Latte - Sinetech Cloudstream Deposu

IPTVSevenler dahil olmak üzere forumdaki diğer liste sahiplerinin de eklentileri eklensin mi?

• Kesinlikle

Oy: 234 76.0%
  • Gerek yok

Oy: 22 7.1%
  • Spor kanallarına özel Vavoo/Daddylive olabilir.

Oy: 97 31.5%

• Kullanılan toplam oy
    308
Süpersin
Güncelleme
  1. powerDizi eklentisi ana sayfa dizilimi değiştirildi.
  2. Her bir dizi kendi adıyla bir kategori oluşturup tüm bölümleri o kategori altında gösterilirken yeni düzende alfabetik kategoriler oluşturuldu ve her bir dizi kendi baş harfiyle ilgili kategori altına alındı. Örn: A harfi ile başlayan DİZİLER, B harfi ile başlayan DİZİLER vb...
  3. Her bir alfabetik kategori altında dizilerin tek bir görseli ve sadece dizi adını içeren elemanı eklendi.
  4. Her bir diziye tıklandığında o diziye ait bilgi sayfası ve o diziye ait varsa sezon ve tüm bölümler listelenip görüntülenebilecek ve izlenebilecek şekilde düzenlendi.
  5. Web stili dizi eklentileri gibi her bir bölümün oynatma listesi video oynatıcı stilinde hazırlandı.
  6. TMDB bilgileri korunarak dizi bilgi sayfasında açılan ilk sayfanın dizinin ilk bölümüne özel bilgileri de göstermesi sağlandı.
Rakam başlıklı kategori altındaki diziler eğer dizinin adı gerçekten de rakam ile başlamıyorsa dizi adı listeye eklenirken farklı eklendiği için orada listeleniyor demektir. Bunlar için @powerboard 'u kendi dizi başlıklı konusu içerisimnden rahatsız edip, (;)) ondan o dizilerin listedeki yazılışının diğer diziler gibi olmasını rica etmelisiniz.
Ana sayfa yeni düzen
Ekli dosyayı görüntüle 6689

Kategori altındaki dizilerin yerleşimi
Ekli dosyayı görüntüle 6690

Dizi detay sayfası

Ekli dosyayı görüntüle 6692
Süpersin

Son düzenleme:
Değişiklik Günlüğü
24 Nisan, 2025

(@Sinetech izniniz olmadan böyle bir eklenti yaptığım için kusura bakmayın. Uygun görmüyorsanız eklentiyi devre dışı bırakabilirim. Hemen olmasa bile en azından uyandıktan sonra;)) )

SinetechYoutube eklentisi eklendi ve aşağıdaki özelliklere sahiptir:

Versiyon 1.0

Kısaca Özellikler:

• Youtube kanalındaki videoları izleme imkanı.
  • YouTube kanalına her yeni video eklendiğinde (normal, shorts, oynatma listesi vb) otomatik güncellenir.
  • Türkçe dil desteği.
  • Diğer TV türlerini destekleme.
  • Kaldığın yerden izlemeye devam etme özelliği.

Kullanım Senaryoları​

• Youtube kanalındaki en yeni video, en son paylaşılan videolar, izlenme sayısına göre popüler videolar ve oynatma listesi videolarını izleyebilirsiniz.
  • En son paylaşılan videolar ve popüler videoların sadece 60 tanesi görüntülenebilir.
  • Oynatma listelerindeki tüm videolar oynatılabilir. Şayet youtube üzerindeki tüm videoları tek bir oynatma listesine eklerlerse hepsine o liste üzerinden erişim sağlanabilir.
  • Shorts kategorisi de mevcuttur.
  • Videoları HD kalitesinde izleme imkanı.
  • Videoların yayınlanma tarihlerini ve beğeni sayılarını görüntüleme.
  • Önerilerin videolar youtube'daki farklı kanal ve videolar olabilir. Çünkü temel olarak orayla aynı mantıkta ayarladım. Yani önerilerler arasında dizi veya benzer içerikleri sunan farklı kişilerin videoları da olabilir. Onlara tıkladığınızda sabit açıklama bilgisi dışında diğer bilgileri o videolara ait gerçek verilerle görmeye devam edeceksiniz ve bu videoları tıklayıp izlemenizde hiç bir sorun olmayacaktır. Görsel olarak değil içerik olarak eklenmiş oluyorlar çünkü eklentiye. Yani önerilen içeriklerdeki videolar SinetechONE youtube kanalından olmasa bile yine de izlenebilirler.

Örnek Bilgi Alanı:​

📢 Bilgilendirme: Lütfen videoları @SinetechONE youtube kanalından da izlemeyi unutmayın. Bu eklenti ile izleyeceğiniz videolar size kolaylık sağlaması açısından eklenmiş olsa da youtube kanalı üzerinden de izlemeniz hem kanal içeriklerinin hem de web sitesi hizmetlerinin devam edebilmesi açısından oldukça önem taşıyor. Videoyu beğenmeyi, abone olmayı ve yorum yazmayı lütfen unutmayın ☺️

📅 Yayınlanma Tarihi: 19 Nisan 2025
⏱️ Video Süresi: 16:58
👁️ 9.2B görüntülenme
👍 Beğeni: 522
🎬 Tür: Science and Technology

Notlar​

1. Videolar, farklı bir youtube end-point üzerinden alındığı için sunucu veya YouTube kodlamalarındaki değişikliklerden dolayı zaman zaman çalışmayabilir ancak kısa sürede kaynak sitenin geliştiricileri tarafından çözüm üretilip düzeltilebiliyor. Son iki güne kadar sorun yokken sanırım yeni yapılan değişikliklerden dolayı videoların açılmasında sorun olabiliyor fakat bu end-point noktaları sürekli bir hizmet vermeye çalıştıkları için sorunu düzelteceklerini düşünüyorum. Yani anlık olarak "Error loading try again later" gibi uyarılar görebilirsiniz videoları izlemek isterken. Bu olursa bir süre sonra düzelecektir. Bunun için artık kusura bakmazsınız 🫶

Önemli:​

• Her ne kadar kolaylık sağlamak ve youtube kanalı içeriklerini izlemeye alışkınlık kazandırmak için eklentiyi geliştirmiş olsam da her video içeriğinin altındaki bilgi alanından da okuyacağınız üzere Youtube kanalı üzerinden izleme yaparak kanalın ve web hizmetlerinin devamlılığına katkıda bulunabilirsiniz.

Uygulama içi görsel örnekler:​

Ana sayfa:
Ekli dosyayı görüntüle 7096
Ekli dosyayı görüntüle 7092

Tekil içerik:
Ekli dosyayı görüntüle 7093

Oynatma Listesi:
Ekli dosyayı görüntüle 7094
abi buradan izlemek reklam gelirlerini etkilemezmi öyle ise sineteche zarar yarar sanki

abi buradan izlemek reklam gelirlerini etkilemezmi öyle ise sineteche zarar yarar sanki
Notlarımı okuduysanız kararı tamamen ona bıraktım zaten. İstemediği bir şeyi ben de yapmak istemem. Anında kaldırırım ve başka birşeye çeviririm sorun değil.

Hatta kaldırdım şimdi.

Onay verilmeden paylaşmam doğru değildi. Devam ettirme onayı gelirse yeniden aktif ederim.

Hatta kaldırdım şimdi.

Onay verilmeden paylaşmam doğru değildi. Devam ettirme onayı gelirse yeniden aktif ederim.
Sevgili @Latte ,

İyi niyetle bu çalışmayı yaptığınızı çok iyi biliyorum ancak Youtube açısından videolardaki etkileşim çok önemli ve özellikle izlenme süresi ve izlenme adeti, beğenmeler ve yorumlar da kanalın gelişimi açısından ihtiyaç duyduğumuz konular. O yüzden en azından şimdilik bu şekilde kapalı kalmasını rica ederim.

Hatta kaldırdım şimdi.

abi bir taraf sirf ticari zihniyette, sense kolay erisim ve kullanici odaklisin. bana kalirsa bu foruma birkac gomlek fazlasin. bu eklentiyi de kullanacagimdan degil ama objektif bakinca kiymetin anlasilmiyor gibi hissediyorum.

abi bir taraf sirf ticari zihniyette, sense kolay erisim ve kullanici odaklisin. bana kalirsa bu foruma birkac gomlek fazlasin. bu eklentiyi de kullanacagimdan degil ama objektif bakinca kiymetin anlasilmiyor gibi hissediyorum.
Ne alaka? Hangi ticari zihniyetten bahsediyorsun? Ne ticareti? Ne kadar hafife alıyorsunuz yaptığımız işleri ki laf çakmak için fırsat kolluyorsunuz?

Sevgili @Latte ,

İyi niyetle bu çalışmayı yaptığınızı çok iyi biliyorum ancak Youtube açısından videolardaki etkileşim çok önemli ve özellikle izlenme süresi ve izlenme adeti, beğenmeler ve yorumlar da kanalın gelişimi açısından ihtiyaç duyduğumuz konular. O yüzden en azından şimdilik bu şekilde kapalı kalmasını rica ederim.
Teşekkürler.
Kusura bakmayın lütfen. Daha dikkatli olmalı ve aslında önce sizinle görüşmeliydim.

🤟

Bakış açını değiştirmelisin. Sinetech o hesap üzerinden gelir sağlıyor. Haklı olduğun yer latte nin işini fazlasıyla iyi yapması

Bakış açını değiştirmelisin. Sinetech o hesap üzerinden gelir sağlıyor. Haklı olduğun yer latte nin işini fazlasıyla iyi yapması
Arkadaşlar düşündüğünüz gibi bir gelir söz konusu değil, 3 kuruştan bahsediyoruz. Yıllardır insanlar Youtube kanalımız sayesinde iyi ya da kötü bilgi sahibi oluyor, Youtube kanalımız sayesinde bu forum sürdürülüyor, benim Youtube kanalından elde ettiğim gelir (o kadar sakız oldu ki bazılarının ağzında, inanamıyorum) kendi işimde 2 günde kazandığım kadar bir tutar.

Youtube herkese açık, isteyen bir kanal açarak ne kadar gelir elde edebileceğini görebilir. Konunun kirletilmemesi için bu üstteki kullanıcıların (nedirne, reco3) yaptığı konu ile alakasız yorumlara izin vermeyeceğimi şimdiden söylemiş olayım. Tertemiz konu kirleniyor....

Arkadaşlar düşündüğünüz gibi bir gelir söz konusu değil, 3 kuruştan bahsediyoruz. Yıllardır insanlar Youtube kanalımız sayesinde iyi ya da kötü bilgi sahibi oluyor, Youtube kanalımız sayesinde bu forum sürdürülüyor, benim Youtube kanalından elde ettiğim gelir (o kadar sakız oldu ki bazılarının ağzında, inanamıyorum) kendi işimde 2 günde kazandığım kadar bir tutar.

Youtube herkese açık, isteyen bir kanal açarak ne kadar gelir elde edebileceğini görebilir. Konunun kirletilmemesi için bu üstteki kullanıcıların (nedirne, reco3) yaptığı konu ile alakasız yorumlara izin vermeyeceğimi şimdiden söylemiş olayım. Tertemiz konu kirleniyor....
Abi çok büyük kazançlar yok , biliyorum haklısın. Emek veriyosun ama kullanıcıların sana faydası olmuyor. ( İzlenme , beğeni , yorum )

Sevgili @Latte ,

özelikle izlenme süresi ve izlenme adeti, beğenmeler ve yorumlar ....
hocam, videoların kısa versiyonu olsa, alttaki linkte detaylı videoya yönlendirse, sanki daha fazla izlenir gibi geliyor bana ama terch sizin tabiki.
Ben YouTube videolarına genelde sök tak işleri için bakıyorum. Pimapen kapı kolu değişimini 20 dk anlatıyor yayıncı, " ya, sök artık şu kolu" diyorum😂

Ben de bir şeyler yazayım, bu konuda;

Nedirne, bence boş bulunup öyle bir cümle kurdu. Yoksa forumun düzgün üyelerinden bir tanesidir.

Ayrıca, Sinetech Youtube Kanalı sayesinde birçok uygulama ile tanıştık. Sırf, sahte linklere virüslere maruz kalmayalım diye; Bir sürü zahmete girdi-
ve bizleri bu uygulamalar ile tanıştırdı. Yetmedi Forum açtı; forumlara bereber; birçok yeniliğin kapısını araladı ve extradan bilgi paylaşımı oldu.

Alt-tarafı ufak bir reklam geliri ve cebimizden de bir şey de çıkmıyor.
Ben de eminim ki; Sinetech'in cebine de pek bir şey girmiyordur. Ufacık bir isteği'' Ticari kaygı'' olarak görmeyelim.

Latte'nin emeğini ve bilgisini küçümsemiyorum ama şu yaptığı paylaşımları; buradan aldığı bilgilerle başardı.
Zaten temelde bilgisi vardır ama buradan da bence çok ilham aldı, gaza geldi, merak etti ve emek verdi.
Latte, nasıl gönüllü yapıyorsa; Sinetech de gönüllü yapıyor.

Ben de yeri geldi mi; Bir şeyler paylaşmışım, kimsenin bilmediği bilgileri paylaşmışım; Kimi zamamn da, Latte olsun, başkası olsun, onların-
Paylaşımlarından faydanlanmışım.
Kimi zaman da Latte de, başkası da; benim bilgim/paylaşımım ya da başkasının paylaşımı, veya bilgisinden yararlanmıştır.

'' Su taşıyan karınca'' misali. Burada banlı olup; hala paylaşımlarından yararlanılan üyeler de var. Onların da hakkını teslim etmek lazım-
Her ne kadar artık aramızda değilseler bile. :)

Ama işin başı ve hepimizin burada olmamızın yegane kişisi de; Sinetech'dir.

'' Yiğidi öldür, hakkını yeme!''

Buradan da, kimseye ne yalakalık yapıyorum :) Ne de kimseyi eleştiriyorum.
Dediğim gibi; Bence Nedirne boş bulunup yazmıştır. Gerçek düşüncesinin bu olduğunu düşünmüyorum.

eklenti için latte yazdım ancak bulamadı. farklı bir şey mi yazmak gerekiyor artık? ya da vpn mi gerekli? kekikdevam kurulu olduğu için mi kurulmadı ya da?

Onay verilene kadar devredışıdır. Verilmezse tamamen adı ve işlevi değişecektir.

Değişiklik Günlüğü
24 Nisan, 2025

(@Sinetech izniniz olmadan böyle bir eklenti yaptığım için kusura bakmayın. Uygun görmüyorsanız eklentiyi devre dışı bırakabilirim. Hemen olmasa bile en azından uyandıktan sonra;)) )

SinetechYoutube eklentisi eklendi ve aşağıdaki özelliklere sahiptir:

Versiyon 1.0

Kısaca Özellikler:

• Youtube kanalındaki videoları izleme imkanı.
  • YouTube kanalına her yeni video eklendiğinde (normal, shorts, oynatma listesi vb) otomatik güncellenir.
  • Türkçe dil desteği.
  • Diğer TV türlerini destekleme.
  • Kaldığın yerden izlemeye devam etme özelliği.

Kullanım Senaryoları

• Youtube kanalındaki en yeni video, en son paylaşılan videolar, izlenme sayısına göre popüler videolar ve oynatma listesi videolarını izleyebilirsiniz.
  • En son paylaşılan videolar ve popüler videoların sadece 60 tanesi görüntülenebilir.
  • Oynatma listelerindeki tüm videolar oynatılabilir. Şayet youtube üzerindeki tüm videoları tek bir oynatma listesine eklerlerse hepsine o liste üzerinden erişim sağlanabilir.
  • Shorts kategorisi de mevcuttur.
  • Videoları HD kalitesinde izleme imkanı.
  • Videoların yayınlanma tarihlerini ve beğeni sayılarını görüntüleme.
  • Önerilerin videolar youtube'daki farklı kanal ve videolar olabilir. Çünkü temel olarak orayla aynı mantıkta ayarladım. Yani önerilerler arasında dizi veya benzer içerikleri sunan farklı kişilerin videoları da olabilir. Onlara tıkladığınızda sabit açıklama bilgisi dışında diğer bilgileri o videolara ait gerçek verilerle görmeye devam edeceksiniz ve bu videoları tıklayıp izlemenizde hiç bir sorun olmayacaktır. Görsel olarak değil içerik olarak eklenmiş oluyorlar çünkü eklentiye. Yani önerilen içeriklerdeki videolar SinetechONE youtube kanalından olmasa bile yine de izlenebilirler.

Örnek Bilgi Alanı:

📢 Bilgilendirme: Lütfen videoları @SinetechONE youtube kanalından da izlemeyi unutmayın. Bu eklenti ile izleyeceğiniz videolar size kolaylık sağlaması açısından eklenmiş olsa da youtube kanalı üzerinden de izlemeniz hem kanal içeriklerinin hem de web sitesi hizmetlerinin devam edebilmesi açısından oldukça önem taşıyor. Videoyu beğenmeyi, abone olmayı ve yorum yazmayı lütfen unutmayın ☺️

📅 Yayınlanma Tarihi: 19 Nisan 2025
⏱️ Video Süresi: 16:58
👁️ 9.2B görüntülenme
👍 Beğeni: 522
🎬 Tür: Science and Technology

Notlar

1. Videolar, farklı bir youtube end-point üzerinden alındığı için sunucu veya YouTube kodlamalarındaki değişikliklerden dolayı zaman zaman çalışmayabilir ancak kısa sürede kaynak sitenin geliştiricileri tarafından çözüm üretilip düzeltilebiliyor. Son iki güne kadar sorun yokken sanırım yeni yapılan değişikliklerden dolayı videoların açılmasında sorun olabiliyor fakat bu end-point noktaları sürekli bir hizmet vermeye çalıştıkları için sorunu düzelteceklerini düşünüyorum. Yani anlık olarak "Error loading try again later" gibi uyarılar görebilirsiniz videoları izlemek isterken. Bu olursa bir süre sonra düzelecektir. Bunun için artık kusura bakmazsınız 🫶

Önemli:

• Her ne kadar kolaylık sağlamak ve youtube kanalı içeriklerini izlemeye alışkınlık kazandırmak için eklentiyi geliştirmiş olsam da her video içeriğinin altındaki bilgi alanından da okuyacağınız üzere Youtube kanalı üzerinden izleme yaparak kanalın ve web hizmetlerinin devamlılığına katkıda bulunabilirsiniz.

Uygulama içi görsel örnekler:

Ana sayfa:
Ekli dosyayı görüntüle 7096
Ekli dosyayı görüntüle 7092

Tekil içerik:
Ekli dosyayı görüntüle 7093

Oynatma Listesi:
Ekli dosyayı görüntüle 7094
Komple youtube u ekleyebilir misin

Konuyu görüntüleyenler

Geri