akdas
Moderatör
- Konular
- 74
[email protected]:Golikjenej1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
e buda benden olsun o zaman[email protected]:Golikjenej1
hocam zamanında yapmış olduğum apk içinde paylaşıyordum fakat sonrasında vazgeçtim burada konu görmüşken devam ettireyim dedimBu ne yahu herşey çorap söküğü gibi geliyor.
yukarı mesajda belirttiğim gibi yapmış olduğum apk içinde paylaşıyodum fakat forumda ilk defa paylaşmış oldum açıkçası kurallar nedeni ile çekinmiştimbirinin adım atması gerekiyormuş galiba onuda benmi yapmış oldum![]()
abartmamak lazım arkadaslar sade saygılı bir forum icersinde kalmalıyızyukarı mesajda belirttiğim gibi yapmış olduğum apk içinde paylaşıyodum fakat forumda ilk defa paylaşmış oldum açıkçası kurallar nedeni ile çekinmiştim![]()
abartan yok hocam ben arka planda uygulamam içinde paylaşıyodum fakat siz kaç gündür forum içi paylaşıyosunuz bende devam ettiriyorumabartmamak lazım arkadaslar sade saygılı bir forum icersinde kalmalıyız
ben ilk defa bi hesap paylaştım bu sekilde digerleri bunun gibi degildiabartan yok hocam ben arka planda uygulamam içinde paylaşıyodum fakat siz kaç gündür forum içi paylaşıyosunuz bende devam ettiriyorum![]()
açılan yabancı dil konuları silin hocam lütfenben ilk defa bi hesap paylaştım bu sekilde digerleri bunun gibi degildi
malesef yetkim yokaçılan yabancı dil konuları silin hocam lütfen
peki hocam göreviniz ne tam olarakmalesef yetkim yok
yetkiyi veren ben degilim demekki sınırlıpeki hocam göreviniz ne tam olarak