Öneri Türk Ulusal +Türk Müzik+Yabancı Müzik+Spor+Lifestyle +Auto =m3u listem

Konular
2
Türk Ulusal +Türk Müzik+Yabancı Müzik+Spor+Lifestyle +Auto =m3u listem

Çeşitli kaynaklardan toplayıp,evimde izlemek için,derlemiş olduğum,uzun süreli tv kanallarını,grup üyesi arkadaşlarım için paylaşıyorum.
Listeyi android cihazlarda veya tv box larda izlemek isteyen arkadaşların Televizo uygulaması ile izlemelerini tavsiye ederim.

====. GÜNCELLENDİ ===22.05.2025===
= Kanallara Logo eklendi.
= Mevcut kanallarla uyumlu EPG dosyası (Program rehberi) eklendi.
= Epg dosyası Televizo uygulamasıyla uyumludur,diğer playerlerle denemedim.
Listemi kullanan arkadaşlar listeyi güncellesin.
Not= EPG dosyası sahip olduğunuz diğer ulusal kanal m3u listeleriyle uyumlu olarak çalışmaktadır.

m3u link
" https://drive.google.com/uc?export=download&id=1oPukvXmozGsScuDrVFWcfA47Z3sQr1z2 "

m3u Kısa link
" "

(Paylaşmak erdemdir bilgi paylaştıkça büyür).

Ekli dosyalar

• FORZA ES ES -2.m3u
    46.3 KB · Görüntüleme: 1,136
  • URL.txt
    82 bayt · Görüntüleme: 232
  • Türkiye epg.txt
    62 bayt · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Mezzo değil , mezzo live HD bu canlı konserleri veren 2 yayın

Ustam url olarak yok mu ? Teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• MEZZO TV.txt
    71 bayt · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
Emeğinize sağlık Kablo tv dem mezzoyu seyrediyorum. Zaten. Ben mezzo live HD yi arıyorum ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim...

Ustam url olarak yok mu ? Teşekkür ederim
Vermiş olduğum MEZZO LIVE HD kanalını, Google play,den Android veya tv box cihazına indireceğin, Acestream Player uygulaması ile izleyebilirsin
PC,de izlemek istersen '' '' adresinden Acestream uygulamasını indir.
Parantez içerisindeki linki Acestream uygulamasına yapıştır izle.
( )

İstersen ekte vermiş olduğum MEZZO LIVE HD dosyasını Bilgisayara yüklemiş olduğun Acestream proğramına tanıtarak izleyebilirsin.

Ekli dosyalar

• MEZZO LIVE HD.m3u
    149 bayt · Görüntüleme: 90
NeXT tv box ta television var birde Cloudstream işgörürlermi bi bakayım. Çok teşekkür ederim. Sağolun....

Kolay bir şekilde başka bir yöntem söyleyeyim.
1-Google play,den telefon veya tv box cihazına Acestream uygulamasını indir ve kur ve bir kere proğramı çalıştır.
2-Telefonunda veya tv box,da Google chrome tarayıcını aç ve search kısmına acestream search yaz..
3-En üst kısımda çıkan rusça yazılı ilk linki aç .
4-Açılan linkin içinde yine search çıkacak bu kısma MEZZO yazıp arattığında mezzo linkini görürsün ,linkin üzerine tıkladığında acesteram proğramı otomatik devreye girer ve kanalı izlersin.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    530.3 KB · Görüntüleme: 57
  • 2.jpg
    2.jpg
    278.3 KB · Görüntüleme: 54
  • 3.jpg
    3.jpg
    237.1 KB · Görüntüleme: 46
  • 4.jpg
    4.jpg
    222.1 KB · Görüntüleme: 45
  • 5.jpg
    5.jpg
    303.6 KB · Görüntüleme: 53
Çok teşekkürler her seçeneği deneyeceğim ancak şimdi sampiyonlar ligi maçı ar artık sabah uğraşırım minnettarım saolll.

Avrupa ligi imiş Manchester la atletic bilbao

Mrb, 3 -5 denemeden sonra açtı. İlginize çok teşekkür ederim... donma ve kasmalariçin Öner’iniz var mı?

Ekli dosyalar

• 27A0697D-7E7F-4BED-8C9C-60257DC6B9FF.jpeg
    27A0697D-7E7F-4BED-8C9C-60257DC6B9FF.jpeg
    524.3 KB · Görüntüleme: 24
Donma ve kasmaların nedenleri yayını yapan kişinin server çıkışının zayıf olması,ayrıca yayını alan kişinin cihazının düşük donanım ve internet hızına sahip olmasından kaynaklanır.
Benim 100 mpps hıza sahip internetim ve iki adet tvbox cihazım var birisi 4 gb ram ve iyi bir işlemciye sahip olan bu cihazda kasma donma oluşmazken ,diğer 2 gb ram ve orta kalite işlemciye sahip cihazımda aynı yayını izlerken donma ve kasmalar oluşabiliyor.

100 mbps fiber. hız , 4 32 tv box var. Gelen yayın da sorun olabilir

Ace stream. İndirdim ordan bakmaya çalışıyorum Teşekkürler..

Konuyu görüntüleyenler

Geri