PARS TV YARDIM

avcu07

Üye
Konular
3
Arkadaşlar PARS TV APK lazım elinde olan varsa gönderelim mi?

Arkadaşlar PARS TV APK lazım elinde olan varsa gönderelim mi?
ne yapcan pars tv yi ben kullanan yok saniyordum millet o kadar apk ya hakaret ettiki kullanan kimse kalmadi diye biliyordum

bence en stabil ve hızlı uygulamalardan biri...en sevdiğim belgesel kanalların hepsi var...wild, viasat nature, love nature ve bbc earth.

ne yapcan pars tv yi ben kullanan yok saniyordum millet o kadar apk ya hakaret ettiki kullanan kimse kalmadi diye biliyordum
TV Box da ben izliyorum. Maç yayınları hiç donmuyor. Telefona da yükleyeyim dedim ama apk sını bulamıyorum

bence en stabil ve hızlı uygulamalardan biri...en sevdiğim belgesel kanalların hepsi var...wild, viasat nature, love nature ve bbc earth.
TV Box da ben izliyorum. Maç yayınları hiç donmuyor. Telefona da yükleyeyim dedim ama apk sını bulamıyorum

Onun kendi sayfasında puutv var ismi değişmiş olabilir
ben kapattim gurubu puu tv farkli sadece pars tv yi yazan usta ayni kisi ondan oyle benim her hangi bi gurup veya sayfam yok kullanna kullandigi ile kalacak

pars tv nin bu forumda paylaşilmasini istemiyorum mumkunse bu forumda pars tv paylasilmasin hatta konu bile kapatila bilir

halt etmişler hakaret edenler.... en stabil ve en çok emektar olan uygulamarın 2.si... kullanmayan adını bile ağzına almasın o zaman:)

Bu forumdq yeniyim. Paylaşacaktım ama nasıl yapıcam bilemedim.

Aynen ben de var ama buraya nasıl yüklenir bilmiyorum

Google baktım orada var onlar olmuyormu.

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri