Herkesin kendine ait bir iptv'si oldu...

içindeki liste çok fazla olduğu için kasma yapıyor tv de hicbir uygulama çalıştırmadı tv yi yeniden başlatıyor o ýuzden kullanamıyoruz

patlamasına patlamaz da bence dizi film aktif vermemelerine ragmen 450 mb dosya yukletmesi aşırı saçma cihaz da bu kadar yer açmaya değmez ama yine de kullanılabilir
Hiçbir cihaz açmaz onu ekstra olarak evinde Max 20 30 hızı olan insanlar listeyi 15 dkda indirir

Hiçbir cihaz açmaz onu ekstra olarak evinde Max 20 30 hızı olan insanlar listeyi 15 dkda indirir
yükledim merak ettigim için box açıyor televizo pc de açtı gerçi o sorun değil tv açmıyabilir belki 5 6 dk sürüyor yuklenıyor ama onda sorun yok 458 mb zorla yukletip sana sadece tv veriyor o zaman diziyi yükletme satın alma da yazmış zaten basınca ayda 5 dolar 3 cıhaz dıye rus sitesi max 200 görmüştüm 458 çok saçma çok çok gerek olsa tutulur yani denemiş olduk şahsen 458 mb dizi film çalışmıyan bişe için tutmaya değmez pc de içi boşaltılır da uğraşılmaz o kadar bence

400+ MB m3u ilk defa görüyorum :oops: Bana verdiği m3u 1.219.850 adet link barındırıyor 🤡
Denediğim programlar kafayı yedi. Kendim sadece live kısmı ayırdım o da 11MB tuttu öyle açabildim.
Canlı kanallardan denediklerimin çoğu açılıyor.
Zaten movie/series kısmı açılmıyormuş, herhalde "bakın bizde bunlar var ona göre isterseniz satın alın" mantığında hepsini sunuyor olabilirler.
Ama hepsini sunması da bir çok insanın açmasını zorlaştırıyor, "Açıp deneyemediğim şeyi de neden satın alayım?" diye düşünülebilir.

Ben Televizo uygulaması ile çalıştırdım, teşekkür ederim. Eline emeğine sağlık.

Evet arkadaşlar dosya çok büyük ayrıştırabilen olursa burada kesilmiş m3u olarak paylaşsın. Her seferinde txt ile açıp kullanıcı adı ve şifresini değiştiririz

Konuyu görüntüleyenler

Geri