Sende sadece pc de öyle bir sorun var değil mi hocam mobilde sıkıntı yok?Bende sorun düzelmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sende sadece pc de öyle bir sorun var değil mi hocam mobilde sıkıntı yok?Bende sorun düzelmedi
Mobilde sıkıntı yokSende sadece pc de öyle bir sorun var değil mi hocam mobilde sıkıntı yok?
Mobilde sıkıntı yoklg smart tv de web te tarayicida calismiyor.
Farklı tarayıcı denediniz mi? Bir de öyle deneseniz, hatta ben size özel mesaj atayım.Mobilde sıkıntı yok
Lg tv de sadece crome tarayici varFarklı tarayıcı denediniz mi? Bir de öyle deneseniz, hatta ben size özel mesaj atayım.
Özel mesaj atmayı denedim ama dm başlatılamıyor uyarısı aldım. Peki farklı bir tarayıcı da indiriilebilir aslında? Mağazadan bir bakabilir misiniz?Lg tv de sadece crome tarayici var
Lg mağazasında tarayici uygulaması yok sayfa yenileyin uyarısı gelmediÖzel mesaj atmayı denedim ama dm başlatılamıyor uyarısı aldım. Peki farklı bir tarayıcı da indiriilebilir aslında? Mağazadan bir bakabilir misiniz?
Bir de site güncelleme geldiğinde sayfayı yenileyin uyarısı verdi mi size?
Çok garip hocam valla şu an tüm çözümleri söyledim size. Benim elimden başka bir şey gelmez maalesef.Lg mağazasında tarayici uygulaması yok sayfa yenileyin uyarısı gelmedi
Canın sağolsunÇok garip hocam valla şu an tüm çözümleri söyledim size. Benim elimden başka bir şey gelmez maalesef.
Ben ücretsiz bir host servisi bakayım, yedek bir bağlantı eklerim hocam bilgin olsun. Birazdan bakarım hatta, belki faydası olur.Canın sağolsun
çok hızlı seri güzel emeği geçen herkesin eline sağlık <3 ( pc den denedim )Merhaba arkadaşlar,
Kişisel kullanım amacıyla basit bir online m3u player sitesi hazırladım.
Varsayılan m3u listesi olarak @sakultah arkadaşımızın paylaştığı listelerden birisini kullandım,
kendisine emekleri için teşekkür ederim.
Yükle butonunu kullanarak kendi listenizi yerelden veya url olarak ekleyebilirsiniz. Dosyayı sürüklerseniz kanal listesine kanallar eklenir.
Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Link:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 8010
Bilgi
- Ekranın solundaki butonla paneli açıp kapatabilirsiniz, panel gizlendikten sonra o da gizlenir. Mouse ile o bölüme yaklaştığınızda gözükür.
- Mobilde tam ekran modunda, dokunmatik ekran üzerinden sağa veya sola kaydırarak kanal değiştirebilir, yukarı veya aşağı kaydırarak sesi artırıp azaltabilirsiniz.
Not: Profesyonel değilim, AI yardımıyla yaptım, o yüzden çok kurcalayamam ama yine de elimden geldiğince geliştirebilirim.
Bug hata gibi durumlarda bildirirseniz sevinirim.
Eksikler/Sorunlar
- User-agent ve proxy desteği yok, kodlar hazır ancak proxy serveri çalıştırmak için gerekli imkanımız yok o yüzden bazı kanallar açmayabilir.
- Bazı kanal listeleri eklenemeyebilir.
keyifli seyirler dilerim.![]()
Canın sağolsun
akıyor problem yokZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.deneyebilir misin hocam. Bu bağlantı güvenli değil derse http olduğu için öyle diyor, devam et deyip siteye girebilirsin.
çok hızlı seri güzel emeği geçen herkesin eline sağlık <3 ( pc den denedim )
Tamamdır, ben de teşekkür ederim.akıyor problem yok![]()
TV de kullanırken zor oluyor mu? kumanda desteği de ekleyebilirim kolaylık olması açısından.TV de BrowseHere kullanıyorum tavsiye ederim. Her türlü film dizi sitesinden izleyeceğiniz gibi burada ki web linkini de tarayıcıya girerek sorunsuz izleyebilirsiniz. Test ettim sorunsuz izlenebiliyor.
Haliyle bir uygulama kullanır gibi rahat olmuyor. Zahmet olmaz da kumanda desteği eklerseniz elbette çok daha iyi olur.TV de kullanırken zor oluyor mu? kumanda desteği de ekleyebilirim kolaylık olması açısından.
Hocam benim tarayicida sorun var herhalde telefonda sorun yok çalışıyor ama tv de olmadiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.deneyebilir misin hocam. Bu bağlantı güvenli değil derse http olduğu için öyle diyor, devam et deyip siteye girebilirsin.
Olabilir, geçen yaptığım güncellemede sizden onay isteyip tarayıcı çerezlerini siliyor güncellemede sıkıntı olmaması için. Sizde hiç böyle bir onay istedi mi hocam? Mesela girdiniz, uygulama güncellendi tamam'a tıklayın diye bir uyarı geldi mi?Hocam benim tarayicida sorun var herhalde telefonda sorun yok çalışıyor ama tv de olmadi
GelmediOlabilir, geçen yaptığım güncellemede sizden onay isteyip tarayıcı çerezlerini siliyor güncellemede sıkıntı olmaması için. Sizde hiç böyle bir onay istedi mi hocam? Mesela girdiniz, uygulama güncellendi tamam'a tıklayın diye bir uyarı geldi mi?