CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Üstad peki bozulan eklentileri kime bildiriyoruz?
Hocam, nikstream içinse bu konu altına yazabilirsiniz boş vakitlerde bakıyoruz animecix eklentisi zaten başka repoda mevcut onun içinse eğer o repodan kullanabilirsiniz.
Webteizle eklentisi için domain kaynaklı sorun çıkarıyor bot oto güncelliyor görürsek düzeltiyoruz.

Hocam, nikstream içinse bu konu altına yazabilirsiniz boş vakitlerde bakıyoruz animecix eklentisi zaten başka repoda mevcut onun içinse eğer o repodan kullanabilirsiniz.
Webteizle eklentisi için domain kaynaklı sorun çıkarıyor bot oto güncelliyor görürsek düzeltiyoruz.
Ben Kekikdevam'daki eklentiler için sormuştum aslında üstadım

Ben Kekikdevam'daki eklentiler için sormuştum aslında üstadım
Hocam, kekikdevamı baştan aşağı düzeltmek gerekiyor ona da vakit gerekiyor o yüzden uğraşan yok. :) nikstream ve makato muydu neydi bu repoları kurup keyfinize göre eklentiyi ekleyerek kullanabilirsiniz. Forumda makatonun (umarım yanlış söylemiyorumdur) konusu mevcut.

Hocam, kekikdevamı baştan aşağı düzeltmek gerekiyor ona da vakit gerekiyor o yüzden uğraşan yok. :) nikstream ve makato muydu neydi bu repoları kurup keyfinize göre eklentiyi ekleyerek kullanabilirsiniz. Forumda makatonun (umarım yanlış söylemiyorumdur) konusu mevcut.
Anlıyorum çok teşekkürler başkan, umarım Kekikdevam'la ilgilenenler olur inşallah

makoto olacak Latte de var onuda unutmamak gerekir kekikan eklentisindede sanırım diziYo kısımı diger repolarda yok

Hem latte hem de nik içindeki vavoolar açılmıyor bende bu sorunu yaşayan var mı? VPN’le deniyorum.

4k,1080p Bluray içerik sağlayan ama torrent olmayan bir repo varmı

Hem latte hem de nik içindeki vavoolar açılmıyor bende bu sorunu yaşayan var mı? VPN’le deniyorum.

Aşağıdaki ekran fotoğrafı vavoo için. Huhu ve diğer TO grubu kanallara da baktım onlar da açılıyorlar.
Doğru VPN ve ülke gerekiyor sanırım sizin için de.
Benim şu anki mevcut bağlantım Superonline fiber ve bilgisayar için UrbanVPN ile ilk denediğim ülke olan Belarus ile direkt açıldı kanallar.

1744926020946

Bu arada makoto reposuna tabii içeriklerini ekledi
şunları yazmasak da uzun ömürlü çalışsa eklenen repoları yazınca kapanması da fazla uzun olmuyor sonrasında çalışmıyor yazmaları başlıyor repo ekleyen bir zahmet bakıp onu da görsün yada oto indirmeyi açsın dil seçip

Sinetech sayesinde öğrenip kullandığım Cloudstream eklentileri;

Kısakodu:
- kekikakademi (RIP)
- nikstream
- kekikdevam
- kekikan
- makoto
- Latte
- Bunun yok,
"https://raw.githubusercontent.com/sarapcanagii/Pitipitii/master/repo.json"
- csx'den cinestream ve extractors
- phisherrepo'dan streamplay
- CuxPlug'dan watch32
- rowdycado'dan ultima (daha denemedim)

Ustalara teşekkürler.
güzel çalışma yapmışsın aslında repolar çok olmaya başladı gün geçmeden takibi bile zorlaştı 0 bir konu başlıgı altında veya burda senin yaptığın gibi şu repo şu eklentileri kullanıyorum tarzı yazılsa daha verimli olabilir herkes için

Konuyu görüntüleyenler

Geri