniz cok iyi olsun ama ben combo listesi oluşturmayı bilmiyorum ki herhalde arayıp tarayıp hazır indireceğiz onlarında kaliteli olup olmadığını tabiki bilemeyeceğim siz ne dersiniz acaba?IPTV forumlara bakmalısınız veya burada IPTV linkleri veren arkadaşların DNS URL alıp taratabilirsiniz.Tarama programının aslında fazla bir farkı yok mantık aynı comboyu yapabilirsanız en önemli yeri işin brnce comboda ,buarada Patron kardeşim gayet güzel işler çıkardı bu konuda. VLC playerde bile IPTV tarayabilirsiniz VLC combo yaparak,çünkü hesap düştüğünde liste otomatik açılır.Yalnız combo listeniz iyi olsun. Bol şanslar.
X DEEP dufrase user pas ayırıcı
poğram var saniyeler içinde binlerce
m3u listesindeki user pasları alıyor
Sizlere çok teşekkür ederimbuda örnek vlc combo
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Çok teşekkür edrim size DM'den yazacağım iyi geceler dilerim.Rica ederim.Genelde Iptv forumsitelerinde verilir bu tip tarama programları ve combo listeleri,eğer az bilginlz varsa txt oynayarak listeleri manuelde değişik combolar elde etmek mümkün ayrıca combo programlarında var.Kendinlz az zaman ayırıp bunları özel tek listede çeşitli combinasyonlarda bir deneme olta combo listeleri gibi yapıp bulunan panel hesabına görede ,özel combo yapabillrsinlz.Zamanında baya 6-7 yıl uğraşmıştım.Özelden yazın yardımcı olayım dilim döndüğü kadar.Konu kaydı az k.b arkadaşlar