Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ne yapcan pars tv yi ben kullanan yok saniyordum millet o kadar apk ya hakaret ettiki kullanan kimse kalmadi diye biliyordumArkadaşlar PARS TV APK lazım elinde olan varsa gönderelim mi?
TV Box da ben izliyorum. Maç yayınları hiç donmuyor. Telefona da yükleyeyim dedim ama apk sını bulamıyorumne yapcan pars tv yi ben kullanan yok saniyordum millet o kadar apk ya hakaret ettiki kullanan kimse kalmadi diye biliyordum
TV Box da ben izliyorum. Maç yayınları hiç donmuyor. Telefona da yükleyeyim dedim ama apk sını bulamıyorumbence en stabil ve hızlı uygulamalardan biri...en sevdiğim belgesel kanalların hepsi var...wild, viasat nature, love nature ve bbc earth.
ne yapcan pars tv yi ben kullanan yok saniyordum millet o kadar apk ya hakaret ettiki kullanan kimse kalmadi diye biliyord ben T
TV box'ta kullanıyorum ben. Çok beğendiğim bir uygulama.ne yapcan pars tv yi ben kullanan yok saniyordum millet o kadar apk ya hakaret ettiki kullanan kimse kalmadi diye biliyordum
Onun kendi sayfasında puutv var ismi değişmiş olabilirTV box'ta kullanıyorum ben. Çok beğendiğim bir uygulama.
ben kapattim gurubu puu tv farkli sadece pars tv yi yazan usta ayni kisi ondan oyle benim her hangi bi gurup veya sayfam yok kullanna kullandigi ile kalacakOnun kendi sayfasında puutv var ismi değişmiş olabilir
Rica etsem box tv icin olanini payalasir misiniz, teşekkürler.bence en stabil ve hızlı uygulamalardan biri...en sevdiğim belgesel kanalların hepsi var...wild, viasat nature, love nature ve bbc earth.
Buldum. Teşekkür ederim.Onun kendi sayfasında puutv var ismi değişmiş olabilir
halt etmişler hakaret edenler.... en stabil ve en çok emektar olan uygulamarın 2.si... kullanmayan adını bile ağzına almasın o zamanne yapcan pars tv yi ben kullanan yok saniyordum millet o kadar apk ya hakaret ettiki kullanan kimse kalmadi diye biliyordum
Rica etsem box tv icin olanini payalasir misiniz, teşekkürler.
Yine de yurekten teşekkürler.Bu forumdq yeniyim. Paylaşacaktım ama nasıl yapıcam bilemedim.