Uyduculara selam olsun

2005 de yumatu ile basladim sonra next 2000 aldim ona bir yazilimci arkadasa tps otoupdate yuklettim o sayede tps kanalarini izlerdim sonra canak isine merak saldim bir cok uydu isi ile ugrsasan arkadasim bilmezken lnb leri çorapla bir birine baglayarak merkez hotbirt sagda astra solda 9 derece uydusunu almaya basladim bu sefer 3. canagi taktim onu thora ayarladim ilk hd cihazi 2012 de next 18500 aldim hic unutmam o zaman 250₺ verdim ne deli para sonra cccam olayina merak saldim o kadar ileri gittimki programsiz ccam kirmaya basladim artik ccam mantigini cozmustum 2018 de en son kullandigim next 2000 mini vardi onu sattim yerine tv box aldim o zamandan beri canak anten kullanmiyom tv box da once kullanici olarak apk kullandim sonra bir merak sardi kendi uygulamalarimi yapmaya basladim simdi uygulama yapmak daha kolay yapay zeka sayesinde her turlu kodu yazdiriyorsun onceden tek tek eklerdim kanllari simdi hic ugrasmiyom ha derseniz ki ogrenim durumun ne ilk okul zorla bitirdim 3 uncu siniftan sonra okula dogru durust gitmeden ogretmenler mecburi mezun ettilrr

Uyducular bu an'ı bekliyormuş yavaş yavaş toplanıyor herkes.

Vu zero stap motorlu çanak çatıda hala duruyor yerel kanalları izliyoruz.

Uyducular bu an'ı bekliyormuş yavaş yavaş toplanıyor herkes.
Kategoriyi açtığımızdan beri kimse yazmıyordu, konu açmıyordu. Şimdi herkes buraya toplandı :D güzel güzel :)

Kategoriyi açtığımızdan beri kimse yazmıyordu, konu açmıyordu. Şimdi herkes buraya toplandı :D güzel güzel :)
Üstad ben dahil insanların hafızasını tazelemesi lazım. Sağolsun @Uyducu05 arkadaşımızın vesilesiyle bu bölüm canlı kalır. Zamanında uzmanlık alanım enigma2'di. Bir cihaz alıp tekrar kurcalamaya başlarsam , eminim hafızam yerine gelir ve elimden geldiğince buraya aktarmaya çalışırım.

Üstad ben dahil insanların hafızasını tazelemesi lazım. Sağolsun @Uyducu05 arkadaşımızın vesilesiyle bu bölüm canlı kalır. Zamanında uzmanlık alanım enigma2'di. Bir cihaz alıp tekrar kurcalamaya başlarsam , eminim hafızam yerine gelir ve elimden geldiğince buraya aktarmaya çalışırım.
güzel bilgilerinden faydalanmak isteriz :)

Geri