FORZA ES-ES
Üye
- Konular
- 2
İşten eve dönünce ilgilenirim.Krt'yi kontrol eder misiniz, Halk Tv çıkıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İşten eve dönünce ilgilenirim.Krt'yi kontrol eder misiniz, Halk Tv çıkıyor.
Player,e URL olarak kaydedip otomatik yenilemeyi aktif ederseniz yenileme yapar.Liate kendini yeniliyormi
Arastırayım elimde var diye biliyorum, yardımcı olmaya çalışırım.Paylaşım için teşekkürler acaba Bulgaristan yayınları ekleme şansınız olur mu
emegine saglıkÇeşitli kaynaklardan toplayıp derlemiş olduğum tv kanallarını grup üyesi arkadaşlarım için paylaşıyorum.
Listeyi android cihazlarda veya tv box larda izlemek isteyen arkadaşların Televizo uygulaması ile izlemelerini tavsiye ederim.
Türk Ulusal +Türk Müzik+Yabancı Müzik+Spor+Lifestyle +Auto =m3u listem
====. GÜNCELLENDİ.======06.05.2025
Listeyi vaktim oldukça güncellemeye çalışacağım.
URL olarak aşağıdaki linki veya ekte bulunan m3u dosyasını yükleyebilirsiniz
" https://drive.google.com/uc?export=download&id=1oPukvXmozGsScuDrVFWcfA47Z3sQr1z2 "
Eline Emegine Saglik insallah bu cizgide devam edersinPlayer,e URL olarak kaydedip otomatik yenilemeyi aktif ederseniz yenileme yapar.
Listeyi kendim evimde izlemek için hazırladığım için elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum .
TeşekkürlerPlayer,e URL olarak kaydedip otomatik yenilemeyi aktif ederseniz yenileme yapar.
Listeyi kendim evimde izlemek için hazırladığım için elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum .
====. GÜNCELLENDİ.======20.05.2025Çeşitli kaynaklardan toplayıp derlemiş olduğum tv kanallarını grup üyesi arkadaşlarım için paylaşıyorum.
Listeyi android cihazlarda veya tv box larda izlemek isteyen arkadaşların Televizo uygulaması ile izlemelerini tavsiye ederim.
====. GÜNCELLENDİ.======20.05.2025
Çalışmayan kanallar çıkarıldı,belgesel ve spor bölümüne yeni kanallar ilave edildi.
" https://drive.google.com/uc?export=download&id=1oPukvXmozGsScuDrVFWcfA47Z3sQr1z2 "
Belgesellere Yaban Tv ekleme şansın var mı toprağım? On numara olur.====. GÜNCELLENDİ.======20.05.2025
Çalışmayan kanallar çıkarıldı,belgesel ve spor bölümüne yeni kanallar ilave edildi.
Teşekkürler..====. GÜNCELLENDİ.======20.05.2025
Şu anda kaç kanal var , bendeki ile karşılaştırayım, güncelleyip güncellemediğini kontrol edeyim.====. GÜNCELLENDİ.======20.05.2025
Böyle linkleri ve paylaşanları severim. Elinize sağlık içerik çok guzel. Çünkü link yapıştırıp ulaşılmadı mesaji ile karşılamak bi sure sonra isteksizlik yapıyor. Ama sayenizde tazelendim. İyi çalışmalar...Türk Ulusal +Türk Müzik+Yabancı Müzik+Spor+Lifestyle +Auto =m3u listem
====. GÜNCELLENDİ.======06.05.2025
"Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol."
Türk Ulusal +Türk Müzik+Yabancı Müzik+Spor+Lifestyle +Auto =m3u listem.Türk Ulusal +Türk Müzik+Yabancı Müzik+Spor+Lifestyle +Auto =m3u listem
Çeşitli kaynaklardan toplayıp derlemiş olduğum tv kanallarını grup üyesi arkadaşlarım için paylaşıyorum.
====. GÜNCELLENDİ ===22.05.2025===
=== EPG ve Kanal Logoları Eklendi.===
Listemi kullanan arkadaşlar listeyi güncellesin.
= Kanallara Logo eklendi.
= Mevcut kanallarla uyumlu EPG dosyası (Program rehberi) eklendi.
= Epg dosyası Televizo uygulamasıyla uyumludur,diğer playerlerle denemedim.
Epg yükleme talimatı
1-Televizo uygulaması ayarlar.
2-Proğram rehberi
3-Yukarıda bulunan + işareti
4-Ekte bulunan Epg Türkiye text dosyasından adresi ekle.
5-Epg kanal listesine tam uyumlu olması için zaman farkını 8 olarak belirleyin,yüklemeyi tamamlayın.
Kısa link
"Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol."
Güzel olmuş, emeginize sağlık yabancı müzik kanallarına. Mezzo live HD , medici tv, rica etsem ekliyebilirmisinizTürk Ulusal +Türk Müzik+Yabancı Müzik+Spor+Lifestyle +Auto =m3u listem.
====. GÜNCELLENDİ ===22.05.2025===
=== EPG ve Kanal Logoları Eklendi.===
Listemi kullanan arkadaşlar listeyi güncellesin.
= Kanallara Logo eklendi.
= Mevcut kanallarla uyumlu EPG dosyası (Program rehberi) eklendi.
= Epg dosyası Televizo uygulamasıyla uyumludur,diğer playerlerle denemedim.
Epg yükleme talimatı
1-Televizo uygulaması ayarlar.
2-Proğram rehberi
3-Yukarıda bulunan + işareti
4-Ekte bulunan Epg Türkiye text dosyasından adresi ekle.
5-Epg kanal listesine tam uyumlu olması için zaman farkını 8 olarak belirleyin,yüklemeyi tamamlayın.