AdGuard TV Premium v4.7.179Lite_armeabi_v7a_Mod

bu poğramı nete pc üzerinden dizi ve film izlemek için kulanıyorum çok başarlı reklamlara takılmadan izliyorum

Allah razı olsun çok teşekkür ederim Hocam programı çalıştırdım COMBO LİSTEYİ YÜKLEDİM ama Panel URL'si istedi benim elimde url yok nasıl yaparız acaba 🤔 Pardon url listesi istiyor
IPTV forumlara bakmalısınız veya burada IPTV linkleri veren arkadaşların DNS URL alıp taratabilirsiniz.Tarama programının aslında fazla bir farkı yok mantık aynı comboyu yapabilirsanız en önemli yeri işin bence comboda ,buarada Patron kardeşim gayet güzel işler çıkardı bu konuda. VLC playerde bile IPTV tarayabilirsiniz VLC combo yaparak,çünkü hesap düştüğünde liste otomatik açılır.Yalnız combo listeniz iyi olsun. Bol şanslar.

Son düzenleme:
IPTV forumlara bakmalısınız veya burada IPTV linkleri veren arkadaşların DNS URL alıp taratabilirsiniz.Tarama programının aslında fazla bir farkı yok mantık aynı comboyu yapabilirsanız en önemli yeri işin brnce comboda ,buarada Patron kardeşim gayet güzel işler çıkardı bu konuda. VLC playerde bile IPTV tarayabilirsiniz VLC combo yaparak,çünkü hesap düştüğünde liste otomatik açılır.Yalnız combo listeniz iyi olsun. Bol şanslar.
Bu değerli izahatınız için çok teşekkür edrim. Demişsiniz ki Combo listeniz cok iyi olsun ama ben combo listesi oluşturmayı bilmiyorum ki herhalde arayıp tarayıp hazır indireceğiz onlarında kaliteli olup olmadığını tabiki bilemeyeceğim siz ne dersiniz acaba? :)

nete ve burda bir çok m3u paylaşılıyor bunları toplayım user paslarını alırsanız combo oluşturmuş olursunuz
ultimatecombomeker ile vlc combo yapabilirsiniz

Son düzenleme:
Rica ederim.Genelde Iptv forumsitelerinde verilir bu tip tarama programları ve combo listeleri,eğer az bilginlz varsa txt oynayarak listeleri manuelde değişik combolar elde etmek mümkün ayrıca combo programlarında var.Kendinlz az zaman ayırıp bunları özel tek listede çeşitli combinasyonlarda bir deneme olta combo listeleri gibi yapıp bulunan panel hesabına görede ,özel combo yapabillrsinlz.Zamanında baya 6-7 yıl uğraşmıştım.Özelden yazın yardımcı olayım dilim döndüğü kadar.Konu kaydı az k.b arkadaşlar

Son düzenleme:
X DEEP dufrase user pas ayırıcı

poğram var saniyeler içinde binlerce
m3u listesindeki user pasları alıyor
buda örnek vlc combo

Sizlere çok teşekkür ederim

Rica ederim.Genelde Iptv forumsitelerinde verilir bu tip tarama programları ve combo listeleri,eğer az bilginlz varsa txt oynayarak listeleri manuelde değişik combolar elde etmek mümkün ayrıca combo programlarında var.Kendinlz az zaman ayırıp bunları özel tek listede çeşitli combinasyonlarda bir deneme olta combo listeleri gibi yapıp bulunan panel hesabına görede ,özel combo yapabillrsinlz.Zamanında baya 6-7 yıl uğraşmıştım.Özelden yazın yardımcı olayım dilim döndüğü kadar.Konu kaydı az k.b arkadaşlar
Çok teşekkür edrim size DM'den yazacağım iyi geceler dilerim. 🤗

Geri