LAperdesi
Moderatör
- Konular
- 56
Daha ziyade digital platformlar (Netflix, Disney vs vs vs) sabit kanallarının ocağına incir ağacı ekti.iptv çıktı uydu hobisi biti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Daha ziyade digital platformlar (Netflix, Disney vs vs vs) sabit kanallarının ocağına incir ağacı ekti.iptv çıktı uydu hobisi biti
Ekmeğini taştan çıkarır, her türlü çözerdi.En sevdiğim cihazlardan 'humax' adı bile hokkalı . torunum olursa ismini 'humax' koyarım.![]()
Ben kullandım diye hatırlıyorum. kullanmadığım şey kalmadı Allaha şüküriçinizde dongle cihaz kulanan oldumu
inpax spacesat baf cihazlarda vardı thor uydusundan data alıp şifreli kanalları açıyoduBen kullandım diye hatırlıyorum. kullanmadığım şey kalmadı Allaha şükür![]()
Bendeki Baff markaydı sarı bir şeydi . çok ısınırdı.inpax spacesat baf cihazlarda vardı thor uydusundan data alıp şifreli kanalları açıyodu
Ben Antalya da yaşıyordum o zamanlar, 90 lık bize yetmiyordu üstad .150 lik ile astra ya ince ayar yapmak için kanser oluyorduk. %24 yakalayınca çatıdan inip şükür namazı kılıyordukMultivizyon ve polsatların şifresini internetten alıp izlemek için elimizde USB ile internet Cafe ye gıderdık. Yaş 64 şimdi biraz zor geliyor
2000 yılından beri merkezi işi yapıyorum ama işler eskisi gibi değil anahtarı alan elektrikçi bile uyducu oldu.8 senedirde box işi ile uğraşıyorum.Bizde arkadaşla çok motorlu anten kurduk ama şimdi uğraşmıyorum motorlu antenle merkezi ve box ile devam saygılar.Soracağın bişi olursa yardımcı olmaya çalışırım.SaygılarŞifresiz maçları izlemeyi araştırırken keşfettim siteyi. Uyduyla ilgilenen varmı aramızda bugünlük işlerimizi tamamladık. Herkese selamlar
Ekli dosyayı görüntüle 8397
bende hala gıgalue se var ama eski cihaz oldugu için çok kilitenıyor anten ayarı yaparken kullanıyorum next 64 ,next cx ,next 2053 ,sungate 4k ve gıgablue se varcok uydu alıcısı değiştirdim ilk analok kiyeto sonra baf sonra dijitale geçince neta inpax ve inpax ile şifreli kanaları izlemek için dongle cihaz y6 aparat
yine dongle cihaz çift tunerli spacesat next sarı amigo içinde adını unutuğum cihazlar var şu an next200hd cx buna motor kurdum hellassatan thor uydusuna kadar yayınları alıyor