1 adet disney

yetkiyi veren ben degilim demekki sınırlı
hocam ona bişey demiyorum yetki sınırlı o yüzden görev ne tam olarak onu sordum bunu moderatörler olarak @Sinetech abim ile görüşmeniz gerek aksi takdirde çok spam konu açılacak

cihazı doğrula diyor devam deyince hesap sahibine sms atıyor sanırım :)
denediğimde sorunsuz çalışıyordu abi şu an bakıyım bi tekrar
Edit: patlamış abi hesap sahibi ayıkmış duruma :D

açılan yabancı dil konuları silin hocam lütfen
Forumlarda başka konu altında konuşulmaz böyle şeyler, bahsettiğiniz konuda raporlama yapabilirsiniz. Başka konu altında konuşursanız bu başlıkta olduğu gibi alakasız şeylerle dolar.

Forumlarda başka konu altında konuşulmaz böyle şeyler, bahsettiğiniz konuda raporlama yapabilirsiniz. Başka konu altında konuşursanız bu başlıkta olduğu gibi alakasız şeylerle dolar.
raporladım abi ama yine de moderatörler için yetki düzenlemesini gözden geçirmen gerekiyor gibi yine de sen bilirsin

raporladım abi ama yine de moderatörler için yetki düzenlemesini gözden geçirmen gerekiyor gibi yine de sen bilirsin
Yetkileri düzenledim, çok aşırı detaylı yetkilendirme var, muhtemelen müdahale edebileceklerdir şimdi.

deneme amaçlı spam konu açmama müsade var mı ?
Bence gerek yok, arkadaşlarımızın yetkilerini kontrol edebilecekleri pek çok yer var. Bu başlığı daha fazla meşgul etmeyelim derim.

Geri