Öneri Web'den iptv izle

Özel mesaj atmayı denedim ama dm başlatılamıyor uyarısı aldım. Peki farklı bir tarayıcı da indiriilebilir aslında? Mağazadan bir bakabilir misiniz?
Bir de site güncelleme geldiğinde sayfayı yenileyin uyarısı verdi mi size?
Lg mağazasında tarayici uygulaması yok sayfa yenileyin uyarısı gelmedi

Merhaba arkadaşlar,

Kişisel kullanım amacıyla basit bir online m3u player sitesi hazırladım.
Varsayılan m3u listesi olarak @sakultah arkadaşımızın paylaştığı listelerden birisini kullandım,
kendisine emekleri için teşekkür ederim.

Yükle butonunu kullanarak kendi listenizi yerelden veya url olarak ekleyebilirsiniz. Dosyayı sürüklerseniz kanal listesine kanallar eklenir.

Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Link:

Ekli dosyayı görüntüle 8010

Bilgi
- Ekranın solundaki butonla paneli açıp kapatabilirsiniz, panel gizlendikten sonra o da gizlenir. Mouse ile o bölüme yaklaştığınızda gözükür.
- Mobilde tam ekran modunda, dokunmatik ekran üzerinden sağa veya sola kaydırarak kanal değiştirebilir, yukarı veya aşağı kaydırarak sesi artırıp azaltabilirsiniz.

Not: Profesyonel değilim, AI yardımıyla yaptım, o yüzden çok kurcalayamam ama yine de elimden geldiğince geliştirebilirim.
Bug hata gibi durumlarda bildirirseniz sevinirim.

Eksikler/Sorunlar
- User-agent ve proxy desteği yok, kodlar hazır ancak proxy serveri çalıştırmak için gerekli imkanımız yok o yüzden bazı kanallar açmayabilir.
- Bazı kanal listeleri eklenemeyebilir.

keyifli seyirler dilerim. 😊
çok hızlı seri güzel emeği geçen herkesin eline sağlık <3 ( pc den denedim )

TV de BrowseHere kullanıyorum tavsiye ederim. Her türlü film dizi sitesinden izleyeceğiniz gibi burada ki web linkini de tarayıcıya girerek sorunsuz izleyebilirsiniz. Test ettim sorunsuz izlenebiliyor.

TV de BrowseHere kullanıyorum tavsiye ederim. Her türlü film dizi sitesinden izleyeceğiniz gibi burada ki web linkini de tarayıcıya girerek sorunsuz izleyebilirsiniz. Test ettim sorunsuz izlenebiliyor.
TV de kullanırken zor oluyor mu? kumanda desteği de ekleyebilirim kolaylık olması açısından.

Son düzenleme:
Hocam benim tarayicida sorun var herhalde telefonda sorun yok çalışıyor ama tv de olmadi
Olabilir, geçen yaptığım güncellemede sizden onay isteyip tarayıcı çerezlerini siliyor güncellemede sıkıntı olmaması için. Sizde hiç böyle bir onay istedi mi hocam? Mesela girdiniz, uygulama güncellendi tamam'a tıklayın diye bir uyarı geldi mi?

Konuyu görüntüleyenler

Geri