Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
merkezi sistem bu her uyducu bunu kuramaz normal LNB ile çalışmaz merkezi sistem LNB farklı oluyorŞifresiz maçları izlemeyi araştırırken keşfettim siteyi. Uyduyla ilgilenen varmı aramızda bugünlük işlerimizi tamamladık. Herkese selamlar
Ekli dosyayı görüntüle 8397
Allah kolaylık versin reis . Astra halen 19 damı ? kayma felan yok inşallahHoşgördüm. Evet uydu işleriyle uğraşıyorum
Bizim yörüngemiz şaşmasın. Astraya bir şey olmazAllah kolaylık versin reis . Astra halen 19 damı ? kayma felan yok inşallah![]()
20 sene önce olsa uzun uzun sohbet ederdik reis uydu ile ilgili. Şimdileri çanak bile zor görüyoruz artık. umarım işleriniz iyidir.Bizim yörüngemiz şaşmasın. Astraya bir şey olmaz![]()
Bizde teknolojiye ayak uyduruyoruz bina işleri merkezi sistem işleri falan oluyor20 sene önce olsa uzun uzun sohbet ederdik reis uydu ile ilgili. Şimdileri çanak bile zor görüyoruz artık. umarım işleriniz iyidir.
Skystar 2 ile az mı download yaptık . 150 lik çanağa 5 lnb bağlar çatılarda gezerdikemu döneminde uydu çok popülerdi hotbirid astra sürüs thor çok izleniyordu
dongle cihazlar vardı bir uydudan data alıyordu şifreli kanları açıyordu
Vay reis sen de eskilerden çıktınmultivizon tagula paketi çok iyi idi
Usb ye geçmeden ben bıraktım bu işleri . rs232 kablom halen elektronik çantamda durur.yazılımları yanlış hatırlamıyorsam rs232 koblosu ile atıyorduk sonra usb ile yüklemeye başladık
iptv çıktı uydu hobisi biti çanağın azlamasının bir nedenide bir çok kişi dayzek ile 3-4 uydu izliyordu şimdi genel olarak sadce türksat kuruluyor birde 8 li LNB çıktı çanak sayısı azaldı tekli LNB varken herkez kendini bir çanak kurdutuyoduUydu halen popüler, biz merkezi sistem yayını kullanıyoruz. Oturduğum yerde 10 sene önce çatılar antenden görünmüyordu, şimdi bakıyorum tek tük, sanırım merkeziye geçildi bir de internet iyice yaygınlaşınca diğer uydularda alengirli kanal arayan da pek kalmadı![]()
En sevdiğim cihazlardan 'humax' adı bile hokkalı . torunum olursa ismini 'humax' koyarım.Humax vardı bende de, 1,2 derken motorlu çanağa geçmiştim en son.