Latte - Sinetech Cloudstream Deposu

IPTVSevenler dahil olmak üzere forumdaki diğer liste sahiplerinin de eklentileri eklensin mi?

• Kesinlikle

Oy: 236 75.9%
  • Gerek yok

Oy: 23 7.4%
  • Spor kanallarına özel Vavoo/Daddylive olabilir.

Oy: 97 31.2%

• Kullanılan toplam oy
    311
Uygulamayı nereden indirebiliriz bir link yada tıklamak için birşey bulamadım.. kısır bakmayın.
Uygulama çok güzel görünüyor.

Uygulamayı nereden indirebiliriz bir link yada tıklamak için birşey bulamadım.. kısır bakmayın.
Forumu takip etmiyosun sanırım. Cloudstream indir. Her yer de linki var. Latte deposunu ekle

bu bölümde anlatılan uygulama değil uygulamaya kurulan eklenti ile ilgilidir
uygulamanın ismi: cloudstream depo ismi: Latte
son yorumlarda konuşulan ekenti power dizi eklentisi Latte deposunda bulunan eklentilerden birisi
sinetech youtube kanalından nasıl yüklendiği hakkında videolar var
indirme adresi veya goggledrive seçeneklerinden biriyle indirirsin
forumda arama çubugundanda cloustream apk diye aratarak bakabilirsin

Arkadaşlar merhaba.
Daha öncesinde @patr0n kardeşim @powerboard 'un film ve dizi arşivi listelerini kendi reposuna ve kekikdevam, nikstream gibi repolara eklemişti fakat;

Ben biraz daha geliştirip daha önce hiçbir cloudstream eklentisinde olmayan bir şekilde bir film veya dizi sitesinden bilgi alır gibi göstermek istedim.
Bunun için birkaç gün önce asıl konu altında konuştuğumuz @mooncrown 'un mesajı etkili oldu.
Elbette @powerboard 'un listeleri hazırlarken gösterdiği özen ve bölüm/sezon gibi bilgiler uyarlama yapmamı oldukça kolaylaştırdı.

Aşağıda reponun özellikleri yazıyor ama kısaca anlatmam gerekirse:

- Film veya dizi sayfalarının eklenti haline getirilmiş versiyonları gibi Devam Et özelliği eklendi. Böylece kaldığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz izlediğiniz film veya dizileri.
- Film ve Dizi bilgi alanları eklendi. themoviedb.org sitesinden veriler çekilerek eğer bulunabiliyorsa her bir film ve dizi için konu, yapım yılı, yönetmen, oyuncular, orijinal dil vb görmeyi isteyebileceğiniz her seçenek eklendi. (Bu özelliğin sebebi @nedirne 'nin talebi ve @tıngırmıngır 'ın ilgisi, teşekkürler)
- Dizi bilgi sayfalarında her sezon ve bölüm eklendi. powerboard sezon ve bölüm olarak eklemişse istenilen sezon seçilip o sezona ait bölümler listelenebilir ve izlenebilir. Ayrıca TMDB üzerinden toplam kaç sezon olduğu bilgisi de ayrıca eklendi.

Dahası aşağıdaki bilgilerde ve eklentinin kendisinde ;)

Depoyu eklemek için Depo Url alanına Latte yazmanız yeterlidir.

PowerDizi (WARP veya VPN gerektiren bir liste) Artık VPN gerekmiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 6146
Ekli dosyayı görüntüle 6147

PowerDizi, yabancı dizileri izlemek için geliştirilmiş bir eklentidir. Kullanıcılar, dizileri kolayca arayabilir ve izleyebilir. Eklenti, TMDB entegrasyonu sayesinde diziler hakkında detaylı bilgi sağlar.

Özellikler​

• Ana Sayfa: Kullanıcılar için dizilerin listelendiği bir ana sayfa.
  • Hızlı Arama: Dizileri hızlı bir şekilde arama imkanı.
  • İndirme Desteği: Dizileri indirme özelliği.
  • Desteklenen İçerik Türleri: TV Dizileri.

TMDB Entegrasyonu​

TMDB API kullanılarak diziler hakkında detaylı bilgi alınabilir. Bu bilgiler arasında dizinin konusu, yayın tarihi, oyuncular ve daha fazlası bulunmaktadır.

PowerSinema​

Ekli dosyayı görüntüle 6148

PowerSinema, filmleri izlemek için geliştirilmiş bir eklentidir. Kullanıcılar, filmleri kolayca arayabilir ve izleyebilir. Eklenti, TMDB entegrasyonu sayesinde filmler hakkında detaylı bilgi sağlar.

Özellikler​

• Ana Sayfa: Kullanıcılar için filmlerin listelendiği bir ana sayfa.
  • Hızlı Arama: Filmleri hızlı bir şekilde arama imkanı.
  • İndirme Desteği: Filmleri indirme özelliği.
  • Desteklenen İçerik Türleri: Filmler.

TMDB Entegrasyonu​

TMDB API kullanılarak filmler hakkında detaylı bilgi alınabilir. Bu bilgiler arasında filmin konusu, yapım yılı, yönetmen ve daha fazlası bulunmaktadır.

Ortak Özellikler​

Film ve Dizilere ait themoviedb.org bilgileri:​

• Slogan
  • Konu
  • Oyuncular
  • Yönetmen
  • Yapım yılı
  • Video süresü
  • Türleri
  • Ülke
  • Orjinial Dili
  • TMDB puanı

Avantajlar​

• Kullanıcı dostu arayüz.
  • TMDB entegrasyonu sayesinde detaylı içerik bilgisi.

Liste sahipleri​

• @powerboard (Dizi listesi direkt kendisine ait linkten alınmaktadır. Yani güncellendi mesajını orijinal konusuna bıraktığında Cloudstream eklentisinde de anında güncellenir. Fakat film listesi github depomdan alınıyor. Zipli dosya yerine dizi listesi gibi bir bağlantı adresi ayarlar veya kendisi github vb bir yerden listesini güncellerse ona göre değiştirilebilir.)

Depoyu eklemek için:​

• Depo ekle kısmında depo url adresi alanına Latte yazmanız yeterli olacaktır.
Bazı filmler açılmıyor sanırsam mesela züğürt ağa yoksa bende mi sorun var?

Bazı filmler açılmıyor sanırsam mesela züğürt ağa yoksa bende mi sorun var?
Düzenleme yaptım şimdi. MKV içerikli oldukları için direkt açılmamışlardır muhtemelen.

Eklentileri güncelle deyin ve uygulamayı kapatıp açın düzelmiş olacak ve açılacaktır.
Şimdi test ettim.

1744475976939

Hazır seni buralarda bulmuşken
power dizi eklentisini düzenlemesini bitirmediysen bir öneride bulunucaktım
listele bölümünde a dan z ye yapmışsın
her bölüme bir harf gelicek şekilde
her harfe denk gelen dizininde 1 adet görünmesini sağlarsan listedeki görünüm
bir anda değişir kuru kalabalık ortadan kalkar ve z harfindeki dizilere gelmek gerçekten çok zor oluyor
@Latte düzenleme yaparken aklına gelir
sanmıştım

Hazır seni buralarda bulmuşken
power dizi eklentisini düzenlemesini bitirmediysen bir öneride bulunucaktım
listele bölümünde a dan z ye yapmışsın
her bölüme bir harf gelicek şekilde
her harfe denk gelen dizininde 1 adet görünmesini sağlarsan listedeki görünüm
bir anda değişir kuru kalabalık ortadan kalkar ve z harfindeki dizilere gelmek gerçekten çok zor oluyor
@Latte düzenleme yaparken aklına gelir
sanmıştım

Doğru mu anladım diye sorayım.

Mesela A harfi ile başlayan diziler A harfi altında olacaklar ve tek bir dizi sayfası olacak. A harfi başlığına tıklayınca A harfi ile başlayanlar listelenecek. İzlenmek istenen diziye tıklayınca dizi ana sayfası açılacak ve oradan istenen bölüm izlenecek.

Yani özetle eklenti ana sayfasında sadece Alfabetik olarak başlıklar olacak ve her bir dizi kendi harfinin altındaki başlıkta olacak.

Örnek görselleri ekledim. Bu mudur bahsettiğiniz?

Alfabetik kategoriler
B ile baslayanlar ornek

Dizi detay sayfasi

Ö
Doğru mu anladım diye sorayım.

Mesela A harfi ile başlayan diziler A harfi altında olacaklar ve tek bir dizi sayfası olacak. A harfi başlığına tıklayınca A harfi ile başlayanlar listelenecek. İzlenmek istenen diziye tıklayınca dizi ana sayfası açılacak ve oradan istenen bölüm izlenecek.

Yani özetle eklenti ana sayfasında sadece Alfabetik olarak başlıklar olacak ve her bir dizi kendi harfinin altındaki başlıkta olacak.

Örnek görselleri ekledim. Bu mudur bahsettiğiniz?

Ekli dosyayı görüntüle 6684
Ekli dosyayı görüntüle 6685

Ekli dosyayı görüntüle 6686
Doğru anlamışsın güzel gözüküyor

Güncelleme
  1. powerDizi eklentisi ana sayfa dizilimi değiştirildi.
  2. Her bir dizi kendi adıyla bir kategori oluşturup tüm bölümleri o kategori altında gösterilirken yeni düzende alfabetik kategoriler oluşturuldu ve her bir dizi kendi baş harfiyle ilgili kategori altına alındı. Örn: A harfi ile başlayan DİZİLER, B harfi ile başlayan DİZİLER vb...
  3. Her bir alfabetik kategori altında dizilerin tek bir görseli ve sadece dizi adını içeren elemanı eklendi.
  4. Her bir diziye tıklandığında o diziye ait bilgi sayfası ve o diziye ait varsa sezon ve tüm bölümler listelenip görüntülenebilecek ve izlenebilecek şekilde düzenlendi.
  5. Web stili dizi eklentileri gibi her bir bölümün oynatma listesi video oynatıcı stilinde hazırlandı.
  6. TMDB bilgileri korunarak dizi bilgi sayfasında açılan ilk sayfanın dizinin ilk bölümüne özel bilgileri de göstermesi sağlandı.
Rakam başlıklı kategori altındaki diziler eğer dizinin adı gerçekten de rakam ile başlamıyorsa dizi adı listeye eklenirken farklı eklendiği için orada listeleniyor demektir. Bunlar için @powerboard 'u kendi dizi başlıklı konusu içerisimnden rahatsız edip, (;)) ondan o dizilerin listedeki yazılışının diğer diziler gibi olmasını rica etmelisiniz.
Ana sayfa yeni düzen
1744490796707

Kategori altındaki dizilerin yerleşimi
1744490877897

Dizi detay sayfası

1744490933107

Merhaba;

".mkv" uzantılı filmler açılmıyor. Bu genel bir sorun mu bende mi açılmıyor anlayamadım?

Merhaba;

".mkv" uzantılı filmler açılmıyor. Bu genel bir sorun mu bende mi açılmıyor anlayamadım?
Ayarlardan farkli playerla acabilirsin ornek vlc player mx player secip acabilirsin cloudstream bazi codecleri desteklemiyor herhalde

Ayarlardan farkli playerla acabilirsin ornek vlc player mx player secip acabilirsin cloudstream bazi codecleri desteklemiyor herhalde
Teşekkürler ama sizler de açılıyor mu cs nin kendi player ile. Bu eklentide tabii. Benim cihaz mı açmıyor ben onu merak ediyorum. Mesela "yerli filmler" bölümündeki filmler hep mkv sanırım..

Merhaba;

Powerboardizi veya Powerboardsinema Latte ye ait eklenti ise o zaman güncelle
veya eklentileri tek tek silip yükle uygulamadan çık tekrar gir olması lazım

Arkadaşlar merhaba.
Daha öncesinde @patr0n kardeşim @powerboard 'un film ve dizi arşivi listelerini kendi reposuna ve kekikdevam, nikstream gibi repolara eklemişti fakat;

Ben biraz daha geliştirip daha önce hiçbir cloudstream eklentisinde olmayan bir şekilde bir film veya dizi sitesinden bilgi alır gibi göstermek istedim.
Bunun için birkaç gün önce asıl konu altında konuştuğumuz @mooncrown 'un mesajı etkili oldu.
Elbette @powerboard 'un listeleri hazırlarken gösterdiği özen ve bölüm/sezon gibi bilgiler uyarlama yapmamı oldukça kolaylaştırdı.

Aşağıda reponun özellikleri yazıyor ama kısaca anlatmam gerekirse:

- Film veya dizi sayfalarının eklenti haline getirilmiş versiyonları gibi Devam Et özelliği eklendi. Böylece kaldığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz izlediğiniz film veya dizileri.
- Film ve Dizi bilgi alanları eklendi. themoviedb.org sitesinden veriler çekilerek eğer bulunabiliyorsa her bir film ve dizi için konu, yapım yılı, yönetmen, oyuncular, orijinal dil vb görmeyi isteyebileceğiniz her seçenek eklendi. (Bu özelliğin sebebi @nedirne 'nin talebi ve @tıngırmıngır 'ın ilgisi, teşekkürler)
- Dizi bilgi sayfalarında her sezon ve bölüm eklendi. powerboard sezon ve bölüm olarak eklemişse istenilen sezon seçilip o sezona ait bölümler listelenebilir ve izlenebilir. Ayrıca TMDB üzerinden toplam kaç sezon olduğu bilgisi de ayrıca eklendi.

Dahası aşağıdaki bilgilerde ve eklentinin kendisinde ;)

Depoyu eklemek için Depo Url alanına Latte yazmanız yeterlidir.

PowerDizi (WARP veya VPN gerektiren bir liste) Artık VPN gerekmiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 6146
Ekli dosyayı görüntüle 6147

PowerDizi, yabancı dizileri izlemek için geliştirilmiş bir eklentidir. Kullanıcılar, dizileri kolayca arayabilir ve izleyebilir. Eklenti, TMDB entegrasyonu sayesinde diziler hakkında detaylı bilgi sağlar.

Özellikler​

• Ana Sayfa: Kullanıcılar için dizilerin listelendiği bir ana sayfa.
  • Hızlı Arama: Dizileri hızlı bir şekilde arama imkanı.
  • İndirme Desteği: Dizileri indirme özelliği.
  • Desteklenen İçerik Türleri: TV Dizileri.

TMDB Entegrasyonu​

TMDB API kullanılarak diziler hakkında detaylı bilgi alınabilir. Bu bilgiler arasında dizinin konusu, yayın tarihi, oyuncular ve daha fazlası bulunmaktadır.

PowerSinema​

Ekli dosyayı görüntüle 6148

PowerSinema, filmleri izlemek için geliştirilmiş bir eklentidir. Kullanıcılar, filmleri kolayca arayabilir ve izleyebilir. Eklenti, TMDB entegrasyonu sayesinde filmler hakkında detaylı bilgi sağlar.

Özellikler​

• Ana Sayfa: Kullanıcılar için filmlerin listelendiği bir ana sayfa.
  • Hızlı Arama: Filmleri hızlı bir şekilde arama imkanı.
  • İndirme Desteği: Filmleri indirme özelliği.
  • Desteklenen İçerik Türleri: Filmler.

TMDB Entegrasyonu​

TMDB API kullanılarak filmler hakkında detaylı bilgi alınabilir. Bu bilgiler arasında filmin konusu, yapım yılı, yönetmen ve daha fazlası bulunmaktadır.

Ortak Özellikler​

Film ve Dizilere ait themoviedb.org bilgileri:​

• Slogan
  • Konu
  • Oyuncular
  • Yönetmen
  • Yapım yılı
  • Video süresü
  • Türleri
  • Ülke
  • Orjinial Dili
  • TMDB puanı

Avantajlar​

• Kullanıcı dostu arayüz.
  • TMDB entegrasyonu sayesinde detaylı içerik bilgisi.

Liste sahipleri​

• @powerboard (Dizi listesi direkt kendisine ait linkten alınmaktadır. Yani güncellendi mesajını orijinal konusuna bıraktığında Cloudstream eklentisinde de anında güncellenir. Fakat film listesi github depomdan alınıyor. Zipli dosya yerine dizi listesi gibi bir bağlantı adresi ayarlar veya kendisi github vb bir yerden listesini güncellerse ona göre değiştirilebilir.)

Depoyu eklemek için:​

• Depo ekle kısmında depo url adresi alanına Latte yazmanız yeterli olacaktır.
Latte

Selam acaba ne yazacağız bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

Selam acaba ne yazacağız bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

Onay verilene kadar devredışıdır. Verilmezse tamamen adı ve işlevi değişecektir.

Değişiklik Günlüğü
24 Nisan, 2025

(@Sinetech izniniz olmadan böyle bir eklenti yaptığım için kusura bakmayın. Uygun görmüyorsanız eklentiyi devre dışı bırakabilirim. Hemen olmasa bile en azından uyandıktan sonra;)) )

SinetechYoutube eklentisi eklendi ve aşağıdaki özelliklere sahiptir:

Versiyon 1.0

Kısaca Özellikler:

• Youtube kanalındaki videoları izleme imkanı.
  • YouTube kanalına her yeni video eklendiğinde (normal, shorts, oynatma listesi vb) otomatik güncellenir.
  • Türkçe dil desteği.
  • Diğer TV türlerini destekleme.
  • Kaldığın yerden izlemeye devam etme özelliği.

Kullanım Senaryoları

• Youtube kanalındaki en yeni video, en son paylaşılan videolar, izlenme sayısına göre popüler videolar ve oynatma listesi videolarını izleyebilirsiniz.
  • En son paylaşılan videolar ve popüler videoların sadece 60 tanesi görüntülenebilir.
  • Oynatma listelerindeki tüm videolar oynatılabilir. Şayet youtube üzerindeki tüm videoları tek bir oynatma listesine eklerlerse hepsine o liste üzerinden erişim sağlanabilir.
  • Shorts kategorisi de mevcuttur.
  • Videoları HD kalitesinde izleme imkanı.
  • Videoların yayınlanma tarihlerini ve beğeni sayılarını görüntüleme.
  • Önerilerin videolar youtube'daki farklı kanal ve videolar olabilir. Çünkü temel olarak orayla aynı mantıkta ayarladım. Yani önerilerler arasında dizi veya benzer içerikleri sunan farklı kişilerin videoları da olabilir. Onlara tıkladığınızda sabit açıklama bilgisi dışında diğer bilgileri o videolara ait gerçek verilerle görmeye devam edeceksiniz ve bu videoları tıklayıp izlemenizde hiç bir sorun olmayacaktır. Görsel olarak değil içerik olarak eklenmiş oluyorlar çünkü eklentiye. Yani önerilen içeriklerdeki videolar SinetechONE youtube kanalından olmasa bile yine de izlenebilirler.

Örnek Bilgi Alanı:

📢 Bilgilendirme: Lütfen videoları @SinetechONE youtube kanalından da izlemeyi unutmayın. Bu eklenti ile izleyeceğiniz videolar size kolaylık sağlaması açısından eklenmiş olsa da youtube kanalı üzerinden de izlemeniz hem kanal içeriklerinin hem de web sitesi hizmetlerinin devam edebilmesi açısından oldukça önem taşıyor. Videoyu beğenmeyi, abone olmayı ve yorum yazmayı lütfen unutmayın ☺️

📅 Yayınlanma Tarihi: 19 Nisan 2025
⏱️ Video Süresi: 16:58
👁️ 9.2B görüntülenme
👍 Beğeni: 522
🎬 Tür: Science and Technology

Notlar

1. Videolar, farklı bir youtube end-point üzerinden alındığı için sunucu veya YouTube kodlamalarındaki değişikliklerden dolayı zaman zaman çalışmayabilir ancak kısa sürede kaynak sitenin geliştiricileri tarafından çözüm üretilip düzeltilebiliyor. Son iki güne kadar sorun yokken sanırım yeni yapılan değişikliklerden dolayı videoların açılmasında sorun olabiliyor fakat bu end-point noktaları sürekli bir hizmet vermeye çalıştıkları için sorunu düzelteceklerini düşünüyorum. Yani anlık olarak "Error loading try again later" gibi uyarılar görebilirsiniz videoları izlemek isterken. Bu olursa bir süre sonra düzelecektir. Bunun için artık kusura bakmazsınız 🫶

Önemli:

• Her ne kadar kolaylık sağlamak ve youtube kanalı içeriklerini izlemeye alışkınlık kazandırmak için eklentiyi geliştirmiş olsam da her video içeriğinin altındaki bilgi alanından da okuyacağınız üzere Youtube kanalı üzerinden izleme yaparak kanalın ve web hizmetlerinin devamlılığına katkıda bulunabilirsiniz.

Uygulama içi görsel örnekler:

Ana sayfa:
1745468394930
1745467777799

Tekil içerik:
1745468167148

Oynatma Listesi:
1745468245096

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri