tekkan
Paylaşımcı
- Konular
- 69
Gayet gerekli güncel bir konu , tekrar eline sağlık.Neyse biz devam edelim paylaşımlara, geriye çekenlere meydan bırakmıyoruz![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Gayet gerekli güncel bir konu , tekrar eline sağlık.Neyse biz devam edelim paylaşımlara, geriye çekenlere meydan bırakmıyoruz![]()
Eski araçlarda en çok özlem duyduğum olay, kendi ses sistemini kurabilmendi. Paynır teyp, aciko ekolayzır, ts207 ya da 69xx kolon vs. Artık ne alsan Çin, yılların Alman, Fransız ürünleri hep PRC. İstila altında dünyaGunaydinlar Deha Hocam Ne varsa eskilerde var eskilerdeki ne bileyim cami elinle cevirip acarsin gaz pedali telli veya cubuklu elektronik degil otomatik sanzuman yoktu kuru duzen vardi mazotlu araclarda mazot pompasi vardi simdi beyinli mazot pompasi yok yeni tip araclarda daha cok elektronik ariza cikartabiliyor eskilerde bu yok + eski araclarda ozellikle ford d 1210/ 1211 serilerinde bilirsiniz piknik tupu bos eksoz takip oyle kullanirdik ayri bir havasi olurdu havali korna olurdu,ne gunler yeni araclarda ses bile yok ne varsa eskilerde var gene ufak tefek tamirlerinide kendimiz yapardik.
elinize kolunuza saglik boyle guzel bir konu acmissiniz nacizane bende kendi fikirlerimi dile getirdim.
Saygilarimla.
Türkiye de uzunca bir süre bunun uygulanacağını düşünmüyorum abi durumumuz ortada elektrikli araba piyasası da ortada bide malûm bizim ülkede elektrikli araçlara akülü araba gözüyle bakıyorlar.Benzinli ve dizel giremez
Yakında Türkiyede de bu tabelaları görmeye hazır olun
Avrupadaki bazı ülkelerde uygulanmakta olan emisyon bölgesi uygulaması, elektrikli otomobil satışlarının hızla artmasıyla Türkiyede de başlayabilir.
İklim değişikliği yönetmelikleri, hava kirliliğinin azaltılması amacıyla içten yanmalı araçların şehir merkezlerindeki bazı alanlara girişleri bu tabelalar ile yasaklıyor.
Uymayanlara ise yüksek miktarda para cezası uygulanıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 8960
@Sinetech aldı , birgün gidelim ziyarete bende merak ediyorum , bakar incelerizTürkiye de uzunca bir süre bunun uygulanacağını düşünmüyorum abi durumumuz ortada elektrikli araba piyasası da ortada bide malûm bizim ülkede elektrikli araçlara akülü araba gözüyle bakıyorlar.
Ev elektriğine gelen zamda elektrikli arabanın piyasasını bi tık düşürdü. Vergisi zaten ayrı bir dert.
Tüm dünya ileri giderken biz geriye gidiyoruz garip bir ülkeyiz gerçekten.Kendi arabamızı ürettik alamıyoruz alsak şarjı ayrı bir dert oluyor iş bir yerde yine sınıfsal farka giriyor. Togg kullanmayı çok istiyorum daha içine oturmak bile nasip olmadı içinde yer alan teknolojiyi acaip merak ediyorum kurcalayıp ne var ne yok var diye bakmam lazım ne yapılabilir sınırları neler artı eksi yönü neler deneyimlemek istiyorum da işte durum ortada... Hadi ben alamıyorum tamam çevremde kimsede almadı araba içimde ukte oldu vallaha.
![]()
Her zaman@Sinetech aldı , birgün gidelim ziyarete bende merak ediyorum , bakar inceleriz![]()
@patr0n kardeşim TOGG için test sürüşü yapabiliyorsunTürkiye de uzunca bir süre bunun uygulanacağını düşünmüyorum abi durumumuz ortada elektrikli araba piyasası da ortada bide malûm bizim ülkede elektrikli araçlara akülü araba gözüyle bakıyorlar.
Ev elektriğine gelen zamda elektrikli arabanın piyasasını bi tık düşürdü. Vergisi zaten ayrı bir dert.
Tüm dünya ileri giderken biz geriye gidiyoruz garip bir ülkeyiz gerçekten.Kendi arabamızı ürettik alamıyoruz alsak şarjı ayrı bir dert oluyor iş bir yerde yine sınıfsal farka giriyor. Togg kullanmayı çok istiyorum daha içine oturmak bile nasip olmadı içinde yer alan teknolojiyi acaip merak ediyorum kurcalayıp ne var ne yok var diye bakmam lazım ne yapılabilir sınırları neler artı eksi yönü neler deneyimlemek istiyorum da işte durum ortada... Hadi ben alamıyorum tamam çevremde kimsede almadı araba içimde ukte oldu vallaha.
![]()
Gel İzmir'e misafir edelim kardeşMaalesef bulunduğum şehirde bayi yok o yüzden onu da yapamıyorum..
Haha eyvallah bir gün izmire yolum düşerse forumdan ulaşıp görüşmek istediğim kişiler zaten var sizede ulaşırım.Gel İzmir'e misafir edelim kardeş