Latte - Sinetech Cloudstream Deposu

IPTVSevenler dahil olmak üzere forumdaki diğer liste sahiplerinin de eklentileri eklensin mi?

• Kesinlikle

Oy: 239 75.9%
  • Gerek yok

Oy: 24 7.6%
  • Spor kanallarına özel Vavoo/Daddylive olabilir.

Oy: 99 31.4%

• Kullanılan toplam oy
    315
Güncelleme
Yeni Eklentiler eklendi:

1. DaddyLive 4 adet Türkiye Mor kanalı ve Events (Etkinlik içeriği) - VPN gerektirmeden izlenebilmektedir.
  2. Vavoo.to Eklentisi eklendi.
  3. Oha.to Eklentisi eklendi.
  4. Kool.to Eklentisi eklendi.
  5. Huhu.to Eklentisi eklendi.
  • DaddyLive kanalları VPN gerektirmeden direkt açılmaktadır. Mor kanallar en üstte ve TURKEY başlığı altındadır.
  • VavooTO, OhaTO, koolTO ve huhuTO eklentileri içerikleri birbirinin aynısıdır fakat referrer ve user-agentler'ları farklı olduğundan dolayı VPN ile hepsi için farklı ülke seçmek gerekebiliyor.
PowerSinema ve PowerDizi eklentileri içerikleri @powerboard 'ın paylaştığı kısaltma adreslerinden otomatik alınıp 2 saatte bir güncellenecek şekilde düzenlenmiştir. PowerDizi eklentisinin VPN gereksinimi düzeltilmiştir. Paylaşılan link üzerinden izlerseniz VPN gerekebilir fakat Cloudstream ile "Latte" deposunu eklerseniz VPN gerektirmeden direkt açılacaktır.

Güncel Repo Bilgileri
Ekli dosyayı görüntüle 6256
Güncel repo içi eklenti listesi
Ekli dosyayı görüntüle 6257
Latte abi huhu ekibi acilip kapanirken vavoospor gibi cok kasiyor. Bu durum nikstream vavoo ve dogior huhu'da yok bilginize

Son düzenleme:
Latte abi huhu ekibi acilip kapanirken vavoospor gibi cok kasiyor. Bu durum nikstream vavoo ve dogior huhu'da yok bilginize
Vavoospor ve huhu ekibi m3u listesinden çekiliyor, dirket vavoo eklentisi ise vavoo sitesinden direkt alınıyor. m3u listesi kalabalık olduğu için kasma oluyor.

Güncelleme
Yeni Eklentiler eklendi:

1. DaddyLive 4 adet Türkiye Mor kanalı ve Events (Etkinlik içeriği) - VPN gerektirmeden izlenebilmektedir.
  • DaddyLive kanalları VPN gerektirmeden direkt açılmaktadır. Mor kanallar en üstte ve TURKEY başlığı altındadır.
  • VavooTO, OhaTO, koolTO ve huhuTO eklentileri içerikleri birbirinin aynısıdır fakat referrer ve user-agentler'ları farklı olduğundan dolayı VPN ile hepsi için farklı ülke seçmek gerekebiliyor.
PowerSinema ve PowerDizi eklentileri içerikleri @powerboard 'ın paylaştığı kısaltma adreslerinden otomatik alınıp 2 saatte bir güncellenecek şekilde düzenlenmiştir. PowerDizi eklentisinin VPN gereksinimi düzeltilmiştir. Paylaşılan link üzerinden izlerseniz VPN gerekebilir fakat Cloudstream ile "Latte" deposunu eklerseniz VPN gerektirmeden direkt açılacaktır.

Güncel Repo Bilgileri
Emeğinize sağlık (y) Sormak istediğim birşey var Vietnamese reposu içinde IPTV eklentisi var bu eklentiyi eklemek zor mu ? Bilen kişiler zaten Vietnamese içinden kullanıyor fakat yerli repoların içinde olması güzel olur diye düşünüyorum

@androbjk34 'ün power yabancı dizi konusuna yazdığı mesajdan sonra dizi listesinin adresleri için otomatik bir düzenleme ekledim.
VPN gerektiren diziyou2 adresi otomatik olarak diziyou5 olacak şekilde değiştirilerek ekleniyor eklentiye. Kendisi adresi değiştirmese bile ben otomatik değişecek şekilde ayarladım. Olur da diziyou5 yerine başka bir site devreye girerse onu da bu şekilde otomatik güncelleme imkanı sağladım.

Artık @powerboard 'un zip şeklinde inen power-sinema listesi ve power-yabanci-dizi listesini bot 2 saatte bir kontrol ederek içeriği güncelliyor. Yani @powerboard listesini güncellesin ya da güncellemesin aktif konularında verdiği bağlantı adreslerinden listeleri alıp her 2 saatte bir güncelliyorum otomatik olarak.

Böylece Cloudstream içerisindeki eklentilerde yer alan listeler de herhangi başka bir indir/yükle işlemine gerek kalmadan otomatik yenileniyor.

Şu anda eklenti üzerinden power Dizi ile dizi izlemek istediğinizde VPN gerekmeden açılacaktır.

Listesi güncellenemeyenler Cloudstream önbelleğini temizleyebilirler.

@mooncrown tamam mıdır? ;)
Ah keşke Discord TR de engelli olmasa da seninle beraber bir sohbet gurubu açıp oradan seninle konuşarak bu tek tük yazılım işini çözmek isterdim açıkçası güzel olurdu böylece bende bir kaç şey öğrenmiş olurdum 🥲😀😔🫣

Güncelleme
Yeni Eklentiler eklendi:

Güncel Repo Bilgileri
Peki bu VPN ihtiyacı nı nasıl düzeltin Abi? Içeriği alıp tr Server a ekleyip oradan mı paylaşıyorsun?

bu clodestram dan baska bir apk varmi bu repolari kura bilcegimiz oldum olasi bi sevemedim clodestrema

bu clodestram dan baska bir apk varmi bu repolari kura bilcegimiz oldum olasi bi sevemedim clodestrema

Selam @parstv bu linke bak istersen bende olmadı ama arkadaş yapmış...

Ben teşekkür ederim.

Bakabildiniz mi bahçenin kanallarına? VPN gerektirmeden açılıyor mu sizde de?
github da ilk sıralarda kısmen bakma sansım olmusdu emegınıze sağlık

M3u linki nedir daddy icin
HTTP:
Eklenti içindeki bu

https://raw.githubusercontent.com/GitLatte/temporarylists/refs/heads/main/dl/dl-daddyliveall.m3u

Abi daddylive'ı full paket yapabilir misiniz? teşekkürler
Onu bilerek sadece Türkiye kanalları olarak ayarladım Türkçe eklenti olduğu için ama spor için diyorsan full paketi diğer ülkelerin mor sporlarını da dahil edebilirim daha sonra.

Emeğinize sağlık çok güzel eklenti olmuş.
powerSinema ve powerDizi yi açarken 1MB'tan fazla olduğu için vs gibi bir uyarı veriyor.
bilginiz olsun hocam
O uyarı gelmiyor normalde. Belki kullandığınız cloudstream versiyonu ya da bağlantınız nedeniyle oluyordur. Başkaları bundan bahsetmemiş dikkat ettiyseniz.

Next stick i açtığımda, ana sayfa yüklenirken "güncelleme bulundu, yüklemek ister misiniz? diyor, altta uzun bir link. Daha linki okuyamadan, 0,2 saniye sonra kayboluyor. Sanırım kendi otomatik güncelliyor birşeyleri
Evet, eklentiler güncellendiğinde otomatik eklenti güncellemesi oluyor ama cloudstream güncellemesi için sizden onay istiyor.

@patr0n kardeşim açıklamış zaten 😅

Normalde kategorilere ayırmıştım haber, spor, çocuk ve diğerleri diye. Bu ekibi sadece spor için kullanalım derse herkes tümünü sadece spor kategorisindeki kanallara ayarlarım.
İşin doğrusu böyle yapınca da tüm liste isteniyor. Hatta sadece Türkiye değil tüm ülkeler olsun gibi. Ortası olmuyor o yüzden ;))

Emeğinize sağlık (y) Sormak istediğim birşey var Vietnamese reposu içinde IPTV eklentisi var bu eklentiyi eklemek zor mu ? Bilen kişiler zaten Vietnamese içinden kullanıyor fakat yerli repoların içinde olması güzel olur diye düşünüyorum

Çoklu liste seçimi olan mıydı o yoksa kendi listenizi ekleyebildiğiniz mi? Eklenti adını da yazarsanız bakarım.

Peki bu VPN ihtiyacı nı nasıl düzeltin Abi? Içeriği alıp tr Server a ekleyip oradan mı paylaşıyorsun?
Hangisi için soruyorsun Daddy için mi kardeşim? O otomatik, neyse ki benim ekstra yapmam gereken birşey yok 😅

HTTP:
Eklenti içindeki bu

https://raw.githubusercontent.com/GitLatte/temporarylists/refs/heads/main/dl/dl-daddyliveall.m3u

Onu bilerek sadece Türkiye kanalları olarak ayarladım Türkçe eklenti olduğu için ama spor için diyorsan full paketi diğer ülkelerin mor sporlarını da dahil edebilirim daha sonra.

O uyarı gelmiyor normalde. Belki kullandığınız cloudstream versiyonu ya da bağlantınız nedeniyle oluyordur. Başkaları bundan bahsetmemiş dikkat ettiyseniz.

Evet, eklentiler güncellendiğinde otomatik eklenti güncellemesi oluyor ama cloudstream güncellemesi için sizden onay istiyor.

Normalde kategorilere ayırmıştım haber, spor, çocuk ve diğerleri diye. Bu ekibi sadece spor için kullanalım derse herkes tümünü sadece spor kategorisindeki kanallara ayarlarım.
İşin doğrusu böyle yapınca da tüm liste isteniyor. Hatta sadece Türkiye değil tüm ülkeler olsun gibi. Ortası olmuyor o yüzden ;))

Çoklu liste seçimi olan mıydı o yoksa kendi listenizi ekleyebildiğiniz mi? Eklenti adını da yazarsanız bakarım.

Hangisi için soruyorsun Daddy için mi kardeşim? O otomatik, neyse ki benim ekstra yapmam gereken birşey yok 😅
Abi sadece mor fransa ve amerika, sport tv portekiz, match rusya lazım bu sene için geçen sene ziggo hollanda'da lazımdı bizim mor paket için. Başka kanallar da olabilir ben bunları kullandım. teşekkürler

Evet hocam cloudstream pre-release sürümünü indirip kurdum düzeldi. 4.5.1 forumdan indirmiştim hata veriyordu. Güncel apk şartmış

HTTP:
Eklenti içindeki bu

Latte Abi sizin gözünüzden kaçmaz ama aşağıda gönderdiğim liste televizo'da çok iyi çalışıyor. belki cloudstream'e gömmek için işinize yarar. Maksat yedek olsun. teşekkürler

Son güncelleme ile daha da muhteşem bir eklenti oldu. Artık hangi eklentiyi kullansam şaşırıyorum :D

Tv bahçesindeki kırmızı sekizgen
yaşı 40 geçmiş insanlarda başka bir
hissiyat uyandırıyor oraya bir tv emojisi olsa iyi olurdu
kanallar vpnsiz çalışıyor ama baya uzun süre beklemek gerekiyor
uzun dediğim bir kaç saniye ama günümüzde çok uzun gibi geliyor
Dizi ve sinema Portal çok güzel olmuş
info kısımda ayrı bir güzel yeni favori
eklentileri hele dizi kısmı vpnsiz olunca
Teşekkürler

Son güncelleme ile daha da muhteşem bir eklenti oldu. Artık hangi eklentiyi kullansam şaşırıyorum :D
nikstream, kekikdevam ve latte abimin repolarini ekleyin içinden istediğiniz eklentileri kurun powersinema ve powerdizi için benim yaptığım eklentinin geliştirilmiş halini @Latte abimin reposundan kullanmanız daha faydalı olur hepsi otomatik güncelleniyor ama bu daha detaylı ve gerçekten film dizi eklentisi olarak çalışıyor benim yaptığım eklenti üstüne ben çok uğraşmadım canlı yayın eklentisini portlamistim bu daha stabil.

Latte Abi sizin gözünüzden kaçmaz ama aşağıda gönderdiğim liste televizo'da çok iyi çalışıyor. belki cloudstream'e gömmek için işinize yarar. Maksat yedek olsun. teşekkürler
O liste zaten benim daddylive listemin aynısı. Ben kanal filtreleyerek alıyorum aynı listeyi.
Ama ilave yaparım bir önceki mesajda söylediğiniz kanalları da.
Tv bahçesindeki kırmızı sekizgen
yaşı 40 geçmiş insanlarda başka bir
hissiyat uyandırıyor oraya bir tv emojisi olsa iyi olurdu
kanallar vpnsiz çalışıyor ama baya uzun süre beklemek gerekiyor
uzun dediğim bir kaç saniye ama günümüzde çok uzun gibi geliyor
Dizi ve sinema Portal çok güzel olmuş
info kısımda ayrı bir güzel yeni favori
eklentileri hele dizi kısmı vpnsiz olunca
Teşekkürler

Elbette eklerim. İma ettiğiniz şeyi anladım ama o kırmızı yuvarlak canlı yayını göstermek içindi ;))

@patr0n kardeşim simgeyi değiştirir sanırım TV bahçesi için. En azından ben bilgisayarı açana kadar yapmazsa bakarım 😅

O liste zaten benim daddylive listemin aynısı. Ben kanal filtreleyerek alıyorum aynı listeyi.
Ama ilave yaparım bir önceki mesajda söylediğiniz kanalları da.

Elbette eklerim. İma ettiğiniz şeyi anladım ama o kırmızı yuvarlak canlı yayını göstermek içindi ;))

@patr0n kardeşim simgeyi değiştirir sanırım TV bahçesi için. En azından ben bilgisayarı açana kadar yapmazsa bakarım 😅
Espirisine söyledim bende bazen daha kolay bulunabilir olsun diye kırmızı noktalı isim emojisi koyuyorum hemen bulunuyor

Konuyu görüntüleyenler

Geri