Bence spor icin ayri yapsanız daha iyi olur kasmazHTTP:Eklenti içindeki bu https://raw.githubusercontent.com/GitLatte/temporarylists/refs/heads/main/dl/dl-daddyliveall.m3u
Onu bilerek sadece Türkiye kanalları olarak ayarladım Türkçe eklenti olduğu için ama spor için diyorsan full paketi diğer ülkelerin mor sporlarını da dahil edebilirim daha sonra.
O uyarı gelmiyor normalde. Belki kullandığınız cloudstream versiyonu ya da bağlantınız nedeniyle oluyordur. Başkaları bundan bahsetmemiş dikkat ettiyseniz.
Evet, eklentiler güncellendiğinde otomatik eklenti güncellemesi oluyor ama cloudstream güncellemesi için sizden onay istiyor.
@patr0n kardeşim açıklamış zaten
Normalde kategorilere ayırmıştım haber, spor, çocuk ve diğerleri diye. Bu ekibi sadece spor için kullanalım derse herkes tümünü sadece spor kategorisindeki kanallara ayarlarım.
İşin doğrusu böyle yapınca da tüm liste isteniyor. Hatta sadece Türkiye değil tüm ülkeler olsun gibi. Ortası olmuyor o yüzden)
Çoklu liste seçimi olan mıydı o yoksa kendi listenizi ekleyebildiğiniz mi? Eklenti adını da yazarsanız bakarım.
Hangisi için soruyorsun Daddy için mi kardeşim? O otomatik, neyse ki benim ekstra yapmam gereken birşey yok![]()