CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

@dacunha10 cncv reposuna gelen bir issue. Durum burda daha komik
Bu yabancı cs geliştiricilerinde büyük bir oranda zeka ve karakter sorunu var. Öneri yapmamızı isteyen kendileri, önerilere saygı duymayanda kendileri.

İssueyu oluşturan herif herhalde bıkmıştır ki başlığı değiştirmiş rahatlamış :D

İnatbox bütün eklentilerde bağlantı bulunamadı hatası veriyor ustalar
doGior eklentisi kuruluysa,Daddy ve huhuyu devre dışı bırak inattv açılıyor.Ayrıca çok eklenti kullanma.Bence çakışma oluyor birşekilde en azından bende böyle.Birde fazla eklenti favori vs doldururssm yedek almıyor.Belki bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımı olur.

doGior eklentisi kuruluysa,Daddy ve huhuyu devre dışı bırak inattv açılıyor.Ayrıca çok eklenti kullanma.Bence çakışma oluyor birşekilde en azından bende böyle.Birde fazla eklenti favori vs doldururssm yedek almıyor.Belki bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımı olur.
Uygulamayı tekrardan silip kurdum düzeldi şuan sıkıntı yok teşekkürler

Geliştirici arkadaşlar SuperFilmGeldi yine uçmuş sanırım
Ben anlamıyorum daha yeni düzeltilmişti

Yeni güncellemede izlemeye devam etin sonuna geçmişi temizle geldi yada daha önceki güncellemede geldi ben fark etmedim

CS'de altyazılar rahat okunmuyor diye ayarlardan altyazı arka planını aktif etmiştim fakat bütün altı kapatıyor. Kenarlık ayarını vs kurcalayıp denedim yapamadım. Stream platformlarındaki gibi sadece altyazıların arkasında çıkmasını nasıl sağlarım?

CS'de altyazılar rahat okunmuyor diye ayarlardan altyazı arka planını aktif etmiştim fakat bütün altı kapatıyor. Kenarlık ayarını vs kurcalayıp denedim yapamadım. Stream platformlarındaki gibi sadece altyazıların arkasında çıkmasını nasıl sağlarım?
Ben altyazıları sarı yaptım , fontu da az büyüterek sorunları çözdüm

Son düzenleme:
cs3 doyalarını visual studio açamadı. Hangi uygulama açar

Geri