Ultimate İptv Playlist Yedeği

SpaceX

Üye
Konular
3
Ultimate iptv plalist loader kullananlar için 39 adet çalışan,guruplandırılmış liste.Tek tıklamayla yedeği yükleyebilirsiniz

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250414_151401_Ultimate IPTV Loader PRO.jpg
    Screenshot_20250414_151401_Ultimate IPTV Loader PRO.jpg
    786.7 KB · Görüntüleme: 464
  • Screenshot_20250414_151413_Ultimate IPTV Loader PRO.jpg
    Screenshot_20250414_151413_Ultimate IPTV Loader PRO.jpg
    847.8 KB · Görüntüleme: 198
Başka programda çalışırmı diye sormayın,tabikide çalışmaz.

Ultamate ip Tv uygulaması için mu bu yedek? Birde bu uygulamanın Mod lu var mi form da bilgisi olan var sa yazarsa sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250414_155708_Chrome.jpg
    Screenshot_20250414_155708_Chrome.jpg
    369.4 KB · Görüntüleme: 106
Android dosya yöneticisine girip bu yolu takip etmeniz dosyayı oraya kopyalamanız gerekiyor
/storage/emulated/0/Android/media/com.loader.player/Backup/all_backup.bak

Tvbox icin hangi style iyi. Kullanımı baya karışık geldi.

Ultimate iptv plalist loader kullananlar için 39 adet çalışan,guruplandırılmış liste.Tek tıklamayla yedeği yükleyebilirsiniz
Ultimate iptv playlist loader hangi sürümü kullanıyorsunuz ? 2.60 sürümünü kurup yedek aldığımda yedek dosyasını list.bak olarak oluşturuyor.Sizin paylaştığınız '' all_backup.bak '' adı ile yedeği kesinlikle görmüyor.Adını list.bak olarak değiştirip gösterdiğimde hata oluştu diyor ve yedeği okumuyor.Muhtemelen sizin telefonunuza adresli olduğu için başka bir cihazda yedeğiniz açılamayacak.Konuyu açtığınıza göre paylaşımın anlamlı olması için eklediğiniz fotoğrafta görüldüğü gibi 39 hesabı text dosyası olarak paylaşmanız çok daha fayda sağlayacaktır.

Tvbox icin hangi style iyi. Kullanımı baya karışık geldi.
Paylaşılan '' all_backup.bak '' yedeğini Ultimate iptv playlist loader a gösterip açabildinizmi? Bu işlemi gerçekleştirebildiyseniz nasıl yaptığınız konusunda kısa bir açıklama yaparsanız bize faydası olur.Ben paylaşılan fotoğraftaki bir hesabı el ile '' internetten oynatma listesi ekle '' kısmına kaydederek ve TV Stili ile Android TV de açtım.Ama paylaşılan yedeği görmüyor.

Paylaşılan '' all_backup.bak '' yedeğini Ultimate iptv playlist loader a gösterip açabildinizmi? Bu işlemi gerçekleştirebildiyseniz nasıl yaptığınız konusunda kısa bir açıklama yaparsanız bize faydası olur.Ben paylaşılan fotoğraftaki bir hesabı el ile '' internetten oynatma listesi ekle '' kısmına kaydederek ve TV Stili ile Android TV de açtım.Ama paylaşılan yedeği görmüyor.
Malesef bende de aynı oldu. Öyle tek tıkla ac falan işe yaramıyor

bu linkte ki dosyayı indirip android tv ye gönderdim ordan apk olarak kurdum cihazın anası ağladı on saniye geçmiyor reklam dönüyo tvde hangi uygulamayo açarsam açayım cihaza virus bulaştı bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Çalışmaz mı ahahaha tabiki çalışır ve açtı da

Paylaşılan '' all_backup.bak '' yedeğinin Ultimate iptv playlist loader la değil başka programlarlada açılacağını ve açtığınızı yazmışsınız.Hangi programla açtınız bizede faydası olsun ?

Paylaşılan '' all_backup.bak '' yedeğinin Ultimate iptv playlist loader la değil başka programlarlada açılacağını ve açtığınızı yazmışsınız.Hangi programla açtınız bizede faydası olsun ?
Listelerin hepsi televizo ve tivimatede çalışıyor dostum

Bende de aynı nasıl sileceğim virüslü galiba

bu linkte ki dosyayı indirip android tv ye gönderdim ordan apk olarak kurdum cihazın anası ağladı on saniye geçmiyor reklam dönüyo tvde hangi uygulamayo açarsam açayım cihaza virus bulaştı bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Bende de aynı nasıl sileceğim

Konuyu görüntüleyenler

Geri