atakan1983
Üye
- Konular
- 6
uygulama içindeki kanalları güncellemem gerekli o yüzden daha ona başlamadım güncelleyince linkini paylaşırımDeffender indirme linki varmı acaba teşekkürler selamlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
uygulama içindeki kanalları güncellemem gerekli o yüzden daha ona başlamadım güncelleyince linkini paylaşırımDeffender indirme linki varmı acaba teşekkürler selamlar
Elinize saglik tesekkurlerarkadaşlar merhaba naçizane bir repo yaptım ve kabloo kanallarının sürekli güncel şekilde olacak şekilde bir liste hazırladım bu repoyu yaparken yardım aldığım @kerimmkirac ve @patr0n arkadaşlar teşekkür ediyorum sıfırdan pyhton bilmeden sadece deneme yanılma şeklinde yaptım eğer hata olursa bildirirseniz düzeltmeye çalışırım
lütfen repoyu şikayet etmeyin ki hepimiz paylaşalım
Konu güncellenmiştir artık m3u adresini girince otomatik epg gömülü şekilde geliyor otomatik güncellemeli güle güle kullanın
EPG adresi bot tarafından sürekli güncelliyor
Ekli dosyayı görüntüle 9518Ekli dosyayı görüntüle 9520Ekli dosyayı görüntüle 9519
Link güncellenmiştir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.